• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
וייס מחזיק במקור רציני במועדון. הוא ידע ראשון לגבי הבלגי שבאמת היה סגור פה שזה באמת הזוי איך עוברים מאחד כזה לבלמים באמת טובים.

סביר להניח שרוצים בלם בפרופיל גבוה ובלם בפרופיל נמוך יותר. לכן גם יש פערים כאלה גדולים בין השחקנים שעולים בתקשורת.

ברק.י אמר:
Kaka אמר:
וייס מחזיק במקור רציני במועדון. הוא ידע ראשון לגבי הבלגי שבאמת היה סגור פה שזה באמת הזוי איך עוברים מאחד כזה לבלמים באמת טובים.

סביר להניח שרוצים בלם בפרופיל גבוה ובלם בפרופיל נמוך יותר. לכן גם יש פערים כאלה גדולים בין השחקנים שעולים בתקשורת.

גם אני חושב ככה.
העניין הוא שלא שומעים כלום לגבי עלי מוחמד.

יש עוד יותר מ80 שעות לסגירת החלון לרישום לאירופה, בזמן הזה דברים עוד יכולים להשתנות פה 3 או 4 פעמים
מיותר לחשוב בכלל על משהו עד שאין פה שחקן סגור

Apoc אמר:
יש עוד יותר מ80 שעות לסגירת החלון לרישום לאירופה, בזמן הזה דברים עוד יכולים להשתנות פה 3 או 4 פעמים
מיותר לחשוב בכלל על משהו עד שאין פה שחקן סגור

אתה אומר את זה כאילו זה נצח. בזמן הזה בלם אמור לנחות ולעבור בדיקות רפואיות, זה לא עניין של דקות. זה כלום זמן

יכול להיות שהבלגי בא לפה על תקן של הבלם המשני ולא על התקן של הבכיר, גם דובר על עסקת השאלה

עד שאין אזרוח של עלי אין מה לדבר על בלם בכיר ובלם משני. הבלם הראשון שנוחת צריך להיות בכיר שלא ניקלע לסנריו שעלי רשאי להירשם כישראלי לאחר שהחלון לאירופה נסגר.

Smurk אמר:
עד שאין אזרוח של עלי אין מה לדבר על בלם בכיר ובלם משני. הבלם הראשון שנוחת צריך להיות בכיר שלא ניקלע לסנריו שעלי רשאי להירשם כישראלי לאחר שהחלון לאירופה נסגר.

מאמין שבלם בכיר הרבה יותר קשה להביא וחלון הזמן קטן, אז לא עושים תעדוף ועובדים בשני המישורים במקביל. אחרת, אפשר להישאר גם בלי כלום (או רק עם סבטקוביץ).
יחד עם זאת, גם הבלם המשלים צריך להיות ברמה גבוהה. אין מקום לבלם שאי אפשר לפתוח איתו משחקי ליגה עם תחושת ביטחון. הוא לכל הפחות צריך להיות עדיף על האופציות מהליגה.

KevinDurant אמר:
בירקי אמר:
Kaka אמר:
אחד השמות שפורסמו באמת מועמד ומנסים להחתים .

מהיום ? או עשרות הבלמים שפורסמו השבוע? 🤣
פרסמו משהו כמו 10 שמות בשלושה ימים האחרונים.

אני כבר מפסיק לעקוב ברצינות

כן פורסמו 10, אבל רק לגבי 9 מהם אמרו שהם כבר על המטוס בדרך לארץ אז זה מצמצם קצת את האפשרויות.

ברק.י אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
"עד שישי ינחת כאן בלם תותח, המטרה היא שניים. כרגע מתעסקים בזה, אך עשוי להגיע גם רכש נוסף".

ציטוט מכתבה בערוץ הספורט.
ממש הצחיק אותי השימוש במילה תותח , כאילו הם רושמים בפורום פה.
מעניין ממש למה בכר היה נעול על הבלגי קודם ומה זה אומר על המועמדים האחרים.

מניח שרצו להביא אותו (אם רצו), בגלל המהירות. מצד אחד, נראה כמו אופציה רעה מאד. מצד שני, הוא חתם בליגה הצרפתית הראשונה, למרות שהמחשבה שלנו היא שהוא עלול להיות רע אפילו לליגה שלנו.

גם אלפונסו בליגה הצרפתית

אני אישית מתקשה להאמין שבכר ואלברמן ישבו בחדר וחשבו להביא לפה בלם שיהיה פח אשפה, גם אם הם רצו להביא את הג׳ינג׳י, מאמין שיש סיבה טובה. סורי, לא חושב שהם מטומטמים

תכלס, הסיכויים לראות החתמה או סיכום היום הם מאד גבוהים.
כי שחקן צריך להגיע , בדיקות וזה.. רק זה לוקח יומיים.

אם הולכים על הפורטוגלי או הקונגולזי, אפשר בכיף ללכת על סבטקוביץ כבלם נוסף.
העניין שעלי לא קיבל תושבות באופן רישמי, ושג'ק ירצה חבילה לא ריאלית

בן דור אומר אצל קטן שיש בלם בדרך לארץ שלא פורסם השם שלו

ירוק רפואי אמר:
אם הולכים על הפורטוגלי או הקונגולזי, אפשר בכיף ללכת על סבטקוביץ כבלם נוסף.
העניין שעלי לא קיבל תושבות באופן רישמי, ושג'ק ירצה חבילה לא ריאלית

אני אחזור על זה שוב ושוב, סבטקוביץ לא מועמד ולא היה מועמד.

Smurk אמר:
בן דור אומר אצל קטן שיש בלם בדרך לארץ שלא פורסם השם שלו
אמר אותו דבר בשבת אחרי המשחק וזרק אלפי שמות.
הייתי מחכה עם זה, חושב שיגיע מישהו באמצע שבוע ויקח עוד יום יומיים גג.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה