• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם דיברו על זה שיש תקציב של 2 מיליון תקציב העברה לבלם אז אני אומר לכם ששניהם ביחד לא עולים 2 מיליון. ריינג’רס רוצים על קאטיץ משהו כמו מיליון יורו ואלז לא יעלה מיליון אפילו.

אם דורון פירסם עליהם כנראה זה שמות שעלו כמועמדים בעבר או שזה שוב תרגיל כמו שעשו עם אמבנזה.

זה לא תואם את מה שאמרו פה קאקא וניר גרין .
דיברו על 2.5 מיליון יורו .

Kaka אמר:
אם דורון פירסם עליהם כנראה זה שמות שעלו כמועמדים בעבר או שזה שוב תרגיל כמו שעשו עם אמבנזה.

בקיצור הוא שוב פעם מנפיץ, לא סובל אותו .

כרמליסט ירוק אמר:
greenguy אמר:
בלם זר אכזר קראצב וכנען ואני מרוצה.
שיתנו לנתניה את מאור לוי ואחוזים ממכירה עתידית של קראצב

אני היחיד שלא מחזיק מקארצב בכלל? הבן אדם קצב לא כדורגלן
איזה שטויות. אולי הוא אוברייטד קצת, במיוחד בגלל כל האורי אוזן למיניהם שלא מפסיקים לעשות ממנו איזה טוני קרוס בשיאו, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא כדורגלן.
מוסר מעולה, פיזי, נייד על המגרש וכושר גופני שמתאים לנו בדיוק.
יש לו עוד הרבה במה להשתפר, אבל שחקן ישראלי בסגנון שלו אין, וגם אם יהיה בהמשך, לא יעלה פחות ממנו כנראה.

אפשר וצריך להביא בלמים בפרופיל יותר גבוה מזה. אני לא מתלהב מקאטיץ בכלל. לא מספיק מכיר את אלז אבל אפשר לשאוף יותר גבוה. ככה או ככה זה רחוק מהבלם ב2.5 מיליון שדיברו עליו

אלז נראה אחלה שחקן. טכני מאוד וגבוה אבל זה עוד שמשחק לרוב בצד שמאל. בכ"מ שניהם זה לא הבלמים ב-2 מיליון יורו שדיברו עליהם

זה לא קאטיץ בוודאןת.

הבלם ממוצא אחר לגמרי למיטב הבנתי.

לא נראה לי שיביאו 2 בלמים זרים. גם אני לא בטוח שיספיקו לסגור את סיפור מוחמד בזמן שנותר לרשום שחקנים לאירופה

ממה שהבנתי ג׳ובאני רוסו עקב אחרי אלז בחודש האחרון. הליגה בקרואטיה התחילה באמצע יולי.

דורון אומר שאחד מהם בטוח מגיע.

זה אומר אלז. כי אני יודע בוודאות שזה לא קאטיץ׳.

Kaka אמר:
ממה שהבנתי ג׳ובאני רוסו עקב אחרי אלז בחודש האחרון. הליגה בקרואטיה התחילה באמצע יולי.
אם זה הסקאוט שעוקב אחריו אז אוי ואבוי

Kaka אמר:
דורון אומר שאחד מהם בטוח מגיע.

זה אומר אלז. כי אני יודע בוודאות שזה לא קאטיץ׳.

קאטיץ חחחחח יותר גרוע מסבקטוהיץ

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה