• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה הקטע של כל ה''סקאוטים'' האלה לציין רק יתרונות של שחקנים?
אתה מביא ''מידע'' על שחקן, תציין גם את החסרונות שלו

Apoc אמר:
פיירו + פלוריאן וזה חלון מרשים מאוד גם בלי להביא את אלחמיד בעקיצה ברגע האחרון

בינתיים מסתמן שזה יהיה דווקא קורנו והקונגולזי 😳

לא ראיתי שהואסקה הביאו מגן שמאלי חדש
ההפך, יש להם רק את מיגל

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

בגלל זה אני כל הזמן אומר בוא נראה מי באמת מגיע ואז נתחיל עם צהלות השמחה או זעקות השבר
במכבי חיפה יכולים 3 חודשים לדבר איתך על פלוריאן קליין ולהחתים בסוף את מאבוקה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

בגלל זה אני כל הזמן אומר בוא נראה מי באמת מגיע ואז נתחיל עם צהלות השמחה או זעקות השבר
נכון למרות שגם מאבוקה זאת החתמה מרשימה על הנייר הזמנו. מגן שהתחיל אז לקבל זימונים לנבחרת קמרון + שחקן הרכב באלופת סלובקיה זה לגמרי פרופיל סבבה לשחקן.

Shocking4U אמר:
סלחו לי אבל רוב המועמדים שראיתי עד עכשיו בהקשר של הקבוצה לא מרשימים בלשון המעטה. רובם זרים סבירים במקרה הטוב ואף אחד מהם לא זר שישדרג אותנו. איכשהו עם ההדלפה על הקונגולזי כבר גרמו לי בתור אנטי פיירו לרצות שיגיע רק כדי שלא נקבל את הכוכב מהליגה המרוקנית. מ2 המגנים פלוריאן מיגל עדיף אז כמובן שהם מכוונים להביא את השני. לא מבין למה הצהבת מכוונים ומצליחים להביא מגן שמאלי כמו סאבוריט מבילבאו וחלוץ כמן יובאנוביץ שהופך לשחקן לגיטימי בנבחרת סרביה ואנחנו מחפשים חלוץ שנכשל בבלגיה ושוויץ אבל ״קרע״ את הליגה במרוקו. זה פשוט מביך וככה לא נתקדם לא באירופה וגם לא נצליח לשמור על האליפות בליגה.

הכול צפוי.
קשה מאוד להתחרות בבעלים מולטי מיליארדר, שבלי להניד עפעף מחתים מאמן עם שכר 800 אלף אירו, מוכן לשלם לערן זהבי מיליון ורבע שנתי,וגם רכש את המחסל בשתי מיליון.
מי יודע מה עוד מתכנן המטורף הזה.
כל זה עבורו גרושים, אפילו לא פסיק קטן בעמוד ההוצאות השנתי שלו בספר החשבונות.
למזלנו בשנתיים הקודמות הוא הוריד קצת את הרגל מהגז, ולכן היה אפשר לתפוס אותם עם "המכנסיים למטה"...

עכשיו זה נגמר, יענקלה מבין את זה.
כמו שחזיתי כבר מפתיחת חלון הקיץ ,מה שמכבי חיפה תביא זה את כל הבינוניים שאפשר למצוא בשוק הפנוי, וזרים בדיוק באותה רמה שמגיעים לק"ש, בני ריינה, והפעל חדרה...

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

נכון למרות שגם מאבוקה זאת החתמה מרשימה על הנייר הזמנו. מגן שהתחיל אז לקבל זימונים לנבחרת קמרון + שחקן הרכב באלופת סלובקיה זה לגמרי פרופיל סבבה לשחקן.

מאבוקה כמו דיורדייביץ', זה שוחד סוכן. מאבוקה לא זומן לנבחרת לא לפני ולא אחרי. אכלנו את הלקרדה הזו. ליגה סלובקית חלשה משלנו. לא כל מי שמשחק שם בצמרת מתאים. לא צריך להסתכל לפי ליגה. צריך להסתכל לפי יכולות השחקן.

יום-טוב שוקרון אמר:
Shocking4U אמר:
סלחו לי אבל רוב המועמדים שראיתי עד עכשיו בהקשר של הקבוצה לא מרשימים בלשון המעטה. רובם זרים סבירים במקרה הטוב ואף אחד מהם לא זר שישדרג אותנו. איכשהו עם ההדלפה על הקונגולזי כבר גרמו לי בתור אנטי פיירו לרצות שיגיע רק כדי שלא נקבל את הכוכב מהליגה המרוקנית. מ2 המגנים פלוריאן מיגל עדיף אז כמובן שהם מכוונים להביא את השני. לא מבין למה הצהבת מכוונים ומצליחים להביא מגן שמאלי כמו סאבוריט מבילבאו וחלוץ כמן יובאנוביץ שהופך לשחקן לגיטימי בנבחרת סרביה ואנחנו מחפשים חלוץ שנכשל בבלגיה ושוויץ אבל ״קרע״ את הליגה במרוקו. זה פשוט מביך וככה לא נתקדם לא באירופה וגם לא נצליח לשמור על האליפות בליגה.

הכול צפוי.
קשה מאוד להתחרות בבעלים מולטי מיליארדר, שבלי להניד עפעף מחתים מאמן עם שכר 800 אלף אירו, מוכן לשלם לערן זהבי מיליון ורבע שנתי,וגם רכש את המחסל בשתי מיליון.
מי יודע מה עוד מתכנן המטורף הזה.
כל זה עבורו גרושים, אפילו לא פסיק קטן בעמוד ההוצאות השנתי שלו בספר החשבונות.
למזלנו בשנתיים הקודמות הוא הוריד קצת את הרגל מהגז, ולכן היה אפשר לתפוס אותם עם "המכנסיים למטה"...

עכשיו זה נגמר, יענקלה מבין את זה.
כמו שחזיתי כבר מפתיחת חלון הקיץ ,מה שמכבי חיפה תביא זה את כל הבינוניים שאפשר למצוא בשוק הפנוי, וזרים בדיוק באותה רמה שמגיעים לק"ש, בני ריינה, והפעל חדרה...

זה אולי רלוונטי כשמדובר בישראלים, בהם יש היצע מאוד מוגבל.
כשמחתימים זרים - לנכונותו של מיטש להוציא יותר או פחות אין שום רלוונטיות תאורטית, וגם במבחן המציאות - עד כה הבאנו מגן זר יותר יקר מאשר אלה שהגיעו לכאן כשמיטש "הוריד רגל מהגז".

בכלל הגשנו הצעה על ירמייף או שזה נטו אוננות של הפורום, סטייל פריי?

lemmacantor אמר:
בכלל הגשנו הצעה על ירמייף או שזה נטו אוננות של הפורום, סטייל פריי?

פריי מועמד? סמנופף

כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
לשחק בסכנין ובאשדוד... איזה כף..
ועכשיו גם צריכים להפטר מפריצה כשחסר להם מלא שחקנים לסגל..

אני רק חושש בגלל השמות החדשים שקיבלנו.
מגן שמאלי ברמה זה חשוב מאוד ליכולת של איך תיראה הקבוצה בעונה הקרובה.
וחלוץ מצוין זה גם חשוב.
הבעיה שכרגע כל הזרים צריכים להיות בהרכב.
אני לא יודע איך אנחנו עולים בלי כל הזרים , כל המחליפים הישראלים שלנו לא ברמה.

dyarok אמר:
כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
לשחק בסכנין ובאשדוד... איזה כף..
ועכשיו גם צריכים להפטר מפריצה כשחסר להם מלא שחקנים לסגל..

זהבי גם בגיל 35 מספיק טוב לליגת העל .
עונה שעברה היתה לו עונה לא רעה באיינדהובן .
וזה לא רק היכולת המקצועית זה כל מה שהוא מביא להם מסביב בעיקר מוטיבציה, התלהבות והמון טירוף .
אם לשחר היה טירוף להביא את מכבי חיפה לרמות גבוהות לפחות כמו הטירוף שזועבי יביא לצהבת אף אחד לא היה מתלונן תאמין לי .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה