• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חלאס עם גוני נאור שחקן אפור ובינוני כמו ינון אליהו רק בקישור, מספיק עם האהבלים האלה תתחילו להביא תותחים ככה שגם אם שרי ונטע לא ישחקו בבלומפילד זה לא אומר שנצטרך לחרבן במכנסים מלחץ

Jerry אמר:
חלאס עם גוני נאור שחקן אפור ובינוני כמו ינון אליהו רק בקישור, מספיק עם האהבלים האלה תתחילו להביא תותחים ככה שגם אם שרי ונטע לא ישחקו בבלומפילד זה לא אומר שנצטרך לחרבן במכנסים מלחץ

איזה תותחים יש להביא?

היום שנטע נפצע בסוף אמרתי אלוהים כמה מטומטמים אתם יכולים להיות?
איך חזרנו לימי מרקו שאין לנו טיפת עומק בקישור?!
ועוד בעונה של ליגת אלופות

חייב ללכת על חמודי כנאען שחקן שיכול לשדרג אותנו לעומת מאור לוי שלא מתאים בכלל לרמה

חמודי כנעאן מול מכבי ת''א:
2/3 איומים למסגרת
10/13 מסירות מדוייקות
3/4 דריבלים מוצלחים
2/3 תיקולים מוצלחים

Jerry אמר:
מי שאומר את זה בוודאות לא ראה את גוני נאור מעבר למשחקים נגדנו. אין לי ספק. שחקן סופר מוכשר ואינטיליגנט, לדעתי עם יותר אינטליגנציית מרוב שחקני האמצע אצלנו. אפשר להבין את החשש מלהביא שחקן מקבוצה כמו הפועל ירושלים אלינו ולכל מה הלחץ שכרוך בזה, אבל הוא שחקן שיכול לתרום המון, בטח בליגה בטח ובטח הרבה יותר ממאור לוי ושאר ירקות שעלו היום בהרכב

The real Tsepo אמר:
Jerry אמר:
מי שאומר את זה בוודאות לא ראה את גוני נאור מעבר למשחקים נגדנו. אין לי ספק. שחקן סופר מוכשר ואינטיליגנט, לדעתי עם יותר אינטליגנציית מרוב שחקני האמצע אצלנו. אפשר להבין את החשש מלהביא שחקן מקבוצה כמו הפועל ירושלים אלינו ולכל מה הלחץ שכרוך בזה, אבל הוא שחקן שיכול לתרום המון, בטח בליגה בטח ובטח הרבה יותר ממאור לוי ושאר ירקות שעלו היום בהרכב

מוכשר הוא לא, אינטלגנט זאת מחמאה שמדביקים לכל לבנבן בליגת העל, עזוב אותי משטויות זה לא שחקן לאלופת המדינה וזה לא שחקן שאני עולה איתו בלב שלם למשחקים בבלומפילד טרנר ונתניה. אין קשר בינו לבין מאור לוי כי הוא קשר אחורי שלדעתי בכלל צריך להיות בלם ולא קשר, לשלם עליו כסף זאת ההזיה הכי גדולה מאז אנדלובו במיליון יורו

Jerry אמר:
The real Tsepo אמר:
Jerry אמר:

מוכשר הוא לא, אינטלגנט זאת מחמאה שמדביקים לכל לבנבן בליגת העל, עזוב אותי משטויות זה לא שחקן לאלופת המדינה וזה לא שחקן שאני עולה איתו בלב שלם למשחקים בבלומפילד טרנר ונתניה. אין קשר בינו לבין מאור לוי כי הוא קשר אחורי שלדעתי בכלל צריך להיות בלם ולא קשר, לשלם עליו כסף זאת ההזיה הכי גדולה מאז אנדלובו במיליון יורו
שחקן סופר אינטליגנט ומוכשר, זה לדעתי גניבת דעת להגיד שלא. לא בעד להביא אותו במיליון יורו ולא בעד להביא אותו להרכב. בעד להביא אותו להיות הקשר ה5 ברוטציה האחורית במחיר סביר (נטע, פאני, עלי ג'אבר). בעיניי הוא פרוספקט ששווה סגל ואולי פוטנציאל ליותר בעתיד. אך אחד לא מעוניין שגוני נאור יפתח בבלומפילד אבל כן שיהיה חילוף לגיטימי לנטע בדקה 60 במשחקים כמו היום

KevinDurant אמר:
כנעאן זה פנטזיה.

הסט יכולות שלו פשוט תפור עלינו
יש לו עוצמות ששוות מכבי חיפה. הבעיה היחידה זה הפציעות אבל הייתי לוקח את ההימור הזה

לפני חודשיים הוא דרש מהגרמנים מיליון וחצי יורו ושני שחקנים צעירים

שיביאו את נאור וכנעאן וזה סוגר לך פינה ב6,8,10 וכנף שמאל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה