• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חמודי כנען היה צריך להיות פה אתמול. אין שאלה בכלל. אין מה לחכות לגומלין. מינימום בתים באירופית יש

מרגיש כאילו מחכים ששחר ייראה אם הוא מקבל את הכסף מהעליה לליגת האלופות ואם כן הוא יחזק את הקבוצה.
רק ששכחו שם שגם אם לא נעלה לליגת האלופות, יש לנו בתים באירופאית.

shayhagai אמר:
מרגיש כאילו מחכים ששחר ייראה אם הוא מקבל את הכסף מהעליה לליגת האלופות ואם כן הוא יחזק את הקבוצה.

זה אמנם מרגיש ככה, אבל אני רוצה להאמין שמחכים לסוגיות האזרוח ולפי זה יביאו את השחקנים.
לדעתי מיום רביעי,לאחר המשחק נגד הכוכב וללא קשר לתוצאה, חרושת השמועות תחגוג.

shayhagai אמר:

אתה מדבר כאילו הוא לא הבטיח כבר עכשיו 9 מיליון יורו במענקים ושלב בתים אירופי, ללא קשר לגומלין עם הכוכב.

לא מאמין שהשיקול הוא כלכלי. נראה יותר כמו בעיה של חוסר החלטיות, בגלל שהחלון אמור להיות פתוח עבורנו עוד תקופה לא קצרה (סוף ספטמבר בערך).

כדאי שהרכש יהיה זמין גם בשלב בתים, אז בשביל זה צריך להחתים עד ה 1.9.

איציק כלפי (וואן): מכבי חיפה מעוניינת באושר דוידה

זה לא חדש ולא ריאלי

פוטנציאל עצום אושר דוידה, אני רק תוהה האם הוא מסוגל ללמוד את מה שבכר דורש כדי לממש את הפוטנציאל. בהפועל תא אין מה להשאר זה בטוח.

דיברו איתם כבר בתחילת הקיץ והם דרשו 3 מיליון יורו. הוא לא יגיע גם בחצי מהמחיר הזה.

לא הייתי מוותר על צ'יבוטה, יש שחקנים אחרים שאפשר להציע. לדעתי אנחנו צריכים ארבעה שחקנים לרוטציה בסגל - בלם, קשר אחורי, מחליף לשרי ומחליף לאצילי.

סתם ידיעה בלי הרבה בשר. כתב שיש עניין בו וזהו, ידיעה סטייל אלירן סלב. בלם, קשר אחורי, קשר התקפי דחוף הרבב יותר מדוידה.

לא הייתי מביא גם כי הוא לא ברמה וגם כי לדעתי שחקן לעמדה הזאת לא דחוף כל כך. חזיזה מעולה באגף ימין ואפשר לשחק איתו שם במידה הצורך ואני לא ממהר לשרוף את מאוויס.

עדיף כבר לקחת את הכסף שמוכנים להשקיע בדוידה ולשים אותו על כנעאן/אלחמיד.
בעמדה של דוידה יש לנו את יפרח שלא פחות מוכשר ממנו

אליאור אמר:
לא הייתי מוותר על צ'יבוטה, יש שחקנים אחרים שאפשר להציע. לדעתי אנחנו צריכים ארבעה שחקנים לרוטציה בסגל - בלם, קשר אחורי, מחליף לשרי ומחליף לאצילי.

מחליף לאצילי לא קריטי לדעתי משום שחזיזה יודע לשחק על קו ימין מעולה ואז יש גם את מאוויס וגם את דין שיכולים למלא את החלל בשמאל (למרות שדין חלוץ הרבה יותר מכנף).

בראש ובראשונה מביא בלם כי פשוט אין בלם מחליף מבחינתי נכון להיום ולאחר מכן קשר אמצע כדי שיהיה עומק.

דוידה לדעתי יהיה יותר חלש ממאוויס וזאת משימה מאוד קשה.

חזיזוש אמר:
דוידה שחקן עצום. להביא בלי להתלבט

עוד one trick pony
צריך לשדרג הרבה מאד הבטים במשחק שלו, לרדת במשקל, לתרום גם בלחץ..
מאד לא בשל וסיכון גדול אל מול הכסף שדורשים עליו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה