ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:ביקשנו להפסיק להביא מהם ידיעות.
הוא עובד בתכנית רדיו של גדי נס ומרוויח שם כמה ג'ובות אני מנחש, מעבר לזה הוא לא צריך לשלם למכבי בכלל הוא עם תעודת עיתונאיבירקי אמר:אפרופו סלב, הוא מתפרנס מזה? כי בן דור והכוכבים האחרים עובדים בזה ( על אף רמתו הנמוכה)…. סלב מתפרנס מזה?
Jerry אמר:חלאס כבר כל פעם שאני נכנס לפה אני רואה 10 שמות חדשים, מגיע חלוץ מגיע מגן שמאלי מגיע בלם ההוא סיכם וההוא חתם, אכלתם את הראש עם כל השמועות של החולי נפש מהפייסבוק וטלגרם. אם אתם בחופש גדול ויש לכם הרבה זמן פנוי אז צאו החוצה לשחק גולות במקום לבלבל בשכל
Haziza2022 אמר:הסלב עובד בשופרסל דיל אדמירליטי מי שגר בקריות מכיר.אני סוכן של הסניף הזה ורואה את האפס הזה סוחב עגלות כמו מסכן. שיסתום תפה ויפסיק לזרוק 7 אלף דמות כל קיץ רק כדי להגיד אמרתי לכם. בנאדם מביך עם תסביכים נפשיים קשים
David אמר:הסלב מפרסם על איזה סרחיו אסקדורו בן 32
Smurk אמר:צריך לציין שבמקרה של ניסן ופיירו זה בניגוד גמור לדיווחים של שאר הכתבים. (בן דור, וייס, גולדשטיין)
אמת. ובגלל זה הוא גם מרשה לעצמו להיות הרבה יותר נחרץ, הוא לא עובד בזה, הרקורד שלו לא נמדד בזה. אם אמר ולא פגע אז לא קרה כלום.Liberman אמר:ניסן הרבה יותר נחרץ בפרסומים שלו, הוא לא דופק ״חשבון״ כי הוא לא מחוייב לשום אתר או משהו כזה. את הפאנל של הפלייאוף הוא מממן והוא אומר ועושה מה שבא לו.
בן דור שומר עדיין על סוג של ממלכתיות עד שאין משהו סופר מוצק.
ככה אני מבין את הדברים.