Daniel123 אמר:מבסוט על הבלם נראה פגז .
מה נעשה בקישור ? אין עומק חברים .
אנחנו כרגע עם לביא, פאני ומוחמד .
נראה לכם הגיוני ? ועוד בעונה של צ׳מפיונס .
נטע/עלי
פאני/עלי/ גאבר
שרי/ כנעאן*
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:מבסוט על הבלם נראה פגז .
מה נעשה בקישור ? אין עומק חברים .
אנחנו כרגע עם לביא, פאני ומוחמד .
נראה לכם הגיוני ? ועוד בעונה של צ׳מפיונס .
בירקי אמר:בורקה לא נראה מהיר…אני טועה?
ירוק לבן אמר:אגב - יכול להיות שפלאניץ׳ קשור למעבר הזה, הוא שיחק ברומניה ויכול להיות שהוא חבר של בורקה, או שזרק טיפ למועדון על בלם טוב ברומניה.
ברק.י אמר:בורקה נראה מרשים מהפרופיל. מהסרטונים מאד קשה להתרשם. אלז זו החתמה שקצת פחות ברורה לי, אבל אני סומך על הצוות המקצועי. הם זכו באמון שלי.
כולם פה מדברים על כנעאן, אבל בינתיים לא נשמע שיש משהו רציני. רק הדלקה המונית על האפשרות שיהיה פה.
Kaka אמר:ברק.י אמר:בורקה נראה מרשים מהפרופיל. מהסרטונים מאד קשה להתרשם. אלז זו החתמה שקצת פחות ברורה לי, אבל אני סומך על הצוות המקצועי. הם זכו באמון שלי.
כולם פה מדברים על כנעאן, אבל בינתיים לא נשמע שיש משהו רציני. רק הדלקה המונית על האפשרות שיהיה פה.
זה לא. כבר התחילו שיחות עם ג׳קי.
חשוב שחקן מהיר כי אנחנו משחקים עם קו הגנה מאוד גבוה. אם תביא לכאן בלם איטי זה יכול להיות מביך מאוד במתפרצות. בגלל זה גם אני לא מתלהב יתר על המידה מההופעות של ניר ביטון בצהבת ואנשים שמתלוננים שהוא היה צריך להיות כאן כבלם כי שם איביץ משחק עם קו הגנה מאוד נמוך וזה מסתיר את החולשות שלוירוק לבן אמר:בירקי אמר:בורקה לא נראה מהיר…אני טועה?
לא איטי ולא מהיר. חשוב שישלים את שון טוב מבחינת תכונות. שון מספיק מהיר וטוב כדי לתפקד כבלם שנותן את הסגירות על שטח.
ברק.י אמר:בורקה נראה מרשים מהפרופיל. מהסרטונים מאד קשה להתרשם. אלז זו החתמה שקצת פחות ברורה לי, אבל אני סומך על הצוות המקצועי. הם זכו באמון שלי.
בירקי אמר:ברק.י אמר:בורקה נראה מרשים מהפרופיל. מהסרטונים מאד קשה להתרשם. אלז זו החתמה שקצת פחות ברורה לי, אבל אני סומך על הצוות המקצועי. הם זכו באמון שלי.
שלח את הפרופיל פה לעומת בוגדאן
Shocking4U אמר:https://twitter.com/shabab_alahlifc/status/1563210981396070401?s=21&t=FaRkNSdVfOi2nHYHACiuQg
חתם רשמית
Shocking4U אמר:https://twitter.com/shabab_alahlifc/status/1563210981396070401?s=21&t=FaRkNSdVfOi2nHYHACiuQg
חתם רשמית