• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ההחתמה של פודוגראנו פשוט מביכה.
שחקן אחרון בספסל של קבוצת תחתית באיטליה ששיחק אולי דקה וחצי בעונה האחרונה.

ליאור לא יחזור אם הוא לא ה-כוכב. אנשים מסתכלים על הגיל וחושבים שהוא גמור שיסכים לבוא ולריב על חולצת ההרכב. הבנאדם עדיין כוכב, עונה שעברה 12 שערי ליגה ו-29 משחקים בהרכב הפותח. גם העונה מסתמן שהוא שחקן משמעותי באנדרלכט, הוא לא יבוא לחכות לשרי מהספסל. לדעתי הוא גם טוב מצ'ארון. לנו ולו, עדיף שכל אחד ימשיך במקומו.

ההחתמה של שמיר הכי חשובה כרגע לדעתי. הוא לא שחקן מצויין בעיניי אלא שחקן סבבה אבל אנחנו פשוט חייבים עומק בקישור. אסור שנגיע למצב שבו מאור לוי פותח בליגה כמו בסכנין.

benrey אמר:
רצו לשים דגש על שחקנים גבוהים ופיזיים

אני נקניק אם אחד מהם מקבל דקה בצ'מפיונס על חשבון מוחמד וקורנו

Jerry אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
בראש ובראשונה לפחות אחד מרפא אלחמיד קארצב וכנעאן. לגיבוי מהספסל הייתי מנסה מהלך על גנטוס שלדעתי אנדרייטד, כיאל, אביב אברהם, גיל כהן

רפא? לא יחזור לליגה אין סיכוי.
אלחמיד מלא טעויות ולא ברמה של פלאניץ׳ ולא יבוא לספסל.
קארצב, לא שווה את הכסף שרוצים עליו וסתם שחקן אגרסיבי בלי מסירה.
כנעאן, כמו שציינו פה פצוע 4 פעמים בשנה. אם היה כשיר היו הולכים עליו.
כיאל, מבוגר מדי.
גנטוס, אביב אברהם, גיל כהן... על כולם היו מצהירים בנוניים בדיוק כמו השחקנים שאנחנו מחתימים.

קיצר לא חידשת כלום וזה הכל מאותו דבר.
פסלת את כל השמות שלי ולא אמרת למה אתה רוצה את פודרגאנו ושמיר. באופן אישי הייתי מוותר על דילן והולך על זר להתקפה בכלל אבל זה דיון אחר

כי לא אמרתי שאני רוצה, אבל בנקודת זמן הזאת והצורך שלנו להעמיק את הסגל, אני מקבל שזה הכי טוב שאפשר כרגע ומבחינתי זה שווה ערך בדיוק לכל השמות שציינת. שמות לא מלהיבים שכנראה לא לרמה שלנו אבל היו מעמיקים את הסגל. זהו. אין יותר מזה בהחתמות האלה.
סוף מגיע בהשאלה אז יעיפו אותו אם הוא לא טוב. לגביי שמיר לא ברור המתווה ויש מצב שגם הוא מגיע בהשאלה או שנה עם אופציה.
זה הכל מאותו דבר, זה לא באמת משנה אבל טוב לסגל כרגע.

Jerry אמר:
benrey אמר:
לא האמנתי שיגיעו ארבעה שחקנים
העלות של כולם ביחד זה דמי ההעברה של קארצב אל תסתנוורו. אחרי המשחק מול סכנין מודה שאני בלחץ מאיך שנראה בהמשך העונה. סוף ושמיר מבחינתי זה כמו אליהו וצ'יבוטה, לא סומך עליהם בשיט
זה היה ברור לכולם שלא ניראה טוב מול סכנין היה יותר מידי שינויים ולא היה תיאום בין השחקנים בכר לקח על המשחק הזה הימור וידע שזה יכול לעלות לו בנקודות לא הייתי שופט במשחק הזה כלום

Shocking4U אמר:
ההחתמה של שמיר הכי חשובה כרגע לדעתי. הוא לא שחקן מצויין בעיניי אלא שחקן סבבה אבל אנחנו פשוט חייבים עומק בקישור. אסור שנגיע למצב שבו מאור לוי פותח בליגה כמו בסכנין.

אם סוף ושמיר חותמים יש 6 שחקנים לפני לוי בקישור.
לא רואה סיבה שהוא ירצה להישאר אלא אם הוא ממש מחובר לספסל.

