MHFC4EVER אמר:ומי נראה לכם יגיע במקום יענקל'ה? רומן אברמוביץ'?
ואם יגיע מישהו בעל ממון מי מבטיח שהוא לא איזה נוכל /ליצן שירסק את המועדון?
תראו מה קורה בהפועל ת"א, ביתר ירושלים
הכי נוח וקל להתלונן שהדשא של השכן ירוק יותר .
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MHFC4EVER אמר:ומי נראה לכם יגיע במקום יענקל'ה? רומן אברמוביץ'?
Ohad אמר:MHFC4EVER אמר:ומי נראה לכם יגיע במקום יענקל'ה? רומן אברמוביץ'?
הכי נוח וקל להתלונן שהדשא של השכן ירוק יותר .
סלייק
Liberman אמר:לא חסר מי שיקח את הקבוצה, אנחנו לא הפועל ולא ביתר ירושלים.
מועדון עם הכנסות טבעיות של מעל ל50 מיליון שח בעונה. צריך פה בעלים רעבים שרוצים להצעיד את המועדון הזה להישגים גם באירופה.
אני מבין שהסתנוורתם משתי אליפויות ללא מאבקים אבל יגיע הרגע ששוב תתעוררו ואז נדבר, אני תמיד אהיה כאן להזכיר לכם את זה.
איזה חלוץ תביא לפה ב3-4 מיליון יורו? מי יגיע לפה?Kaka אמר:הוא מצפה פה לחלוץ ב 3-4 מיליון יורו.
בן דור אומר שמחכים לסגור עם הרכש הזר הבכיר בשביל לסגור עם רוקאביצה וסייף נניח.Apoc אמר:אמרו שרוצים להשלים את תמונת הזרים ומרבית הרכש עד 19.6.
כנראה רק סונדגרן יחתום עד אז. אולי גם ג'וש למרות שאני בספק.
מסכים שהוא פחות אמין בחלון הנוכחי, אבל בכל זאת אני לא מבין את ההיגיון.Apoc אמר:בן דור גם רשם "ג'וש כהן יחתום היום על חוזה לשנתיים" לפני יותר משבוע
קשה מאוד פשוט לעשות 2 דברים במקביל. אי אפשר חס וחלילה גם לנהל מו״מ עם המגן השבדי וגם לסגור עם ניקיטה שזה חוזה מאוד פשוטKevinDurant אמר:בן דור אומר שמחכים לסגור עם הרכש הזר הבכיר בשביל לסגור עם רוקאביצה וסייף נניח.Apoc אמר:אמרו שרוצים להשלים את תמונת הזרים ומרבית הרכש עד 19.6.
לא מבין מה הקשר עם רוקאביצה לשאר הדברים (נניח סייף מילא, כי אולי בונים על בלם זר וזה משנה תכניות)
KevinDurant אמר:מסכים שהוא פחות אמין בחלון הנוכחי, אבל בכל זאת אני לא מבין את ההיגיון.Apoc אמר:בן דור גם רשם "ג'וש כהן יחתום היום על חוזה לשנתיים" לפני יותר משבוע
שחקן כמו רוקאביצה (בטח בגילו ובמצבו הפיזי) צריך להיות הראשון שמגיע למחנה אימונים ב19.6, ממש אין זמן "לחכות" לו עוד שבועיים "ולהחזיר" לו על שנה שעברה
KevinDurant אמר:מסכים שהוא פחות אמין בחלון הנוכחי, אבל בכל זאת אני לא מבין את ההיגיון.Apoc אמר:בן דור גם רשם "ג'וש כהן יחתום היום על חוזה לשנתיים" לפני יותר משבוע
שחקן כמו רוקאביצה (בטח בגילו ובמצבו הפיזי) צריך להיות הראשון שמגיע למחנה אימונים ב19.6, ממש אין זמן "לחכות" לו עוד שבועיים "ולהחזיר" לו על שנה שעברה
MHFC4EVER אמר:דיא סבא שוחרר רשמית מאל נאסר
הלוואי...
Apoc אמר:MHFC4EVER אמר:דיא סבא שוחרר רשמית מאל נאסר
הלוואי...
על חשבון מי בהרכב אתה מוציא אותו בדיוק?
יוצאים למחנה אימונים בהולנד ב5 ביולי. מאמין שעד אז הרוב יסגר. גם שחקנים כמו סטריין ודין דוד שנה שעברה חתמו יום לפני המחנה וטסו למחנה וגם בן שהר טס למחנה כשעוד לא היה חתוםApoc אמר:אמרו שרוצים להשלים את תמונת הזרים ומרבית הרכש עד 19.6.