KevinDurant
נשיא המועדון
ברוך השב, מסכים אתך.ירוק לבן אמר:אלחמיד יהיה רכש מעולה. פיזי, מהיר וטכני. יכול לשחק גם כמגן.
כשיש לו חשק הוא לדעתי בין שחקני ההגנה הכי טובים שיש פה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברוך השב, מסכים אתך.ירוק לבן אמר:אלחמיד יהיה רכש מעולה. פיזי, מהיר וטכני. יכול לשחק גם כמגן.
כשיש לו חשק הוא לדעתי בין שחקני ההגנה הכי טובים שיש פה.
אין לי ספק שזה המקרה לגבי אליהו, אני מניח שלא רוצים לקחת סיכון עם רז וזה האופציות כרגע שיש בשוק.Apoc אמר:אם מביאים את אליהו כי מאיר פצוע, כמחליף למגן ימני זר שיגיע עד שמאיר יחלים, רק אז זה מתקבל
הייתי בהחלט משקיע המון כסף על ליידנר, השאלה אם הפועל ת"א מוכנים בכלל למכור אותו ולקבוצה אחרת בליגה
KevinDurant אמר:אין לי ספק שזה המקרה לגבי אליהו, אני מניח שלא רוצים לקחת סיכון עם רז וזה האופציות כרגע שיש בשוק.Apoc אמר:אם מביאים את אליהו כי מאיר פצוע, כמחליף למגן ימני זר שיגיע עד שמאיר יחלים, רק אז זה מתקבל
הייתי בהחלט משקיע המון כסף על ליידנר, השאלה אם הפועל ת"א מוכנים בכלל למכור אותו ולקבוצה אחרת בליגה
את דוידה לא הייתי מביא, את כנעאן אני מעריך מאוד אבל הוא סופר סופר יקר ובשילוב הפציעות שלו זה סיכון גבוה מאוד.
ליידנר לא ראיתי מספיק אבל אני מאמין שגם הוא יקר, הפועל מגזימים לגמרי עם הסכומים.
כי הוא רוב הקריירה דשדש בלאומית עד לפני שנתייםSmurk אמר:למה תמיד חשבתי שינון אליהו הזה שחקן צעיר? מסתבר שהוא בן 28