נראה שמישהו שם התעורר אחרי המשחק מול סכנין והבין שחייבים להוסיף עומק לסגל. אני עדיין חושב שמאוד התקמצנו עם הרכש. הייתי רוצה לראות את הכסף מהאלופות מושקע בקבוצה דרך שחקן ישראלי עם פוטנציאל כמו כנעאן או דוידה נוחתים פה ובלם ברמה יותר גבוהה אבל לפחות עושים מהלכים. שמיר צריך להיות ירוק, אין ברירה אחרת.

Shocking4U אמר:
נראה שמישהו שם התעורר אחרי המשחק מול סכנין והבין שחייבים להוסיף עומק לסגל. אני עדיין חושב שמאוד התקמצנו עם הרכש. הייתי רוצה לראות את הכסף מהאלופות מושקע בקבוצה דרך שחקן ישראלי עם פוטנציאל כמו כנעאן או דוידה נוחתים פה ובלם ברמה יותר גבוהה אבל לפחות עושים מהלכים. שמיר צריך להיות ירוק, אין ברירה אחרת.

אין איכות .
היו צריכים להביא שחקנים איכותיים שיכולים להיכנס להרכב ולא להוריד את הרמה של הקבוצה .
אני ממש מקווה שלא נשלם על זה בהמשך העונה .
העפלנו לליגת האלופות ולא הביאו אף שחקן שובר שיוויון, אולי אחד הבלמים אבל נוכל להתרשם רק בעוד כמה שחקים .
ניהול כמו בעונת 2009/10 אין הבדל .

Kaka אמר:
Ramos אמר:
SaTla אמר:
אם אני לא טועה הוא לא יהודי
מיכאל יוכין כתב עליו בעבר, אבא יהודי ממוצא איטלקי לפי מה שנכתב.
ביהדות הולכים לפי האמא.
כן, ברור. בגלל זה כתבתי מצד האבא.
השאלה איך העניין עובד ביחס לחוק השבות. יש תקדימים כאלו פה בארץ?
אני מניח שהיו אתלטים שאוזרחו ככה, אבל יש כדורגלנים?

בכר מכוון יותר ויותר לכייון 3-5-2…
סוף יכול לשחק בשיטה הזאת בצד ימין ובצד שמאל כי יש לו שליטה טובה בשתי הרגליים.
הוא מאוד מהיר ודי פיזי, נכון יש לו בעיה בטכניקה אבל הוא גם לא ווילדסחוט ורק בן 20 ויכול להשתפר.
רכש טוב.

Ramos אמר:
Kaka אמר:
Ramos אמר:
מיכאל יוכין כתב עליו בעבר, אבא יהודי ממוצא איטלקי לפי מה שנכתב.
ביהדות הולכים לפי האמא.
כן, ברור. בגלל זה כתבתי מצד האבא.
השאלה איך העניין עובד ביחס לחוק השבות. יש תקדימים כאלו פה בארץ?
אני מניח שהיו אתלטים שאוזרחו ככה, אבל יש כדורגלנים?

לא שאני מכיר אבל התהליך לוקח זמן וזה לא משהו שאפשר לעשות כרגע.

כולם פה בוכים על סוף אבל בתכלס אין מישהו אחר, השחקנים בארץ חבורה של פחי אשפה בינוניים, רפאלוב הלוואי אבל לא ריאלי,גם בתכלס אם היה אפשרי הייתי משאיל את כיאל עד סוף העונה במקום שמיר, תופס מכיאל הרבה יותר ממנו וכולה עד סוף עונה

The_kinder אמר:
כולם פה בוכים על סוף אבל בתכלס אין מישהו אחר, השחקנים בארץ חבורה של פחי אשפה בינוניים, רפאלוב הלוואי אבל לא ריאלי,גם בתכלס אם היה אפשרי הייתי משאיל את כיאל עד סוף העונה במקום שמיר, תופס מכיאל הרבה יותר ממנו וכולה עד סוף עונה

אנשים פה יבכו על הכל אין מה לנסות להסביר זה כל שחקן רכש שמגיע אותו דבר ותמיד אותם אנשים עד שפתאום משתנה הדעה אחרי 2 משחקים

פיירו, סונדגרן, קורנו, היה אותו דבר בדיוק.

זה ימשיך על כל שחקן שהיוטיוב שלו לא מספיק מרשים, ושום רכש טוב לא ישנה את זה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה