ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:במועדון צריכים להגיד לדילן היקר לחכות בצד. לרשום קודם את סק. אם לא עושים את הצעד הזה שיאשימו רק את עצמם. לא משרד הפנים ולא מכבי ת"א.
איתך בכל מילה.Ganjot אמר:לא אמרו ש"ישקיעו יותר מהסכום שקיבלנו על פלאניץ'" וש"ישברו שיא העברות"?
לא שאני חושב שקנייה בכסף בהכרח מעידה על הצלחה, או שזה ששחקן מגיע בחינם אומר שייכשל, אבל בחייאת - 100 מיליון הכנסות, עוד 2 מיליון יורו על פלאניץ'.
היה לנו פה הזדמנות פז להביא בלם שהוא דרגה או שתיים מעל פלאניץ', מאיזה ליגה נורמלית ולגרום לו להביא לפה בזכות הצמ'פיונס, משהו שמי יודע מתי יקרה שוב.
במקום למנף את ההצלחה, הולכים על בלם שמגיע בחינם(שהוא עוד עם פרופיל בסדר סך הכל) ועל בלם לא מוכר בהשאלה.
למה לא ללכת על שמות באמת גדולים ולהשקיע 2.5- 3 מיליון יורו בבלם? בקיזוז עם מה שקיבלנו על פלאניץ' זה בפועל "השקעה" של מיליון יורו בלחץ מצידנו.
אפשר להחמיא לאלברמן על כל החלון והכל טוב ויפה, אבל כל סאגת הבלמים - התנהלות מביכה.
עכשיו ידחפו לנו בתקשורת שניסו להביא את וזו אבל לא הצליחו כדי לגרום לאוהדים להרגיש טוב.
שלא ישכחו לקחת 5000 שקל מנוי לצפוני לאלופות, ולהשקיע 0 שקל חזרה בקבוצה.
שתי אליפויות, סולד אאוטים כל משחק, סולד בקונפרנס, סולד אאוט במשחקי מוקדמות, יהיה סולד אאוט באלופות וזה בנוסף לכל שאר ההכנסות, וכל מה שהוצאנו הקיץ זה 2 מיליון יורו(1.6-1.7 על פיירו, 300 על קורנו).
במקום להביא עוד בלם זר אלמוני שמגיע בהשאלה, היה עדיף להשקיע באיזה שחקן על שהיה באמת משדרג אותנו.
Ganjot אמר:לא אמרו ש"ישקיעו יותר מהסכום שקיבלנו על פלאניץ'" וש"ישברו שיא העברות"?
לא שאני חושב שקנייה בכסף בהכרח מעידה על הצלחה, או שזה ששחקן מגיע בחינם אומר שייכשל, אבל בחייאת - 100 מיליון הכנסות, עוד 2 מיליון יורו על פלאניץ'.
היה לנו פה הזדמנות פז להביא בלם שהוא דרגה או שתיים מעל פלאניץ', מאיזה ליגה נורמלית ולגרום לו להביא לפה בזכות הצמ'פיונס, משהו שמי יודע מתי יקרה שוב.
במקום למנף את ההצלחה, הולכים על בלם שמגיע בחינם(שהוא עוד עם פרופיל בסדר סך הכל) ועל בלם לא מוכר בהשאלה.
למה לא ללכת על שמות באמת גדולים ולהשקיע 2.5- 3 מיליון יורו בבלם? בקיזוז עם מה שקיבלנו על פלאניץ' זה בפועל "השקעה" של מיליון יורו בלחץ מצידנו.
אפשר להחמיא לאלברמן על כל החלון והכל טוב ויפה, אבל כל סאגת הבלמים - התנהלות מביכה.
עכשיו ידחפו לנו בתקשורת שניסו להביא את וזו אבל לא הצליחו כדי לגרום לאוהדים להרגיש טוב.
שתי אליפויות, סולד אאוטים כל משחק, סולד בקונפרנס, סולד אאוט במשחקי מוקדמות, יהיה סולד אאוט באלופות וזה בנוסף לכל שאר ההכנסות, וכל מה שהוצאנו הקיץ זה 2 מיליון יורו(1.6-1.7 על פיירו, 300 על קורנו).
במקום להביא עוד בלם זר אלמוני שמגיע בהשאלה, היה עדיף להשקיע באיזה שחקן על שהיה באמת משדרג אותנו.
יפה כתבת. אם מסתכלים על החלון מכרנו ב-1.8 וקנינו באיזור ה-2 מיליון וזה שברקע העפלנו לצ'מפיונס. זה לא אמור להיות ככה גם בלי הצ'מפיונס.Ganjot אמר:לא אמרו ש"ישקיעו יותר מהסכום שקיבלנו על פלאניץ'" וש"ישברו שיא העברות"?
חזיזוש אמר:עוד לא ראיתם אותם משחקים דקה, אתם לא חושבים שאתם טיפה מגזימים עם ה״כואב הלב מתסכל מייאש חורבן״? איפה הפרופורציות
לא זוכר תקופה כזו חלומית להיות אוהד מכבי חיפה כבר כל כך הרבה זמן מה כואב הלב
Kaka אמר:חזיזוש אמר:עוד לא ראיתם אותם משחקים דקה, אתם לא חושבים שאתם טיפה מגזימים עם ה״כואב הלב מתסכל מייאש חורבן״? איפה הפרופורציות
אצל דניאל123 זה לא חדש.
Daniel123 אמר:Kaka אמר:חזיזוש אמר:עוד לא ראיתם אותם משחקים דקה, אתם לא חושבים שאתם טיפה מגזימים עם ה״כואב הלב מתסכל מייאש חורבן״? איפה הפרופורציות
אצל דניאל123 זה לא חדש.
מה לעשות, רוצה תמיד שהקבוצה שלי תשאף לטוב ביותר ולא תתפשר .
סך הכל לגיטימי לא ? היה אפשר להוציא מהחלון הזה הרבה יותר .
onn אמר:נו חסן לא חירפלץ או משהו בסגנון?
Kaka אמר:Daniel123 אמר:Kaka אמר:אצל דניאל123 זה לא חדש.
אתה עוד לא יודע מה הרמה שלהם. אני זוכר לא מעט זרים שקטלת לפני שראית ועכשיו אין לך מה להגיד עליהם.
ציפיתי ליותר טוב מדילן . אבל בסוף הוא יהיה לרוב ברוטצייה וקשה להביא זר איכותי שישב בספסל לא מעט בגלל הגבלות הזרים. אני מרוצה מההחתמה של סק, בעיניי רכש מצוין.Daniel123 אמר:Kaka אמר:Daniel123 אמר:מה לעשות, רוצה תמיד שהקבוצה שלי תשאף לטוב ביותר ולא תתפשר .
אתה עוד לא יודע מה הרמה שלהם. אני זוכר לא מעט זרים שקטלת לפני שראית ועכשיו אין לך מה להגיד עליהם.
אני גם אמשיך לקטול ואם אני אופתע לטובה אני הכי אשמח בעולם .
לא התרשמתי מהזרים האלה ומפריע לי ששחר הוציא רק 400 אלף יורו על בלמים כן.
בסופו של דבר כולנו בני אדם וכולנו טועים לפעמים .
גם אתה מבפנים מאוכזב ממה שהביאו כמו רוב האוהדים כאן .
Daniel123 אמר:Kaka אמר:חזיזוש אמר:עוד לא ראיתם אותם משחקים דקה, אתם לא חושבים שאתם טיפה מגזימים עם ה״כואב הלב מתסכל מייאש חורבן״? איפה הפרופורציות
אצל דניאל123 זה לא חדש.