• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שייתנו לבוגדאן להישאר פה עד תום העונה, שיעשה שלב בתים ואז יילך בחינם בקיץ. בני זונות.

יש 10 ימים לרשום שחקנים לאירופה. צריך לחתוך מהר מאוד את הסיפור עם פלאניץ וגם עם כל ישראלי אחר שרוצים כי אחרת הם לא יוכלו לשחק בליגת אלופות. אם עכשיו הסיפור עם פלאניץ מתעכב כמה ימים ואז עד שמביאים את המחליף לבדיקות והכל זה עוד יכולים איכשהו לפספס את מועד הרישום

חשוב שבמועדון יבינו - שבלי קשר אחורי זר או בלם זר ברמה גבוהה מאוד, אנחנו נפסיד את האליפות העונה .
זה כבר לא קשור לאירופה, אפילו לליגה זה לא יספיק .

דל"פ: הרישום לאירופה פחות קריטי לי. אם זה אומר שבשביל להביא זר טוב צריך לקחת את הזמן אין לי בעיה. עברתי על הדרגים והסיכויים שלנו למכור משהו לא קיימים.

Smurk אמר:
דל"פ: הרישום לאירופה פחות קריטי לי. אם זה אומר שבשביל להביא זר טוב צריך לקחת את הזמן אין לי בעיה. עברתי על הדרגים והסיכויים שלנו למכור משהו לא קיימים.

צודק לגמרי, מה שנשאר מעכשיו זה רק בונוס, שיקחו את הזמן אם צריך כמובן ויביאו שחקנים במחשבה על האליפות

https://twitter.com/ayelet__shaked/status/1562188550761680901?s=21&t=3ws60sBrCd4FJAD-F9PZ8Q

עדיין לא מבטיח שזה יקרה בזמן כדי שיספיקו להביא עוד זר אבל זה מבטיח.

חייבים לפעול מהר עכשיו ולהביא את השחקנים שצריך. כנעאן, שמיר ואלחמיד זה המועמדים מבחינתי.

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/ayelet__shaked/status/1562188550761680901?s=21&t=3ws60sBrCd4FJAD-F9PZ8Q

עדיין לא מבטיח שזה יקרה בזמן כדי שיספיקו להביא עוד זר אבל זה מבטיח.

חייבים לפעול מהר עכשיו ולהביא את השחקנים שצריך. כנעאן, שמיר ואלחמיד זה המועמדים מבחינתי.

ואוו ברייקינג ניוז של ממש

נגמרו התירוצים. דיווחי רכש משמעותיים צריכים לצאת ממחר.

קארצב, כנעאן, שמיר, אלחמיד. להתחיל להעיף הצעות בלי לראות בעיניים

חייב עוד 2-3 שחקנים לרוטציה
מחכה לנו 7-8 משחקים בחודש

חבל שאין לנו עוד מקום לזרים .
הייתי מביא את וואקמה זה היה מרסק פה את כל הליגה .

אין לא ספק שיש בלם זר כבר סגור.
בוגדן כבר שבועיים מחזיק בהצעה הזאת (אי אפשר באמת לסרב לה)
בכל מקרה הבלם הזה חייב לנחות פה יחד עם חמודי כנעאן כמה שיותר מהר.

וייס כותב שאם עלי יאוזרח ופלאניץ' יעזוב נוכל לצרף 3 זרים. אני מפספס משהו? כי יהיה לנו מקום ל-2 לא 3

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה