• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם לשפוט את קורנו לפי הסרטונים שראיתי, הוא נראה שחקן חלבי לגמרי
צפוי ולא מגוון התקפית, ולא מספיק אגרסיבי ועצמתי הגנתית. מזכיר לי מאוד את שמואל שיימן

Smile אמר:
בימים האחרונים לאלברמן נתקעה האות פ' במקלדת.
מקווה שתשתחרר לו הניצרה שמה.

מה אומרים על הפייר השמאלי הזה? חשבתי מחפשים מישהו שיודע לעשות הגנה בניגוד לסאן.
כי כל הדיבורים שאני שומע עליו זה "מגן התקפי" = סאן2
סאן אבל גם חלש בהתקפה…
קורנו לא חור בהגנה אבל מצטיין בחלק ההתקפי ומאוד טכני שזה די מה שאנחנו צריכים שקבוצות ילחצו אותנו.

Shocking4U אמר:
למרות שבלי קשר לדעתי עסקה על אמבנזה תהיה זולה באופן משמעותי מעסקה על פיירו. גם על הכרטיס וגם על השכר.

וכך יוצא שלא באמת פתחו את הכיס בקיץ והביאו מגנים חופשיים עם שכר בינוני, ינון אליהו בשכר של עובד משמרת במקדונלדס, רוקאביצה בשכר נמוך מאוד ואולי גם זרגרי במשכורת חייל.

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
מה הבעיה בלהגיד שהחלוץ שמכוונים כאופציה ב' לפיירו הרבה פחות טוב ממנו?

להגיד שהצוות מכוון לאופציות פחות טובות זה באמת להמציא לעצמך שטויות. ברור לכם שלהביא חלוץ טוב זה לא רק רצון של האוהדים

כן רק שאף אחד לא אמר את זה. אמרו שהשחקן שמכוונים אליו כאופציה ב' הוא שחקן הרבה פחות טוב.
הבנת הנקרא נשמה.

לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
למרות שבלי קשר לדעתי עסקה על אמבנזה תהיה זולה באופן משמעותי מעסקה על פיירו. גם על הכרטיס וגם על השכר.

וכך יוצא שלא באמת פתחו את הכיס בקיץ והביאו מגנים חופשיים עם שכר בינוני, ינון אליהו בשכר של עובד משמרת במקדונלדס, רוקאביצה בשכר נמוך מאוד ואולי גם זרגרי במשכורת חייל.

+ שדרוג שכר לאצילי
+ שדרוג שכר לג'וש
+ כנראה בלם ישראלי/זר שיצורף

הדיבור בתחילת החלון על 1-1.5 מליון יורו תקציב רכש (העברות) היה מדוייק.

עם יביאו חלוץ במחיר זול מקווה שישקיעו בחמודי כנען

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
להגיד שהצוות מכוון לאופציות פחות טובות זה באמת להמציא לעצמך שטויות. ברור לכם שלהביא חלוץ טוב זה לא רק רצון של האוהדים

כן רק שאף אחד לא אמר את זה. אמרו שהשחקן שמכוונים אליו כאופציה ב' הוא שחקן הרבה פחות טוב.
הבנת הנקרא נשמה.

לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.

הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.

מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם

יופי יופי, שהשמוק הצרפתי יילך לקבוצה אחרת, שיביאו לנו חלוץ אחר ואם אפשר לא האפריקנרי ההוא

Jerry אמר:
יופי יופי, שהשמוק הצרפתי יילך לקבוצה אחרת, שיביאו לנו חלוץ אחר ואם אפשר לא האפריקנרי ההוא

פיירו הולך לקבוצה של 100 מיליון יורו ואתה תקבל את הזר הקונגולוזי. המועדון אישר שזו האופציה השניה. לדעתי צריך לפתוח שמפניות.

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
הבנת הנקרא נשמה.

הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.
נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הנייר

lemmacantor אמר:
אולי סנט אטיין
https://mobile.twitter.com/SportsPassionI1/status/1541488315710455811
שילך ויהנה מהזיקוקים שהאוהדים ירו עליו

אולי התבלבלו בצרפת ורשמו סנט אטיין במקום מכבי חיפה יכול להיות הירוק בילבל אותם

Hulk אמר:
Smile אמר:
בימים האחרונים לאלברמן נתקעה האות פ' במקלדת.
מקווה שתשתחרר לו הניצרה שמה.

מה אומרים על הפייר השמאלי הזה? חשבתי מחפשים מישהו שיודע לעשות הגנה בניגוד לסאן.
כי כל הדיבורים שאני שומע עליו זה "מגן התקפי" = סאן2
סאן אבל גם חלש בהתקפה…
קורנו לא חור בהגנה אבל מצטיין בחלק ההתקפי ומאוד טכני שזה די מה שאנחנו צריכים שקבוצות ילחצו אותנו.

איזה פעולות טכניות ראית ממנו? אני ראיתי קרוסים מהאגף והרבה ניסיונות מהחלק האחורי לכדורי עומק ארוכים בגובה לתוך הרחבה. לא ראיתי אצלנו גיוון התקפי. נראה מגן מאוד צפוי ומשעמם

רונן22 אמר:
מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם

שחר חותם על הצ'קים
נותנים להם תקציב מסויים ויש מס' עמדות שצריכות חיזוק.
את עמדת המגן הימני סגרנו.
קישור אם פאני לא עוזב סגור.
נשאר חלוץ ומגן ונראה שהתקציב לשניהם זה איפשהו סביב ה1-1.5 מליון יורו.
מן הסתם 2 קאליברים בסכום הזה לא תביא, אז או שתתפשר על חלוץ או על מגן.

אגב מה אומרים על אופציה של צ'יבוטה כחלוץ ולהשקיע במגן שמאלי זר אכזר סכום יפה?
ובכלל אולי שינוי שיטה ל2 חלוצים, צ'יבוטה ודוד בשפיץ ביחד יכול להיות מעניין
3-5-2 / 5-3-2

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:

נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הנייר

במה הוא הרשים אותך, באיך שהוא גלגל לרשת מול הבלמים המפחידים שמשחקים ברבאט ובמרקש?
המועדון חושב שפיירו הוא האופציה הראשונה, המועדון ננעל עליו והמועדון רצה אותו פה. קצת מצחיק לחשוב שאתה יודע יותר טוב מצוות שלם של אנשים.

Smile אמר:
רונן22 אמר:

שחר חותם על הצ'קים
נותנים להם תקציב מסויים ויש מס' עמדות שצריכות חיזוק.
את עמדת המגן הימני סגרנו.
קישור אם פאני לא עוזב סגור.
נשאר חלוץ ומגן ונראה שהתקציב לשניהם זה איפשהו סביב ה1-1.5 מליון יורו.
מן הסתם 2 קאליברים בסכום הזה לא תביא, אז או שתתפשר על חלוץ או על מגן.

אגב מה אומרים על אופציה של צ'יבוטה כחלוץ ולהשקיע במגן שמאלי זר אכזר סכום יפה?
ובכלל אולי שינוי שיטה ל2 חלוצים, צ'יבוטה ודוד בשפיץ ביחד יכול להיות מעניין
3-5-2 / 5-3-2

מאוחר מדי, המגן השמאלי כבר סגור פה וזה קורנו.

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:

תסביר לי בכלל מה הקשר בין פיירו וירמייף לבין אמבנזה? פיירו וירמייף שניהם חלוצים פיזיים, עם משחק ראש ונוכחות ברחבה. אמבנזה זה שחקן שנראה שמתבסס הרבה יותר על מהירות. אז אם כיוונו להביא פרופיל של חלוץ בסגנון של פיירו וירמייף איך פתאום הגיעו לאמבנזה? הרי כל הרעיון היה להביא חלוץ בסגנון שונה מדין דוד וניקיטה כדי לתת עוד אופציות ולגוון את המשחק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה