• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
אני אישית חושב שחלק מהכותבים בפורום היו מגיבים קצת אחרת אם היה מגיע למכבי ת''א בלם שהיה בעונה שעברה שחקן הרכב בקבוצת טופ בליגה הבלגית, שנמנה על סגל נבחרת סנגל ויש לו שווי של 3 מיליון יורו בטרנספרמרקט.

סלייק סלייק

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:
וייס אמר בפאנל שהתחילו לקדם עניינים בעניין שמיר. אמר שבכר רוצה אותו

יש לו ברירה? זה השחקן היחיד שנשאר ואני אומר לך בוודאות הוא לא מחזיק ממנו.
לא יודע. הוא כבר צירף אותו בעבר לקבוצה שלו, רוצה שוב. לא בטוח שזה בגלל חוסר אופציות.

דודו דהאן הציע אותו לפני חודש ומעלה ובכר כל הזמן אמר שהוא לא צריך אותו, לא מעוניין וכו׳.
עכשיו עם הפציעה של ג׳אבר כבר לא נותרה ברירה כי במקרה הטוב הוא יחזור עוד חודש וחצי. שמיר האופצייה היחידה לפחות מבין השחקנים הישראלים שאנחנו מכירים.

עם איך שאנחנו נראים מול סכנין - הייתי מביא גם את שמיר וגם את כנעאן.

זה מה שקורה שממלאים את הסגל בשחקנים שאין להם מקום בחיים במכבי חיפה כמו ינון אליהו ומאור לוי ואז מסבירים שלא מביאים רכש כי יש לנו את מאור לוי. שחקן בן 22 שלא עשה כלום כדי להצדיק את המקום שלו וצובר אליפויות כדי שיהיה רשום לו בויקיפדיה

Shocking4U אמר:
זה מה שקורה שממלאים את הסגל בשחקנים שאין להם מקום בחיים במכבי חיפה כמו ינון אליהו ומאור לוי ואז מסבירים שלא מביאים רכש כי יש לנו את מאור לוי. שחקן בן 22 שלא עשה כלום כדי להצדיק את המקום שלו וצובר אליפויות כדי שיהיה רשום לו בויקיפדיה
אל תשכח גם 50 סטורים של העפלה במו רגליו לליגת האלופות

כן שחקנים כמו אורי דהן ומאור לוי שמייצרים לך סגל שמן למראית עין ובפועל לא נותנים תרומה של אחוז לקבוצה

GKagelmacher אמר:
אולי אני מרחיק לכת אבל לדעתי עם כל הפאניקה של הכתבים לא אתפלא אם המציאו שדילן הזה בארץ או עבר בדיקות. לא אפול מהכיסא אם יגיע בלם שלא דילן/סק.

נשבע לך שגם אני לא אפול

אליאור אמר:
חופשי. שמיר יגיע בחינם ושישימו כסף על כנעאן וישלחו את מאור לוי למי שרוצה לקחת אותו

אליאור אמר:

בעולם נורמלי, מתאבדים על חמודי ושמיר. תל אביב עם עשרה קשרים אחוריים/ אמצעבסגל ואתה עם 3.5ס

Kaka אמר:
Smurk אמר:
וייס אמר בפאנל שהתחילו לקדם עניינים בעניין שמיר. אמר שבכר רוצה אותו

יש לו ברירה? זה השחקן היחיד שנשאר ואני אומר לך בוודאות הוא לא מחזיק ממנו.

אני רושם שוב,
המקורות שלך חלשים

Shocking4U אמר:

הם עולים שקל וחצי. האופציות האחרות בין הישראלים אלו שחקנים שעולים חצי מיליון שקל ושווים שקל שישים

אני מצטער אבל בלי רכש משמעותי ושחרור של כמה שחקנים שמחפשים להוסיף תארים לוויקיפדיה שלהם אין לנו בט לרוץ עד הסוף באליפות השנה.

צודק שצריך רכש משמעותי. אלי דסה הוא אחד כזה אבל חוץ מזה אין הרבה אופציות

Adi81 אמר:
צודק שצריך רכש משמעותי. אלי דסה הוא אחד כזה אבל חוץ מזה אין הרבה אופציות
תביא את שמיר וכנעאן. אני לא רוצה לראות את מאור לוי במכבי חיפה, אין לו מקום פה. שיפסיקו לגנוב דעת.

מי שחושב שהסגל שלנו (גם אחרי חיזוק של שני בלמים) יותר טוב משל הגרמנים הזוי

מה שמיר יעזור לנו מה. הוא סתם יתפוס תקן בסגל כמו לוי. שיביאו כבר שחקנים נורמליים עם הכסף שנכנס מאירופה, אם אפשר לא הייתי מביא את דילן הזה גם כן, לא אהבתי בכלל מה שראיתי ממנו. לא להאמין שאנחנו יוצאים לאירופה כשלוי המחליף של שרי, צ'יבוטה של חזיזה ודוד של חזיזה. לא רואה אותנו לוקחים אליפות ככה

הפער בין הרמה של ההרכב למחליפים אצלנו הוא בלתי נתפס. הפער בין ההרכב למחליפים אצל הצהבת הוא הרבה יותר קטן ועל זה כנראה תוכרע האליפות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה