ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:. לדעתי הוא גם טוב מצ'ארון. לנו ולו, עדיף שכל אחד ימשיך במקומו.
benrey אמר:רצו לשים דגש על שחקנים גבוהים ופיזיים
Jerry אמר:פסלת את כל השמות שלי ולא אמרת למה אתה רוצה את פודרגאנו ושמיר. באופן אישי הייתי מוותר על דילן והולך על זר להתקפה בכלל אבל זה דיון אחרGreenfromluxembourg אמר:Jerry אמר:בראש ובראשונה לפחות אחד מרפא אלחמיד קארצב וכנעאן. לגיבוי מהספסל הייתי מנסה מהלך על גנטוס שלדעתי אנדרייטד, כיאל, אביב אברהם, גיל כהן
רפא? לא יחזור לליגה אין סיכוי.
אלחמיד מלא טעויות ולא ברמה של פלאניץ׳ ולא יבוא לספסל.
קארצב, לא שווה את הכסף שרוצים עליו וסתם שחקן אגרסיבי בלי מסירה.
כנעאן, כמו שציינו פה פצוע 4 פעמים בשנה. אם היה כשיר היו הולכים עליו.
כיאל, מבוגר מדי.
גנטוס, אביב אברהם, גיל כהן... על כולם היו מצהירים בנוניים בדיוק כמו השחקנים שאנחנו מחתימים.
קיצר לא חידשת כלום וזה הכל מאותו דבר.
Nirgreen אמר:Smurk אמר:. לדעתי הוא גם טוב מצ'ארון. לנו ולו, עדיף שכל אחד ימשיך במקומו.
בדיחה טובה.
זה היה ברור לכולם שלא ניראה טוב מול סכנין היה יותר מידי שינויים ולא היה תיאום בין השחקנים בכר לקח על המשחק הזה הימור וידע שזה יכול לעלות לו בנקודות לא הייתי שופט במשחק הזה כלוםJerry אמר:העלות של כולם ביחד זה דמי ההעברה של קארצב אל תסתנוורו. אחרי המשחק מול סכנין מודה שאני בלחץ מאיך שנראה בהמשך העונה. סוף ושמיר מבחינתי זה כמו אליהו וצ'יבוטה, לא סומך עליהם בשיטbenrey אמר:לא האמנתי שיגיעו ארבעה שחקנים
Greenfromluxembourg אמר:Jerry אמר:שמיר שחקן איטי ובלי מסירה, לא מתאים לנו
שמיר תקע לך גול מהסרטים. אז אולי יש לו קצת טכניקה.
בפער, הוא גם פתח עכשיו נגד גנטSmurk אמר:Nirgreen אמר:Smurk אמר:. לדעתי הוא גם טוב מצ'ארון. לנו ולו, עדיף שכל אחד ימשיך במקומו.
בדיחה טובה.
תזלזל
Shocking4U אמר:ההחתמה של שמיר הכי חשובה כרגע לדעתי. הוא לא שחקן מצויין בעיניי אלא שחקן סבבה אבל אנחנו פשוט חייבים עומק בקישור. אסור שנגיע למצב שבו מאור לוי פותח בליגה כמו בסכנין.
Shocking4U אמר:נראה שמישהו שם התעורר אחרי המשחק מול סכנין והבין שחייבים להוסיף עומק לסגל. אני עדיין חושב שמאוד התקמצנו עם הרכש. הייתי רוצה לראות את הכסף מהאלופות מושקע בקבוצה דרך שחקן ישראלי עם פוטנציאל כמו כנעאן או דוידה נוחתים פה ובלם ברמה יותר גבוהה אבל לפחות עושים מהלכים. שמיר צריך להיות ירוק, אין ברירה אחרת.
כן, ברור. בגלל זה כתבתי מצד האבא.Kaka אמר:ביהדות הולכים לפי האמא.Ramos אמר:מיכאל יוכין כתב עליו בעבר, אבא יהודי ממוצא איטלקי לפי מה שנכתב.SaTla אמר:אם אני לא טועה הוא לא יהודי
Ramos אמר:כן, ברור. בגלל זה כתבתי מצד האבא.Kaka אמר:ביהדות הולכים לפי האמא.Ramos אמר:מיכאל יוכין כתב עליו בעבר, אבא יהודי ממוצא איטלקי לפי מה שנכתב.
השאלה איך העניין עובד ביחס לחוק השבות. יש תקדימים כאלו פה בארץ?
אני מניח שהיו אתלטים שאוזרחו ככה, אבל יש כדורגלנים?
The_kinder אמר:כולם פה בוכים על סוף אבל בתכלס אין מישהו אחר, השחקנים בארץ חבורה של פחי אשפה בינוניים, רפאלוב הלוואי אבל לא ריאלי,גם בתכלס אם היה אפשרי הייתי משאיל את כיאל עד סוף העונה במקום שמיר, תופס מכיאל הרבה יותר ממנו וכולה עד סוף עונה