• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
המגן השמאלי לא היה האופציה הראשונה. אבל שוב זה ענייני תקציב.

חזיזוש אמר:
Green991 אמר:
תחושה שיכלו להביא יותר טוב ממה שהביאו.

זה דווקא נראה שהם לא זזו מהאופציה הראשונה שהייתה להם בפנקס

כן אבל עדיין.

הם אמרו שהם מחפשים משהו כמו פריצה או יובאנוביץ' והביאו מישהו שעל הנייר פחות טוב

Daniel123 אמר:
בירקי אמר:
קאקא. בניגוד לכולם פה אני חושב שזרגרי סופר נחוץ. עונה סופר צפופה עד המונדיאל בנובמבר. חייבים עוד אחד לקישור ( כי חוזה עזב).

מה יעזור לך עוד שחקן בסגל ברמה של זרגרי ?
הוא אויר, שחקן חלש בטירוף שניפחו אותו יותר מידי .
הוא לא יהיה רלוונטי אם יגיע .
יעזור אחי, כסף לא תקבל חזרה מביתר. עכשיו יש לך אפשרות לקחת פוטנציאל בן 19 שללא ספק היה פוטנציאל גדול. יש פה אפסייד אדיר בעיניי. אין לך מה להפסיד

צריכים להביא עוד בלם ישראלי וקשר. אם אלחמיד לא ריאלי הייתי מנסה להביא את גנטוס מסכנין, לדעתי הוא בלם טוב עם פוטנציאל במיוחד אם משחקים שלושה בלמים. לא רואה איך אפשר לשחק שלושה בלמים עם ארד או גרשון כרגע. אם אבו פאני עוזב אני הייתי רוצה לראות את הכסף הזה מושקע מיידית בלנסות להביא את כנעאן

Kaka אמר:
MHFC4EVER אמר:
לא הבנתי אז למה זה נמרח כל כך הרבה זמן אם בסוף הוא מרוויח 350 אלף בסיס ו 420 אלף אחרי בונוסים.

זה לא רק כסף, הוא גם פחד להגיע לישראל. לכן ביקשו מאלפונס לדבר איתו. מבחינת סכומים, הבנתי שזה יותר ממה שרשמת.
הסכומים זה מה שהכתב הצרפתי Santi Aouna הזה רשם.
סביר להניח שהוא יודע יותר מכולם.

לא מבין איך מתכוונים להסתדר עם 3 קשרים מרכזיים אם אבו פאני עוזב במיוחד כשנטע לא נראה כמו עצמו. ולא, זרגרי זה לא הפיתרון. צריך עוד קשר ישראלי

מבסוט על הזרים בעמדת המגן הימני והחלוץ. פחות בצד השמאלי.

Kaka אמר:

אחד הזרים צריך להיות על תקן הזר השישי לא? בסוף כנראה החליטו שמהגן השמאלי יהיה על תקן זר 6. לא חושב שזה קשור לתקציב

Smurk אמר:
מבסוט על הזרים בעמדת המגן הימני והחלוץ. פחות בצד השמאלי.

דווקא לגבי המגן השמאלי אני רואה תקהל מתאהב בו בקלות התקפי כמו שאוהבים אצלנו וגם יהיה אחראי על המצבים הנייחים למה יש לו הגבהות טובות גם באוביידו הוא היה אחראי על הנייחים

רונן22 אמר:
Kaka אמר:

אחד הזרים צריך להיות על תקן הזר השישי לא? בסוף כנראה החליטו שמהגן השמאלי יהיה על תקן זר 6. לא חושב שזה קשור לתקציב
לא אתפלא אם מוחמד יהיה זר שישי לפעמים.

בכל מקרה אין חשיבות לזר שישי, בוא נקווה שנפגע בכל הזרים ושזה יהיה הצרות שלנו, למרות שמדובר בחוק מטומטם והזוי

רונן22 אמר:
Kaka אמר:

קשור וחצי.

לדעתי חלון טוב.
חבל שאין ישראלים טובים בשוק.
אני כן הייתי שם כסף על כנעאן כדי לחזק את השלד הישראלי.
בנוסף אם סונדגרן או עלי מתאזרחים מביא עוד זר.
הקלאסי זה עוד 2 זרים אבל עלי לדעתי לא יקבל אזרחות בקרוב.

בספורט 5 כתבו שחוץ מפציעת הברך לפני שנתיים שהשביתה אותו כמעט כל העונה הוא עבר בילדות גם פציעה קשה ברצועה

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=404113

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אצל אריס יש את קמארה, אבל ראיתי שמועה שהוא מועמד חזק לאולימפיאקוס אז יכול להיות שילכו באמת על פיירו כתחליף

המשולש הזה אריס-אולימפיאקוס-מכבי חיפה ידבר חזק העונה אה
ראיתי קצת את קמארה בזמן שראיתי את סונדגרן, בכלל לא התרשמתי ממנו וגם המספרים שלו לא מלהיבים, קשה לי לראות אותו עובר לאולימפיאקוס (במיוחד אחרי שקנו אותו ב3.5 מיליון יורו מפולהאם)

אכן עבר לאולימפיאקוס

מלחיץ אותי שזרגרי ושמיר זה עסקאות קלות וזולות. מוכן לקבל אחד מהם רק אם פאני נשאר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה