ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
איולפסון?Kaka אמר:Liberman אמר:בקיצור מי הבלם מה הדיבור ? שמועות משהו ?
לפי שמועות מהאינטרנט מדובר בבלם שבדי.
הוא איסלנדיKevinDurant אמר:איולפסון?Kaka אמר:Liberman אמר:בקיצור מי הבלם מה הדיבור ? שמועות משהו ?
לפי שמועות מהאינטרנט מדובר בבלם שבדי.
Daniel123 אמר:בהנחה ומוחמד מקבל אזרחות השבוע, הייתם מביאים 2 בלמים זרים ? או בלם זר ועוד קשר אחורי ?
אני מתחיל לשמוע דעות חלוקות שאנחנו צריכים 2 בלמים זרים שישחקו יחד כי שון לא מתאים לרמות האלה .
מה אתם אומרים ?
Daniel123 אמר:בהנחה ומוחמד מקבל אזרחות השבוע, הייתם מביאים 2 בלמים זרים ? או בלם זר ועוד קשר אחורי ?
אני מתחיל לשמוע דעות חלוקות שאנחנו צריכים 2 בלמים זרים שישחקו יחד כי שון לא מתאים לרמות האלה .
מה אתם אומרים ?
MHFC4EVER אמר:Daniel123 אמר:בהנחה ומוחמד מקבל אזרחות השבוע, הייתם מביאים 2 בלמים זרים ? או בלם זר ועוד קשר אחורי ?
מה אתם אומרים ?
שון מאוד מתאים לרמות האלה
מי שלא מתאים זה קורנו
כן צודק, לא זוכר למה זכרתי שבדיKaka אמר:הוא איסלנדיKevinDurant אמר:איולפסון?Kaka אמר:לפי שמועות מהאינטרנט מדובר בבלם שבדי.
KevinDurant אמר:כן צודק, לא זוכר למה זכרתי שבדיKaka אמר:הוא איסלנדיKevinDurant אמר:איולפסון?
לדעתי בבתים זה הופך ללא רלוונטי, כלומר אם שחקן שיחק במוקדמות במדי קבוצה אחת הוא יכול לשחק בבתים בקבוצה אחרתMHFC4EVER אמר:יש איזה חוק ששחקן ששיחק באירופה העונה עם קבוצה אחת לא יכול לשחק עם עוד אחת?
או שזה פר מפעל?
ירוק רפואי אמר:הלוואי שנקבל בימים הקרובים איזה וולקאם של בלם אכזר,פלוס תמונה של עלי ממשרד הפנים עם התעודה