• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
MHFC4EVER אמר:
ברק.י אמר:
וואלה, אני לא בטוח ששמיר זו אופציה כזו גרועה, אם אני יוצא מנקודת הנחה שמי שיקבל את הקרדיט בהרכב זה ג'אבר.
מה האלטרנטיבות הריאליות בשוק היום? שמיר, אליאס ואחד המושאלים שלנו, נכון? אני לא מפספס מישהו (אם קארצב וכנעאן עולים מלאנתלפים ויהיו עסקאות לא כדאיות)?
יש את אליאל פרץ שחקן חופשי אבל הוא די פציע

בכל אופן כל השמות המוזכרים זה שחקנים שיבקשו שכר גבוה מאוד אז רק אם ישאר משהו מהתקציב לסוף החלון נדע אם יש היתכנות

חתיכת הימור...
לפי טרנספרמרקט:
19/20 - הפסיד 12 משחקים (96 ימים) בגלל פציעה בברך
20/21 - הפסיד 21 (131) בגלל שתי פציעות בכף הרגל
21/22 - הפסיד 4 (21) בגלל פציעה לא ידועה

ברק.י אמר:
MHFC4EVER אמר:
ברק.י אמר:
וואלה, אני לא בטוח ששמיר זו אופציה כזו גרועה, אם אני יוצא מנקודת הנחה שמי שיקבל את הקרדיט בהרכב זה ג'אבר.
מה האלטרנטיבות הריאליות בשוק היום? שמיר, אליאס ואחד המושאלים שלנו, נכון? אני לא מפספס מישהו (אם קארצב וכנעאן עולים מלאנתלפים ויהיו עסקאות לא כדאיות)?

בכל אופן כל השמות המוזכרים זה שחקנים שיבקשו שכר גבוה מאוד אז רק אם ישאר משהו מהתקציב לסוף החלון נדע אם יש היתכנות

חתיכת הימור...
לפי טרנספרמרקט:
פרץ יותר 10 מאשר 8 כמו פאני

אליאל פרץ עוד בינוני. לא צריך למלא את כל הסגל בשחקני רוחב בינוניים

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
MHFC4EVER אמר:

חתיכת הימור...
לפי טרנספרמרקט:
פרץ יותר 10 מאשר 8 כמו פאני

אם כך, אז פחות הכיוון שצריך להיות. אנחנו צריכים קשרי אמצע אגרסיביים.
בלי קשר לפאני הייתי מביא מישהו אחרי העזיבה של חוסה, אבל על אחת כמה וכמה אם פאני יעזוב.
אני באמת לא חושב שאליאס ושמיר הם אופציות כאלה גרועות כשחקנים האחרונים ברוטציה, בהתחשב במצב השוק.

קודם כל לא רואה את פאני עוזב כזה מהר וגם אם כן קו המחשבה צריך להיות או כנעאן או להשאיר חלק מהמושאלים.
לא צריך למלא את הסגל בכל מיני בינוניים סטייל עדן שמיר שלא נהפוך לבש של השנתיים האחרונות אצל בכר.

Hulk אמר:
קודם כל לא רואה את פאני עוזב כזה מהר וגם אם כן קו המחשבה צריך להיות או כנעאן או להשאיר חלק מהמושאלים.
לא צריך למלא את הסגל בכל מיני בינוניים סטייל עדן שמיר שלא נהפוך לבש של השנתיים האחרונות אצל בכר.

בלי קשר לפאני כדאי שיהיה לנו קשר חמישי לאמצע.
אם חלילה מישהו נפצע ואתה רוצה לשחק עם שלישייה אגרסיבית, יש לך רק מחליף אחד על הספסל.

כל הדיון על שמיר ודומיו נובע רק מהנחות על אילוצים. אם יש תקציב לכנעאן ברור שזה עדיף ואם יש מושאלים שבשלים להשתלב בסגל ברור שזה עדיף.
השאלה היא "מה אם לא...?". מה אם אין לך תקציב לכנעאן או לקארצב ומה אם זערורה וגדיר צריכים עוד עונת השאלה לפני שהם מצטרפים לקבוצה?

