Apoc
יו״ר הבורד
KevinDurant אמר:אתה באמת חושב שאם היו מביאים רק מגן היו מחפשים שחקנים ב800 אלף יורו?Apoc אמר:KevinDurant אמר:אבל הסברתי לך, לא היה בארץ מגן שהרוויח מעל 400 אלף יורו (עזוב 500) ובכל העולם, אין מה לעשות, יש דרג ויש זרג. והדרג בכדורגל הוא שחקני התקפה והזרג זה מגנים.
המגן הטבעי ששולם עליו הכי הרבה בעולם הוא קאנסלו (וגם זה בלוף עם העסקה של דנילו).
אם אתה רואה את מכבי חיפה מניחה 500 אלף יורו שכר על מגן זר, אז תפאדל.
שוב אני אומר, לדעתי רפא סוארז זה שם שהוא over qualified מבחינת השכר ואני לא רואה את מכבי חיפה עוברת את ה400 אלף יורו למגן, ביום טוב.
כשיש לך 3 עמדות בלבד להשקיע בהן 95% מהתקציב וה5% הולכים לצ'יפס שזה אליהו וכאלה, והתקציב עונה אחרי עונה בקיץ נמדד ב4-5 מיליון יורו, והבאת כבר מגן ימני חופשי ב300 אלף אירו שכר אז יתרת התקציב הולכת על חלוץ ועל מגן שמאלי זר, אפשרי לגמרי להביא חלוץ עם דמי העברה של 2 מיליון יורו ו500 אלף אירו שכר ואת היתר (500 אלף אירו שכר ושחקן חופשי) לדחוף על מה שנשאר - שזה עמדה אחת בלבד - שזה מגן שמאלי זר.
אי אפשר לזרוק קביעות פשוט שלא יגיע משהו רק כי לא הגיע כזה עד עכשיו.
גם לא היה מישהו קרוב לסקאריונה עד שיום אחד החליטו במכבי ת"א שיש להם כסף להוציא ושמו עליו 1.2 מיליון יורו שכר.
מניח שאם הם היו מרגישים שיש להם רק עמדה אחת לחזק בחלון וזו עמדת המגן, הם היו משקיעים שם סכום של איזה 800 אלף אירו שכר.
זה הכל שאלה של כמה עמדות אתה צריך לחזק. אתה משווה חלונות שהיו לנו 8 עמדות לחזק להרכב לחלון הנוכחי שיש בו 3 עמדות להרכב וזה לא נכון לטעמי.
למה יש "חוק" שצריך להוציא סכום מסוים בקיץ בשכר או דמי העברה אחרת לא פותחים את העונה?
אם יביאו חלוץ זר חופשי בסוף ב500 אלף יורו אתה חושב שיביאו מגן זר ב2 מיליון יורו?
אתה באמת לא מבין את הטיעון שלי?
מכבי ת"א? אם הם נכנסים לחלון קיץ כשהשחקן היחיד שהם צריכים להביא להרכב זה מגן שמאלי זר? כן.
אין חוק כזה אבל גם מן הסתם שלא יוציאו 600 אלף יורו בחלון שלם כשבכל חלון קיץ עד עכשיו ב10 שנים האחרונות הוציאו מעל 3.5 מיליון יורו.
זה לא הגיוני בעליל.
תשים לב שגם לא שילמו עד עכשיו על חלוץ זר מעל מיליון יורו דמי העברה ופתאום הולכים לשים 2 מיליון או קרוב לזה.
משמע, דברים משתנים. דברים לא נשארים קבועים לנצח.