ירוק רפואי
שחקן העונה
חוץ מההורים שלו מי ראה את אליאל פרץ משחק בשנתיים האחרונות?
אם בצוות הולכים עליו כנראה שיש סיבה, סומך עליהם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני באמת מחזיק מקניאס די אמין. הוא מקורב לצלחת ולפעמים זה יותר חזק מלהיות כתב בכל כלי תקשורת לא משנה כמה הוא פופולרי.Apoc אמר:אז אני מאמין לקניאס במקרה הזה
כי קניאס אוכל את בן דור באמינות ובידע על המועדון
שזה מאוד עצוב בשביל כתב ותיק כמו בן דור שחובבן כמו קניאס הרבה יותר אמין ממנו
מסכים אתך לגמרי בעניין הזה. להביא שחקן כמו עוז בילו שלא עשה כלום בקריירה שלו (עדיין) במיליון יורו צפונה זה פשוט תעודת עניות למועדון ויריקה בפנים של שחקנים כמו יפרח וחג'ג'David אמר:כרמליסט ירוק אמר:שקוף שזה יגמר באיזה עוז בילו במיליון יורו
מה ההבדל בינו לבין נורהאי יפרח סתם יזרקו כסף לפח
חוץ מההורים והמשפחה שלו, מי ראה את אליאל פרץ משחק בכלל?ירוק רפואי אמר:חוץ מההורים שלו מי ראה את אליאל פרץ משחק בשנתיים האחרונות?
טכנית כבר עשינו שלב בתים, אז מה הכוונה?Shocking4U אמר:בן דור אמר ברדיו חיפה שהגורם שנתן לו את הידיעה על דיא סבע טען שזה יקרה רק אם מכבי חיפה תעשה שלב בתים. ניסן קניאס אמר שהצוות המקצועי לא רוצה את דיא סבע ושהוא לא יהיה במכבי חיפה ושזה סתם שם שהסוכן הציע לקבוצה במקרה הטוב.
לא חושב שמישהו פה מייעד לו תפקיד אחר.Judokan אמר:שמיר יהיה רכש טוב בתור הגיבוי (הקשר החמישי לסגור רוטציה).
Shocking4U אמר:בן דור אמר ברדיו חיפה שהגורם שנתן לו את הידיעה על דיא סבע טען שזה יקרה רק אם מכבי חיפה תעשה שלב בתים. ניסן קניאס אמר שהצוות המקצועי לא רוצה את דיא סבע ושהוא לא יהיה במכבי חיפה ושזה סתם שם שהסוכן הציע לקבוצה במקרה הטוב.
Apoc אמר:אז אני מאמין לקניאס במקרה הזה
כי קניאס אוכל את בן דור באמינות ובידע על המועדון
שזה מאוד עצוב בשביל כתב ותיק כמו בן דור שחובבן כמו קניאס הרבה יותר אמין ממנו
Judokan אמר:שמיר יהיה רכש טוב בתור הגיבוי (הקשר החמישי לסגור רוטציה).
Apoc אמר:אין קשר.
גורם כלשהו בפורום אוהב לרשום שמות, ואז אחרים מגיבים לזה בעצבים כאילו זה אמיתי ולא פרי דמיונו.