צריך להפסיק להביא שחקנים מעל גיל 30, הסגל הופך למבוגר וזה לא טוב, בטח כשבכר לא מאמין יותר מדי בלתת צ'אנס לשחקנים צעירים, אין ישראלים מתוך הליגה ששווים משהו מעדיף לתת את הדקות למושאלים שלנו, חוץ מכנעאן וליידנר

GKagelmacher אמר:
זה שלא פורסם בתקשורת שרוצים את חג׳ג׳ לא אומר שאין לו ביקוש. תפסיקו להסתמך על התקשורת פח הזאת, אותה אחת שטוענת שפוצצה עסקת פיירו ואז מדווחת על שווי של 3.5 מיליון כולל חוזה כמו חובבנים.

אז על מה להסתמך אח

ראיתי קצת וידיאו של פיירו, לא התרשמתי ממנו בכלל, לא תופס ממנו שחקן של מיליון יורו וצפונה.

KevinDurant אמר:
ראיתי קצת וידיאו של פיירו, לא התרשמתי ממנו בכלל, לא תופס ממנו שחקן של מיליון יורו וצפונה.
אני איתך. הוא לא שווה את הכסף שלכאורה הולכים לשלם עליו בטח כשהוא עם שנה בחוזה. ירמייף הרבה יותר מרשים ממנו

KevinDurant אמר:

לראות וידיאו זה לא מדד צריך לראות משחקים שלמים שלו ואז לשפוט אם הוא מתאים לנו מאמין שהצוות המקצועי עשה את זה גם לי בהרגשה הוא לא נראה שווה השקעה אבל עם בכר רוצה אותן צריך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה

David אמר:
KevinDurant אמר:

לראות וידיאו זה לא מדד צריך לראות משחקים שלמים שלו ואז לשפוט אם הוא מתאים לנו מאמין שהצוות המקצועי עשה את זה גם לי בהרגשה הוא לא נראה שווה השקעה אבל עם בכר רוצה אותן צריך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה
לא ראיתי סרטון ביוטיוב, ראיתי פעולות של השחקן. לא כל דבר מצריך משחקים מלאים.

לא הייתי מחתים שחקן כזה גם בחינם, צריך לשאוף להביא מועמדים טובים יותר.

זה די מדהים שרוב הדעות עליו בקר האוהדים, בעיקר על סמך הסרטונים והפרופיל שלו בטרנספרמרקט, הן שהיה אפשר להביא טוב/ מתאים ממנו או שהוא לא שווה את הסכום. זה מדהים כי הצרפתים בטוחים שהוא שווה הרבה כסף ושהגעה לפה היא פגיעה בקריירה וירידה ברמה מבחינת מה שהוא מסוגל לו.

חזיזוש אמר:
GKagelmacher אמר:
זה שלא פורסם בתקשורת שרוצים את חג׳ג׳ לא אומר שאין לו ביקוש. תפסיקו להסתמך על התקשורת פח הזאת, אותה אחת שטוענת שפוצצה עסקת פיירו ואז מדווחת על שווי של 3.5 מיליון כולל חוזה כמו חובבנים.

אז על מה להסתמך אח

על הודעות רשמיות שמעת?

ברק.י אמר:
זה די מדהים שרוב הדעות עליו בקר האוהדים, בעיקר על סמך הסרטונים והפרופיל שלו בטרנספרמרקט, הן שהיה אפשר להביא טוב/ מתאים ממנו או שהוא לא שווה את הסכום. זה מדהים כי הצרפתים בטוחים שהוא שווה הרבה כסף ושהגעה לפה היא פגיעה בקריירה וירידה ברמה מבחינת מה שהוא מסוגל לו.
הפרופיל שלו מלכתחילה בעייתי, עונה ראשונה שהיא טובה בגיל 27 (לא משנה מהן הסיבות) בליגה שהיא גם ככה לא כ''כ איכותית ובקבוצה שהיא לא יותר טובה מאתנו (לדעתי לפחות)

הוא מסוג השחקנים שלא מצליחים פה בליגה (דריבל שמתבסס בעיקר על פיזיות, במאבקים הוא מאוד אגרסיבי ובארץ לא נותנים לחלוצים הזרים יותר מדי קרדיט בזה, כמו שהיה פה עם פלט וקראמר בעבר) ויש לו תנועה טובה בתוך הרחבה אבל לא ראיתי ממנו סיומת יוצאת דופן, לא ברגל ולא בראש.

תוסיף לזה פציעת ברך משמעותית לפני שנתיים בערך ויש לך פה עסקה בעייתית מאוד על הנייר בהרבה מאוד כסף, מוקדם מאוד בחלון.

ברק.י אמר:
Hulk אמר:

בלי קשר לפאני כדאי שיהיה לנו קשר חמישי לאמצע.
אם חלילה מישהו נפצע ואתה רוצה לשחק עם שלישייה אגרסיבית, יש לך רק מחליף אחד על הספסל.

כל הדיון על שמיר ודומיו נובע רק מהנחות על אילוצים. אם יש תקציב לכנעאן ברור שזה עדיף ואם יש מושאלים שבשלים להשתלב בסגל ברור שזה עדיף.
השאלה היא "מה אם לא...?". מה אם אין לך תקציב לכנעאן או לקארצב ומה אם זערורה וגדיר צריכים עוד עונת השאלה לפני שהם מצטרפים לקבוצה?

זו בדיוק הנקודה שלי במקום להביא עוד בינוני אני מעדיף לחכות להזדמנות להביא כוכב כמו כנעאן או לפתח צעירים גם אם אני אשלם שכר לימוד אליהם והם לא ייתרמו לי מיידית.
דרך אגב הזכרת את קארצב, בקארצב אסור ליגוע אוברייטד מוגזם.

GKagelmacher אמר:
חזיזוש אמר:
GKagelmacher אמר:

אז על מה להסתמך אח

על הודעות רשמיות שמעת?

של התעניינויות בשחקנים? לא שמעתי. נראה לי שאתה מפספס את הקונספט של חדשות

ברק.י אמר:

גם השחקן עצמו לא הכי חושב שמקצועית לשחק בישראל זה מה שמגיע לו, גם הקבוצה שלו לא מוכנה להתפשר למרות שהוא בשנת חוזה, וגם המועדון בוודאות נעול עליו כאופציה הראשונה למרות שיש אופציות נהדרות כמו ירמייף הרוצח.

העניין בנוגע לאוהדים הוא שזה לא המקצוע שלהם להבין ולדעת את מי צריך להביא וטוב שכך. בסופו של דבר אנשי המקצוע שעובדים בתחום צריכים להיות הרבה יותר מתאימים וטובים מאיתנו, ואם זה לא המקרה אז המצב רע מאוד.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:

גם השחקן עצמו לא הכי חושב שמקצועית לשחק בישראל זה מה שמגיע לו, גם הקבוצה שלו לא מוכנה להתפשר למרות שהוא בשנת חוזה, וגם המועדון בוודאות נעול עליו כאופציה הראשונה למרות שיש אופציות נהדרות כמו ירמייף הרוצח.

העניין בנוגע לאוהדים הוא שזה לא המקצוע שלהם להבין ולדעת את מי צריך להביא וטוב שכך. בסופו של דבר אנשי המקצוע שעובדים בתחום צריכים להיות הרבה יותר מתאימים וטובים מאיתנו, ואם זה לא המקרה אז המצב רע מאוד.
לא מדאיגה אותך הפציעה שהוא עבר? קרע רצועה בברך ונעדר הרבה זמן. בשביל שחקן שנשען על הפיזיות שלו זה משמעותי

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
ברק.י אמר:

לא מדאיגה אותך הפציעה שהוא עבר? קרע רצועה בברך ונעדר הרבה זמן. בשביל שחקן שנשען על הפיזיות שלו זה משמעותי

דווקא זה הכי פחות מדאיג אותי כי עברו עונות שלמות מאז שנפצע, ואת עונת הפריצה מקצועית עשה אחריה. זה לא נשמע כמו משהו רלוונטי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה