• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תלוי איזה מגרשים כמו שאמרתי. הרבה קבוצות הפסיקו לעשות את זה כי הכל זמין דרך instat.

המועדון דווקא שולח מדי פעם את הסקאוטים למשחקים בחו״ל. פשוט בדרך כלל לא ישלחו למשחק בודד בגלל שזה לא משתלם כלכלית אלא שולחים אותם לצפות בטורנירים של נבחרות באפריקה וכו׳.

lemmacantor אמר:
קוראים לסקאוט הזה יעקובו איגביני.
שלחו השנה את מאור בורג ויזהר קישון לטורניר באפריקה

יש היום שבדיה נגד סרביה בערב (21:45) מי שרוצה לראות את המגן הימני החדש דניאל הזה שאמור להגיע.
כנראה הוא יחתום שבוע הבא אחרי שיסיים עם הנבחרת כי הוא כבר סגור לפי כל הדיווחים

GreenGlory אמר:
יש היום שבדיה נגד סרביה בערב (21:45) מי שרוצה לראות את המגן הימני החדש דניאל הזה שאמור להגיע.

הם מסיימים נגד נורבגיה ב12.6
יש סיכוי בכלל שהוא ישחק אבל?

Apoc אמר:
GreenGlory אמר:

הם מסיימים נגד נורבגיה ב12.6
יש סיכוי בכלל שהוא ישחק אבל?
האמת שאני לא יודע אם יש סיכוי, לפי ההרכבים המשוערים שראיתי באתרים בחו"ל הוא לא אמור לפתוח אבל יש להם כל כך הרבה חיסורים למשחקים הקרובים שאני לא בטוח בכלום, נראה את ההרכבים יותר מאוחר.
לגבי זה שהוא יסיים ב12.6 מול נורבגיה, כן זה מה שראיתי בגלל זה רשמתי שבוע הבא כנראה, לא שאני יודע משהו אבל אם הוא סגור אז יש מצב הוא יגיע לחתום אחרי משחקי הנבחרת. אם הוא לא היה מוזמן לנבחרת עכשיו בדקה ה-90 בגלל פציעות יכול להיות כבר היה חותם הסופ"ש הזה, כי בעיקרון לפי הדיווחים הוא סגור.

איך רונן מצליח להרוס נושא של חלון העברות על בלבול? די נשמה עברו כבר שלוש שנים מאז בלבול תתקדם אתה והאובססיה שלך.ראינו כמה בלבול גדול בינתיים הוא מובטל.
ברק לא נקי מטעויות אבל הוא המאמן ההישראלי הכי גדול שיש כרגע,תודה לבלבול על כל מה שעשה ונתן אבל די אח שלי תתקדם אכלת לכולנו את הראש על מישהו שמזמןןןן לא רלוונטי לשום קבוצה בערך.
ולנושא עצמו בינתיים עם כל הדיבורים אפילו רכש אחד אין. נקווה שהדברים יתחילו לזוז בימים הקרובים ונוכל להתעסק בכדורגל ולא בבלבול.

Liberman אמר:
Undertheknife אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
אתה מתכוון בורג, האויב הגדול של האנושות מהסדרות של STAR TREK? :lol:

עוד בורג׳ כזה ואבדנו.

איך אתה מדבר על חבר שלך?!

רחוק מחבר.
אני חושב שבשנה האחרונה קצת עלה לו ואין לי מושג על מה.
אם הייתם יודעים איזה שחקנים פספסנו כאן בגלל האגו שלהם.

Undertheknife אמר:
Liberman אמר:
Undertheknife אמר:
עוד בורג׳ כזה ואבדנו.

רחוק מחבר.

שיעני לא בכבוד שלהם להביא שחקנים שהאוהדים מציעים?

הוא לא נראה לי הסקאוט הראשי שמטפל בשחקנים. הוא עסוק בפרוייקט בעפולה

פרוייקט להסתרת כשרונות בלאומית כדי שלא ישאלו למה הם לא נספרים במכבי חיפה

מקווה מאוד שבכר יתן צ’אנס אמיתי לשחקנים הצעירים שלנו יפרח זערורה חגג ונחמני כישרונות לא פחות קטנים מאלו שבנוער הגרמני רק שאין להם איזה אורי אוזן שאימן אותם ומהלל אותם בפודיום.

ab1729 אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
ab1729 אמר:
להביא שחקן זר לכאן זה תמיד הימור - לאו דווקא מקצועי, אלא כי קשה לחזות אם יצליחו להשתלב כאן.
אלפונס לא הימור, כי הגיע לכאן בחוזה לחצי עונה, אבל סטריין, פלאניץ' ושרי הוחתמו ל3 שנים.

אני מקווה מאוד שמעבר לניתוח המקצועי, מנסים גם לחזות את היכולת להשתלב כאן.
הדגש לדעתי הוא שחקן שזו לא היציאה הראשונה שלו מחוץ למדינה שלו (כמו סטריין), ורצוי שחקן נשוי.

לא בהכרח.
קרסטאיץ' הביא את יובנוביץ למרות שלא שיחק במועדון צמרת בסרביה, וגם קודם לא היה לו איזה רזומה מדהים.
אבל הוא הכיר היטב את החלוץ, והיה מודע ליכולות שלו.

לכן מכבי חיפה צריכה להחזיק סקאוטרים מקצועיים שנוסעים פיזית ברחבי אירופה, ועוקבים במגרש אחרי שחקנים פוטנציאליים.
ככה עושים מועדונים גדולים.
זה לא חוכמה להחזיק כמה אנליסטים שיעקבו אחרי נתוני שחקנים שמפורסמים בגלוי ברשת.
את זה גם אפוק ואלכס יכולים לעשות בהצלחה רבה, ואפילו בלי לקבל שכר...

לא כתבתי בשום מקום על זה ששחקן שיחק או לא שיחק בקבוצת צמרת או רזומה מקצועי. דיברתי רק על הפן האישי-חברתי.
אני לא חושב שלקרסטאיץ' היה ידע מיוחד בנוגע ליכולות המקצועיות של יובנוביץ - בכל זאת, מדובר בחלוץ בכיר בליגה הסרבית הראשונה ושחקן סגל נבחרת סרביה.
היתרון שלו היה בכך שהכיר את השחקן, וכנראה ידע טוב יותר מדוע יובאנוביץ' נכשל בספרד ושזה לא רלוונטי כרגע.

אני לא חושב שסקאוטרים בשטח רלוונטיים לשחקנים בכירים בליגה הסרבית הראשונה. כל המשחקים של יובאנוביץ' זמינים בקלות.
סקאוטר בשטח נותן אפשרות לגלות שחקנים מליגות נמוכות, או שחקנים בליגות לא מערביות.
כמובן שנוכחות בחו"ל גם מאפשרת להכיר טוב יותר את השוק מהתקשורת \ אנשי מקצוע מקומיים.

מבחינתי, קודם כל והכי חשוב שיהיה קליבר גדול מקצועית.
גיל מתאים, מספרים מוכחים לאורך כמה עונות רצופות, בליגות איכותיות יותר מהליגה השנייה בצרפת, עם כל הכבוד.
רק אחר כך שיתעסקו עם הפן האישי-חברתי.

אמרו על דוניו שהוא לא שומר על אורח חיים ספורטיבי.
יענו ,אם הוא כן היה שומר על אורח חיים קפדני של חייל מארינס ונזיר טיבטי, היינו מקבלים חלוץ יותר טוב???
פחחחחחחח...

יום-טוב שוקרון אמר:
ab1729 אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
לא בהכרח.
קרסטאיץ' הביא את יובנוביץ למרות שלא שיחק במועדון צמרת בסרביה, וגם קודם לא היה לו איזה רזומה מדהים.
אבל הוא הכיר היטב את החלוץ, והיה מודע ליכולות שלו.

לכן מכבי חיפה צריכה להחזיק סקאוטרים מקצועיים שנוסעים פיזית ברחבי אירופה, ועוקבים במגרש אחרי שחקנים פוטנציאליים.
ככה עושים מועדונים גדולים.
זה לא חוכמה להחזיק כמה אנליסטים שיעקבו אחרי נתוני שחקנים שמפורסמים בגלוי ברשת.
את זה גם אפוק ואלכס יכולים לעשות בהצלחה רבה, ואפילו בלי לקבל שכר...

לא כתבתי בשום מקום על זה ששחקן שיחק או לא שיחק בקבוצת צמרת או רזומה מקצועי. דיברתי רק על הפן האישי-חברתי.
אני לא חושב שלקרסטאיץ' היה ידע מיוחד בנוגע ליכולות המקצועיות של יובנוביץ - בכל זאת, מדובר בחלוץ בכיר בליגה הסרבית הראשונה ושחקן סגל נבחרת סרביה.
היתרון שלו היה בכך שהכיר את השחקן, וכנראה ידע טוב יותר מדוע יובאנוביץ' נכשל בספרד ושזה לא רלוונטי כרגע.

אני לא חושב שסקאוטרים בשטח רלוונטיים לשחקנים בכירים בליגה הסרבית הראשונה. כל המשחקים של יובאנוביץ' זמינים בקלות.
סקאוטר בשטח נותן אפשרות לגלות שחקנים מליגות נמוכות, או שחקנים בליגות לא מערביות.
כמובן שנוכחות בחו"ל גם מאפשרת להכיר טוב יותר את השוק מהתקשורת \ אנשי מקצוע מקומיים.

מבחינתי, קודם כל והכי חשוב שיהיה קליבר גדול מקצועית.
גיל מתאים, מספרים מוכחים לאורך כמה עונות רצופות, בליגות איכותיות יותר מהליגה השנייה בצרפת, עם כל הכבוד.
רק אחר כך שיתעסקו עם הפן האישי-חברתי.

אמרו על דוניו שהוא לא שומר על אורח חיים ספורטיבי.
יענו ,אם הוא כן היה שומר על אורח חיים קפדני של חייל מארינס ונזיר טיבטי, היינו מקבלים חלוץ יותר טוב???
פחחחחחחח...

אחלה לפי מה שאתה רוצה זה חלוץ ב6 מיליון יורו ומשכורת של 800-900 אלף יורו מאוד ריאלי…

Undertheknife אמר:
Liberman אמר:
Undertheknife אמר:
עוד בורג׳ כזה ואבדנו.

רחוק מחבר.

מה פספסנו למשל? ומה הכוונה בגלל אגו?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה