• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה יהיה טמטום גדול לא לנסות להחתים את כנעאן. יש לנו את הכסף ויש לנו שחקנים מיותרים שאנחנו יכולים להציע לג'קי בן זקן

Kozmo אמר:
אגב לגבי כנעאן אני שם רגע בצד את העניין המקצועי ואם בכלל רוצים אותו או לא.
כמו שלמדנו משנים קודמות, כשיש שני צדדים שרוצים בעסקה, אבל באמת ולא סתם מתוך יח"צ של "ניסינו להביא אבל.." אפשר להגיע לעסקה.
עד הבוקר המחיר הידוע לכולם היה מליארד וארבע מאות אלף.
אני קורא הבוקר שמכבי ת"א מעוניינים בכנעאן וג'קי רוצה עליו מליון וחצי יורו ושני שחקנים. ברור שזה לא יסתיים בסכום הזה ובטח יירד ואולי הדרישה לשחקנים תשתנה להשאלות או בכל קונסטולציה כזו או אחרת. אבל המחיר לא 4 ולא 5 מליון.
במידה ורוצים אותו בהחלט אפשר להפעיל מעט יצירתיות ולהגיע לעסקה.

זו הבעיה שלא רוצים. כנעאן חייב להיות פה מבלי קשר לאם פאני עוזב או לא. הוא יכול לתת מענה גם כ8 וגם כ10 גיבוי לשרי. פשוט לא רוצים כאן לשלם כסף.

Kozmo אמר:
אגב לגבי כנעאן אני שם רגע בצד את העניין המקצועי ואם בכלל רוצים אותו או לא.
כמו שלמדנו משנים קודמות, כשיש שני צדדים שרוצים בעסקה, אבל באמת ולא סתם מתוך יח"צ של "ניסינו להביא אבל.." אפשר להגיע לעסקה.
עד הבוקר המחיר הידוע לכולם היה מליארד וארבע מאות אלף.
אני קורא הבוקר שמכבי ת"א מעוניינים בכנעאן וג'קי רוצה עליו מליון וחצי יורו ושני שחקנים. ברור שזה לא יסתיים בסכום הזה ובטח יירד ואולי הדרישה לשחקנים תשתנה להשאלות או בכל קונסטולציה כזו או אחרת. אבל המחיר לא 4 ולא 5 מליון.
במידה ורוצים אותו בהחלט אפשר להפעיל מעט יצירתיות ולהגיע לעסקה.

יענקלה הגנטלמן לא נכנס למו״מ אם הגרמנים רוצים שחקן.

רונן22 אמר:
נו מה חשבתם שכנעאן יעלה 3-4-5- מיליון יורו<? עוד חודש ג'קי ימכור אות גם ב1.2 מיליון יורו. הכל ספינים. גם קארצב וליידנר לא יעלו יותר מ1.2.

בדיוק, כמעט אף ישראלי לא שווה יותר מ1.5 מיליון יורו (בלחץ).

קארצב וליידנר מכוונים לחול כמו גם המועדונים שלהם, לכנעאן נראה שאין הצעות בחול ולכן ההבדל

1.5 מיליון פלוס שני שחקנים שמחזיקים מהם כמו עידו שחר ובר כהן זה לא מעט כסף, לא מעט בכלל.

זה לא משנה מה יהיה המחיר שלהם בעוד חודש (אלא אם שחקן בכיר יעזוב) . המחיר כרגע מאוד יקר ולא ישלמו את זה.

כמו שאמרתי אתמול וקיבלתי תלונה על הטרלה פיירו עוד לא ירד מהמדף כמו שקאקה הציג ויש סיכוי גדול שנראה אותו בירוק

רונן22 אמר:
נו מה חשבתם שכנעאן יעלה 3-4-5- מיליון יורו<? עוד חודש ג'קי ימכור אות גם ב1.2 מיליון יורו. הכל ספינים. גם קארצב וליידנר לא יעלו יותר מ1.2.

ליינדר יעלה באיזור ה-2 מיליון יורו.

Apoc אמר:
קארצב וליידנר מכוונים לחול כמו גם המועדונים שלהם, לכנעאן נראה שאין הצעות בחול ולכן ההבדל

בסדר מכוונים לחו''ל. אל תשאל כמה רודפים אחריהם בחו''ל. תכף תגיד לי שאתה מאמין שליידנר מבוקש בסרייה א'.

לא יודע, אבל בוא נראה איפה הם יסיימו את הקיץ

יישור קו לגבי פיירו. וייס, גולדשטיין ובן דור. במועדון עוד מנסים ומציעים לו 500K לעונה

Smurk אמר:
יישור קו לגבי פיירו. וייס, גולדשטיין ובן דור. במועדון עוד מנסים ומציעים לו 500K לעונה

זה טוכמן.

יש סיבה שבכר מתעקש על פיירו המגנים שהוא הביא בעלי יכולת טובה להכניס כדורים מהאגפים ופיירו חלוץ בעל נוכחות ומשחק ראש טוב לבכר כבר תבנית בראש שרק פיירו מסתדר לו על הבלטה או החלוץ של גיימראיש אבל הוא לא ריאלי

בכר עקשן זה מאוד מזכיר תעקשנות שלו על פלאניץ שבסוף הצליח להשיג אז אני מאמין בו שהוא יודע למה הוא מתעקש על פיירו שהלוואי יהיה בול פגיעה כמו פלאניץ

אגב בוואלה מפרטים על המו"מ על זרגרי. בית"ר חייבת לנו 1.8 מיליון ש"ח על שועה, במקום שישלמו את החוב הם הציעו את זרגרי בתמורה.

Smurk אמר:
אגב בוואלה מפרטים על המו"מ על זרגרי. בית"ר חייבת לנו 1.8 מיליון ש"ח על שועה, במקום שישלמו את החוב הם הציעו את זרגרי בתמורה.

אם זה המצב באמת אין מה להפסיד, כסף אתה לא תקבל מהם. מקסימום יהיה שיחוק.
אני זוכר אותו דווקא כפוטנציאל לא רע, אמנם ירד בשנה שעברה אבל גם מוחמד שהיה שם ירד ואצלנו חזר לעצמו.

בקיצור קורנו סגור
פיירו לפי התדרוכים יסגור ממש בקרוב
נשאר רק קשרים. קשר אחד אם פאני נשאר, 2 קשרים אם הוא עוזב. נראה את מי יביאו

כבר שבועיים מתדרכים אותם שהוא בא ויש אופטימיות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה