ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברתDaholio אמר:רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.
Daholio אמר:Smurk אמר:רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברתDaholio אמר:רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.
הוא בא איתם במגע.. לא מראית תמונה. משהייה ליד השחקן
לא כתבתי שזה הוא. תקרא שובחזיזוש אמר:Smurk אמר:רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברתDaholio אמר:רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.
ברור שזה לא הוא איך הדיון הזה עוד רלוונטי. כל הידיים של בורקה קעקועים והבחור בתמונה בלי קעקועים
Smurk אמר:לא כתבתי שזה הוא. תקרא שובחזיזוש אמר:Smurk אמר:רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברת
ברור שזה לא הוא איך הדיון הזה עוד רלוונטי. כל הידיים של בורקה קעקועים והבחור בתמונה בלי קעקועים
MHFC4EVER אמר:מאקסו פתח בהרכב ברונדבי WTF
דם ירוק!!! אמר:כנראה שזה בורקה...הכל הולך לכיוון הזה...ביחס לשמות שעלו פה..הוא די באמצע...לא הבלגי הזבל ולא הספרדי המצוין מלבנטה
Apoc אמר:דם ירוק!!! אמר:כנראה שזה בורקה...הכל הולך לכיוון הזה...ביחס לשמות שעלו פה..הוא די באמצע...לא הבלגי הזבל ולא הספרדי המצוין מלבנטה
גם ואזו וגם לואינדמה לא באמת היו ריאלים מלכתחילה
התפקיד שלו בשדה, זה מלווה אחמ"ים.. אני רואה אותו מצטלם כל הזמן עם כל הקבוצות כדורגל שמגיעות.. זאת אומרת שזה לא שהוא ראה מישהו וזיהה שזה הוא. אלא ידע שזה הוא מתוקף התפקידShocking4U אמר:Daholio אמר:Smurk אמר:רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברת
הוא בא איתם במגע.. לא מראית תמונה. משהייה ליד השחקן
מאיפה הוא יודע שזה בורקה ברמה של לזהות מי זה השחקן בוודאות?
Kaka אמר:הוא לא ספרדי אלא פורטוגלי.
בירקי אמר:ומי אמר שהוא שחקן שמיועד אלינו…. ולא נגיד לבש/ תא?
אליאור אמר:Kaka אמר:הוא לא ספרדי אלא פורטוגלי.
אז זה רובן וזו?
Kaka אמר:אליאור אמר:Kaka אמר:הוא לא ספרדי אלא פורטוגלי.
אז זה רובן וזו?
אף אחד לא יודע מי הבלם/בלמים.