lemmacantor אמר:ירוק לבן אמר:רונן22 אמר:אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו
זה מעבר למנהל מקצועי, יש פה גם כשלון חרוץ במחלקת הנוער שלא מצליחה לייצר כמעט כישרונות ברמה גבוהה לקבוצה הבוגרת, וכמובן של ה"בורד" שמסרב לפתח את הקבוצה, לקחת סיכונים ולהגדיל הוצאות בהתאם לגדילה המשמעותית בהכנסות.
כל המועדון מתנהל בצורה רעה, ולא יודע איך למנף הצלחה. זה הרבה יותר מאשמה של אדם בודד.
גם מי שכן יוצא אז באיחור, אחרי השאלות. גיל 22-23. אבל אין מה להתפלא. יש תחלופה רבה מדי של אנשי מקצוע וגם הם לא ברמה גבוהה. מי שכן ברמה גבוהה כמו מטאו, בורח מהר. לא נכון לשתף שחקני בית רק כי הם שחקני בית.
אם הייתי מאשים מישהו, זה את המנכל. בן דוב לא יצר פה תשתית מקצועית של מועדון מצליח. היו כמה רכישות טובות שהביאו לנו אליפויות, אבל אין פה באמת תהליך נכון ובניה של תשתית מקצועית שהמועדון יוכל להתבסס עליה לאורך שנים. בNBA יש תפקיד שנקרא Manager of basketball operations, שזה בעצם התפקיד הכי גבוה מבחינה מקצועית במועדון והוא מחליט על הכל ברמה הניהולית אסטרטגית, כאשר מתחתיו יש מנהל מקצועי. אני מקביל את זה למנכל פה ולכן אני חושב שאם להאשים מישהו, זה את בן דוב. נראה אם עובדיה יעבוד בצורה שונה...