• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אחלה ההחתמה של זרגרי. עוד אופציה בקישור.
כמה משחקים טובים ולא תהיה בעיה למכור אותו לליגה בלגית בלפחות 1.5 מיליון יורו.

MHFC4EVER אמר:
אחלה ההחתמה של זרגרי. עוד אופציה בקישור.
כמה משחקים טובים ולא תהיה בעיה למכור אותו לליגה בלגית בלפחות 1.5 מיליון יורו.

לפחות 10 מיליון למה לא

רונן22 אמר:
כן. גם כשאנחנו משאילים שחקנים לקבוצות אחרות זה ''תרומה''. בחייאת. אף אחד לא עוזר לאף אחד, כל אחד חושב על האינטרס שלו. ככה זה בכדורגל, עסקים לכל דבר
בשנים האחרונות קבוצות נדרשו להשתתף בשכר של מושאלים או לשלם דמי השאלה. פה זה נטו תרומה.

העיקר נמשיך לעזור לאחים בצהוב של הצהבת שכל שנה מרביצים לאוהדים שלנו.

לבית''ר לא היה כסף לשלם לך
במקום זה הם נתנו לך את השחקן הכי מבטיח שלהם והם מוכנים גם להשביח לך אותו. איך זה תרומה אני לא יודע

לדעתי תהיה להם אחלה קבוצה. קבוצה צעירה, נמרצת ותוססת. הייתי משאיל להם גם את נחמני מוזי וחג'ג' ועוד צעירים

גם נתת להם כסף (מחיקת החוב של 1.8 מיליון שקל זה הרבה) וגם השארת להם את השחקן להאבק בתחתית
בעלים מייאש

גם נפטרו מהחוב של שועה וגם מקבלים אותו עוד עונה בקבוצה מבלי לשלם כסף.

Apoc אמר:
גם נתת להם כסף (מחיקת החוב של 1.8 מיליון שקל זה הרבה) וגם השארת להם את השחקן להאבק בתחתית
בעלים מייאש

הצוות המקצועי כנראה לא מעוניין בשחקן, לפחות לא לעונה הקרובה. ואיזה כסף היית מקבל מהם? מאיפה?

מה שכן אם כבר אז שישאילו להם כמה שחקנים שלנו שירוצו ביחד שם וזהו. נחמני, יפרח, זרגרי וחגג׳. אולי עוד נקבל מזה בסוף שחקן אחד או שניים שהצליח להתפתח מזה

איזה ברירה כבר הייתה ליענקלה? או לקחת את זרגרי או שהחוב ילך לפח
אני כבר אומר בוא ננצל את הסיטואציה ונשאיל להם שחקנים כמו דהן,יפרח,מאור לוי,וחג'ג שיקבלו דקות ויצברו ניסיון.
זה בטח עדיף על השאלה לקבוצה בליגה הלאומית כמו עפולה

אני חושב שזו טעות להשאיל את זרגרי לבית"ר, הוא היה יכול להיות קלף טוב לטריידים.
אני לא מצליח להבין למה לא משתמשים עם שחקנים שלנו עם ביקוש (טורה, טאלב, מוזי, יפרח, נחמני, מאור לוי, ועכשיו זרגרי) לכל מיני טריידים מי להעברת כרטיס ומי להשאלה (והשבחה).

רונן22 אמר:
Apoc אמר:
בעלים מייאש

הצוות המקצועי כנראה לא מעוניין בשחקן, לפחות לא לעונה הקרובה. ואיזה כסף היית מקבל מהם? מאיפה?

מהכונס נכסים, מצידי שיביאו את המרצדס של אשתו של חוגג

ירוק רפואי אמר:
איזה ברירה כבר הייתה ליענקלה? או לקחת את זרגרי או שהחוב ילך לפח
אני כבר אומר בוא ננצל את הסיטואציה ונשאיל להם שחקנים כמו דהן,יפרח,מאור לוי,וחג'ג שיקבלו דקות ויצברו ניסיון.
זה בטח עדיף על השאלה לקבוצה בליגה הלאומית כמו עפולה

אני איתך, אבל לא לפני שבודקים את האופציה להשאיל אותם לג'קי תמורת כנעאן וכסף .

Apoc אמר:
רונן22 אמר:
Apoc אמר:
בעלים מייאש

מהכונס נכסים, מצידי שיביאו את המרצדס של אשתו של חוגג

אנחנו אחרונים בסדר הנשייה בוודאות,
כל מיני בנקים וגופים אחרים הם נושה ראשון מובטח.
לא נראה מהם גרוש.

נראה ככה, לפי הראיונות של ברדה בספורט 5 ואופירה… נראה שזה לא סוף הסיפור שם

אחלה עסקה עם זרגרי חבל שלא מתחיל איתנו את העונה כי יש מצב שנצטער על זה שאין לנו עוד מחליף לאמצע.
לגבי התרומה לביתר אנחנו לא המועדון הראשון שעושה את זה גם באירן עשתה זאת בעבר לדורטמונד ויש דברים מעבר למקצועי מבחינת שחר וזה לגיטימי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה