Judokan אמר:Daniel123 אמר:Judokan אמר:סבבה. בואו נפנטז שנתיים על קארצב וכנעאן ובסוף נשחק במשחק עונה עם מאור לוי.
מעניין לי את התחת מה הסכום שמשולם. 17 מיליון יורו קיבלו פה. אז שפעם אחת ישלמו יותר מדי אבל נימנע מפדיחות היסטוריות בסגנון זגורי בדלה אלפי
מה אתה חושב שתקבל מגוני נאור במכבי חיפה ? כבר עדיף שיעלו שחקן מהנוער .
לא צריך בכוח להביא לפה שחקנים שלא מתאימים .
אני חושב שאקבל ממנו קשר אחורי לא רע לרמת הליגה עם פוטנציאל לפרוץ ולהשתפר. אחד שנתן אחלה עונה שנה שעברה כבאנקר בהרכב של ירושלים בגיל 22 והגיע משם עד לזימון לנבחרת.
אחד שלא תהיה לו בעיה לבוא להיות שחקן 4-5 ברוטציה של הקישור, ויוכל לתת גיבוי טוב לעלי מוחמד בקישור האחורי.
ראיתי אותו במשחקים של הקטמונים שנה שעברה ולפני כן בלאומית ואני חושב שהוא שחקן שראוי להזדמנות.
ובתור מישהו שיחסית עוקב אחרי הנוער והמושאלים ומכיר את ההיצע, אין שם כרגע אף אחד שאפילו קרוב להיות מסוגל לבוא ולתת גיבוי בעמדת הקשר האחורי. אז בוא לא נזרוק את הסיסמה הזו סתם.
לא כל מה שטוב להפועל ירושלים טוב גם למכבי חיפה ובאמת שלא צריך לקחת ברצינות את הזימונים ההזויים של רוטשטיינר לנבחרת .
ברור שלא תהיה לו בעיה להיות שחקן מחליף, אבל נראה לך שאם אחד משלושת הקשרים שלנו פצוע ויש משחק נגד אחת הגדולות הוא זה שיכנס לנעליים שלהם ?
הוא אפילו לא קרוב לרמה של הקשרים שלנו .