ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
סאן אבל גם חלש בהתקפה…Smile אמר:בימים האחרונים לאלברמן נתקעה האות פ' במקלדת.
מקווה שתשתחרר לו הניצרה שמה.
מה אומרים על הפייר השמאלי הזה? חשבתי מחפשים מישהו שיודע לעשות הגנה בניגוד לסאן.
כי כל הדיבורים שאני שומע עליו זה "מגן התקפי" = סאן2
Shocking4U אמר:למרות שבלי קשר לדעתי עסקה על אמבנזה תהיה זולה באופן משמעותי מעסקה על פיירו. גם על הכרטיס וגם על השכר.
Apoc אמר:חזיזוש אמר:Apoc אמר:מה הבעיה בלהגיד שהחלוץ שמכוונים כאופציה ב' לפיירו הרבה פחות טוב ממנו?
להגיד שהצוות מכוון לאופציות פחות טובות זה באמת להמציא לעצמך שטויות. ברור לכם שלהביא חלוץ טוב זה לא רק רצון של האוהדים
כן רק שאף אחד לא אמר את זה. אמרו שהשחקן שמכוונים אליו כאופציה ב' הוא שחקן הרבה פחות טוב.
הבנת הנקרא נשמה.
Apoc אמר:Shocking4U אמר:למרות שבלי קשר לדעתי עסקה על אמבנזה תהיה זולה באופן משמעותי מעסקה על פיירו. גם על הכרטיס וגם על השכר.
וכך יוצא שלא באמת פתחו את הכיס בקיץ והביאו מגנים חופשיים עם שכר בינוני, ינון אליהו בשכר של עובד משמרת במקדונלדס, רוקאביצה בשכר נמוך מאוד ואולי גם זרגרי במשכורת חייל.
חזיזוש אמר:Apoc אמר:חזיזוש אמר:להגיד שהצוות מכוון לאופציות פחות טובות זה באמת להמציא לעצמך שטויות. ברור לכם שלהביא חלוץ טוב זה לא רק רצון של האוהדים
כן רק שאף אחד לא אמר את זה. אמרו שהשחקן שמכוונים אליו כאופציה ב' הוא שחקן הרבה פחות טוב.
הבנת הנקרא נשמה.
לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.
Jerry אמר:יופי יופי, שהשמוק הצרפתי יילך לקבוצה אחרת, שיביאו לנו חלוץ אחר ואם אפשר לא האפריקנרי ההוא
נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הניירApoc אמר:חזיזוש אמר:Apoc אמר:כן רק שאף אחד לא אמר את זה. אמרו שהשחקן שמכוונים אליו כאופציה ב' הוא שחקן הרבה פחות טוב.
הבנת הנקרא נשמה.
לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.
הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.
שילך ויהנה מהזיקוקים שהאוהדים ירו עליוlemmacantor אמר:אולי סנט אטיין
https://mobile.twitter.com/SportsPassionI1/status/1541488315710455811
Hulk אמר:סאן אבל גם חלש בהתקפה…Smile אמר:בימים האחרונים לאלברמן נתקעה האות פ' במקלדת.
מקווה שתשתחרר לו הניצרה שמה.
מה אומרים על הפייר השמאלי הזה? חשבתי מחפשים מישהו שיודע לעשות הגנה בניגוד לסאן.
כי כל הדיבורים שאני שומע עליו זה "מגן התקפי" = סאן2
קורנו לא חור בהגנה אבל מצטיין בחלק ההתקפי ומאוד טכני שזה די מה שאנחנו צריכים שקבוצות ילחצו אותנו.
רונן22 אמר:מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם
חזיזוש אמר:נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הניירApoc אמר:חזיזוש אמר:לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.
הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.
Smile אמר:רונן22 אמר:מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם
שחר חותם על הצ'קים
נותנים להם תקציב מסויים ויש מס' עמדות שצריכות חיזוק.
את עמדת המגן הימני סגרנו.
קישור אם פאני לא עוזב סגור.
נשאר חלוץ ומגן ונראה שהתקציב לשניהם זה איפשהו סביב ה1-1.5 מליון יורו.
מן הסתם 2 קאליברים בסכום הזה לא תביא, אז או שתתפשר על חלוץ או על מגן.
אגב מה אומרים על אופציה של צ'יבוטה כחלוץ ולהשקיע במגן שמאלי זר אכזר סכום יפה?
ובכלל אולי שינוי שיטה ל2 חלוצים, צ'יבוטה ודוד בשפיץ ביחד יכול להיות מעניין
3-5-2 / 5-3-2
חזיזוש אמר:נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הניירApoc אמר:חזיזוש אמר:לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.