ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אף אחד לא רוצה את חמד, שחקן גמור.
מלמד שחקן לא רע אבל לדעתי לא מתאים לקבוצה גדולה והוא גם הוכיח את זה כשהיה בזמנו בב''ש.
אם וכאשר רוקאביצה בא כחלוץ שלישי, התקרה שלו הרבה יותר גבוהה מכל חלוץ שיהיה פה
לא ראיתי אבל גם לא צריך, הוא משחק בליגה חלשה בקצב נמוך מפה ויבוא עם דרישות גבוהות וכו'Wolfine אמר:KevinDurant אמר:אף אחד לא רוצה את חמד, שחקן גמור.
מלמד שחקן לא רע אבל לדעתי לא מתאים לקבוצה גדולה והוא גם הוכיח את זה כשהיה בזמנו בב''ש.
ראית משחקים מלאים שלו או תקצירים? לפני חודשיים ראיתי אותו והוא היה סביר, לא מדהים אבל בטח לא גמור.
האמת שאני לא יודע איך הוא היום ואם הידרדר או שהיכולת במשחק הנתון שראיתי היתה משקרת
hezildo אמר:Liberman אמר:כשאני נכנס לפורום נושא מלפפונים ורואה הודעה אחרונה מנירגרין יש לי קצת זיקפה במכנס אני לא אשקר אתכם
זה בגלל שאתה נכנס לנושא בבוקר.
hezildo אמר:למה אתם חושבים שחמד ריאלי והוא רוצה לחזור?
KevinDurant אמר:לא ראיתי אבל גם לא צריך, הוא משחק בליגה חלשה בקצב נמוך מפה ויבוא עם דרישות גבוהות וכו'Wolfine אמר:KevinDurant אמר:אף אחד לא רוצה את חמד, שחקן גמור.
ראית משחקים מלאים שלו או תקצירים? לפני חודשיים ראיתי אותו והוא היה סביר, לא מדהים אבל בטח לא גמור.
האמת שאני לא יודע איך הוא היום ואם הידרדר או שהיכולת במשחק הנתון שראיתי היתה משקרת
אני אישית בכנות מעדיף את רוקאביצה.
GKagelmacher אמר:יום-טוב שוקרון אמר:התייחסתי כבר לסוגיה הזו של תג מחיר.
אין טעם שאחזור שוב על אותם דברים.
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?p=1773#p1773
כתבת שם ״כמה כבר מקרים כאלה יש״ והבאת דוגמאות לזרים שהיו פה לפני עשרות שנים. אני נתתי לך שחקנים מה6/7 שנים האחרונות שמוכיחים בדיוק את מה שאני מנסה להוכיח. שלפעמים שחקנים שהם יותר זולים ולאוו דווקא יקרים יותר טובים פה.
Wolfine אמר:GKagelmacher אמר:סתם שאלה שמעניינת אותי כי זה עלה הרבה גם בטוויטר. אם יש לכם אופציה או תומר חמד או ניקיטה רוקאביצה. את מי הייתם מחזירים להיות חלוץ 3. מרגיש לי שקל שניקי עדיף מבחינת יכולת אבל חמד זה פשוט יהיה פספוס שיש אופציה לקאמבק והיא לא תתממש (נטו מבחינה סנטימנטלית)
חמד עדיף עליו בהרבה, ניקיטה כל יומיים פצוע ולא יכול להיות יותר מאשר שחקן מחליף בעוד שחמד עדיין שווה הרכב בכל קבוצה פה. יכול לתרום משחק ראש שחסר בקבוצה גם.
GKagelmacher אמר:ז׳אור אמאדור מסיים חוזה בקיץ. 39 הופעות ושער בליגה השנייה העונה.
רק אומר…
silvas אמר:מה עם יואל אבו חנה?
לא ריאלי?
silvas אמר:מה עם יואל אבו חנה?
לא ריאלי?
יום-טוב שוקרון אמר:GKagelmacher אמר:יום-טוב שוקרון אמר:התייחסתי כבר לסוגיה הזו של תג מחיר.
אין טעם שאחזור שוב על אותם דברים.
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?p=1773#p1773
כתבת שם ״כמה כבר מקרים כאלה יש״ והבאת דוגמאות לזרים שהיו פה לפני עשרות שנים. אני נתתי לך שחקנים מה6/7 שנים האחרונות שמוכיחים בדיוק את מה שאני מנסה להוכיח. שלפעמים שחקנים שהם יותר זולים ולאוו דווקא יקרים יותר טובים פה.
תג מחיר של שחקן באירופה ובכלל בעולם, לא נקבע סתם כי אבי לוזון החליט ככה.
בדרך כלל מדובר בנגזרת של גיל, הופעות בנבחרת, רקורד והסטוריית פציעות.
דבר אחד אני מסכים -חשוב מאוד לעשות עבודת סקאוט רצינית.
ניקח לדוגמא את ציבוטה.
כבר שנתיים מבלבלים לנו את השכל על המועמדות שלו
האם מישהו מהצוות המיקצועי טרח בכלל לעקוב מקרוב אחרי היכולת שלו בקבוצה הבולגרית?
חשבו שיגיע שחקן משודרג לעומת היכולת שהציג בארץ, ולבסוף קיבלנו את ההפך הגמור.
חלוץ מביך וחסר ביטחון, שמזכיר מאוד את ווילדסחוט (לרעה)...
Apoc אמר:אם להתייחס לעוד שטויות שנאמרות פה בסגנון של "בואו נביא את זהבי" או "בוא נביא את וייסמן";
אמאדור עזב את מכבי ת"א כי הוא לא מסוגל לדרוך בישראל
את תומר חמד לא הייתי מביא עוד לפני שנה וחצי, אז בטח שעכשיו הוא לא ברמה ויבוא עם דרישות לא הגיוניות ביחס לתפוקה שהוא יכול לתת
ג'ואל אבו חנה לא שחקן ברמה של מכבי חיפה ומעולם לא היה