• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
ירוק לבן אמר:
רונן22 אמר:
אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו

זה מעבר למנהל מקצועי, יש פה גם כשלון חרוץ במחלקת הנוער שלא מצליחה לייצר כמעט כישרונות ברמה גבוהה לקבוצה הבוגרת, וכמובן של ה"בורד" שמסרב לפתח את הקבוצה, לקחת סיכונים ולהגדיל הוצאות בהתאם לגדילה המשמעותית בהכנסות.
כל המועדון מתנהל בצורה רעה, ולא יודע איך למנף הצלחה. זה הרבה יותר מאשמה של אדם בודד.

גם מי שכן יוצא אז באיחור, אחרי השאלות. גיל 22-23. אבל אין מה להתפלא. יש תחלופה רבה מדי של אנשי מקצוע וגם הם לא ברמה גבוהה. מי שכן ברמה גבוהה כמו מטאו, בורח מהר. לא נכון לשתף שחקני בית רק כי הם שחקני בית.

אם הייתי מאשים מישהו, זה את המנכל. בן דוב לא יצר פה תשתית מקצועית של מועדון מצליח. היו כמה רכישות טובות שהביאו לנו אליפויות, אבל אין פה באמת תהליך נכון ובניה של תשתית מקצועית שהמועדון יוכל להתבסס עליה לאורך שנים. בNBA יש תפקיד שנקרא Manager of basketball operations, שזה בעצם התפקיד הכי גבוה מבחינה מקצועית במועדון והוא מחליט על הכל ברמה הניהולית אסטרטגית, כאשר מתחתיו יש מנהל מקצועי. אני מקביל את זה למנכל פה ולכן אני חושב שאם להאשים מישהו, זה את בן דוב. נראה אם עובדיה יעבוד בצורה שונה...

ירוק לבן, לגבי ''לא מאמין בתוצר של המחלקה'', גם בג'אבר אלברמן לא האמין, וכיום ג'אבר שחקן הרכב בנבחרת. אתה מבין שבקלות היינו יכולים לפספס אותו?
הוא נשאר בסגלל הפציעה של לביא והבעיות שהיו עם פאני בתחילת העונה

אז תרשה לי לא לסמוך על אלברמן ובכר בעניין של זיהוי פוטנציאלים. אני בטוח שאני מכיר מקצועית את הצעירים שלנו לא פחות טוב מאלברמן, ואני עוד מצטנע

רונן22 אמר:
ירוק לבן, לגבי ''לא מאמין בתוצר של המחלקה'', גם בג'אבר אלברמן לא האמין, וכיום ג'אבר שחקן הרכב בנבחרת. אתה מבין שבקלות היינו יכולים לפספס אותו?

אז תרשה לי לא לסמוך על אלברמן ובכר בעניין של זיהוי פוטנציאלים. אני בטוח שאני מכיר מקצועית את הצעירים שלנו לא פחות טוב מאלברמן, ואני עוד מצטנע
אתה מזכיר את ג'אבר ואומר שאתה לא סומך על בכר בזיהוי פוטניצאלים, זה אבסורד. מי שזיהה את הכישרון של ג'אבר ונתן לו צ'אנס בבוגרת זה.... בכר.

הקטע שאמרו בפודקסט ששמעתי שעקבו אחרי גאבר כבר כמה עונות, ולא זוכר מי אמר לבכר ששווה להסתכל על גאבר ולתת לו הזדמנות

רונן22 אמר:

לגבי ג’אבר לא מדוייק אלברמן סיפר אצל יוסיפוביץ שדיבר עם בכר בטרום העונה לשים עין עליו ולראות אם הוא מתאים לדעתו.

רונן22 אמר:

לא נכון, אלברמן היה זה שהאמין בו וביקש מהצוות לראות אותו באימונים.

amitoima אמר:
הקטע שאמרו בפודקסט ששמעתי שעקבו אחרי גאבר כבר כמה עונות, ולא זוכר מי אמר לבכר ששווה להסתכל על גאבר ולתת לו הזדמנות

אחרי כל שחקן צעיר ששייך למכבי חיפה עוקבים.

נו מה אלברמן יגיד, הוא לוקח קרדיט לעצמו. בפועל כולנו זוכרים שג'אבר היה על סף מעבר לנוף הגליל, גם עם ק''ש הוא היה במו''מ

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=376632

אל תפריעו לרונן. בקלות הוא היה יכול ללכת לאיבוד בהשאלה. אף אחד לא היה יודע היום מי זה מחמוד ג'אבר. המון מזל היה לו.

אבל אלברמן אמר. מאמינים לכל מה שמספרים להם. נאיביות מרהיבה

לא כי פתאום פשכצקי המקור הכי אמין שיש. אתה מביך ברמות.

רונן22 אמר:
נו מה אלברמן יגיד, הוא לוקח קרדיט לעצמו. בפועל כולנו זוכרים שג'אבר היה על סף מעבר לנוף הגליל, גם עם ק''ש הוא היה במו''מ

אתה סותר את עצמך בכל מקרה. אם ג'אבר כאן זה סימן שאו בכר או אלברמן שאתה לא סומך עליהם בזיהוי פוטנציאלים עשה עבודה טובה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=385028
https://www.one.co.il/Article/387425.html

נכון גם בן דור וגולדשטיין מחרטטים. זה מחיפוש של 2 שניות וחצי. מרוב שהוא לא עניין אותך, אתה אפילו לא זוכר שכל יום כמעט בקיץ הקודם פורסם שהוא צפוי לעבור לנוף הגליל/ק''ש.

אני זוכר כמה צחקתם פה על גארי כשהוא טוען שג'אבר צריך לשחק

אנשים לא רוצים לעשות נקסט כי נמאס להם מהבנאדם.

בניגוד לוייס שטוען שהגענו להבנות עם פיירו והקושי הוא עם הקבוצה שלו, גולדשטיין טוען שפיירו מתלבט ובמועדון דורשים תשובה סופית

המגן השמאלי שמועמד הוא לודוויג אגוסטינסטן מסבליה איתו טוענים שיש משא ומתן מתקדם מגן נבחרת שבדיה

גם ככה וגם ככה ברור שיש קשיים בהעברה הזו
עכשיו השאלה אם מחכים לפיירו עוד ועוד ועוד או שמבינים שצריך לסגור עניינים מהר כי חלוץ זר זה אחד משלושת השחקנים עם האימפקט הגדול ביותר שצריכים להגיע בקיץ ביחד עם המגנים הזרים, אז זה קריטי שיגיע כמה שיותר מוקדם

זה נטו שאלה של כמה הם רוצים את פיירו ומאמינים שהוא קריטי לנו, ונראה שכרגע התשובה היא מאוד

David אמר:
המגן השמאלי שמועמד הוא לודוויג אגוסטינסטן מסבליה איתו טוענים שיש משא ומתן מתקדם מגן נבחרת שבדיה

:D

אתה יודע שזה מגן נבחרת שבדיה ששילמו עליו בקיץ 5.5 מיליון יורו?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה