הבוסני זה נראה לי סתם שחקן רכש לליגת אלופות לנוער כדי שהמועדון יוכל להתגאות בעוד כמה ניצחונות כמו מול בנפיקה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kozmo אמר:בהנחה שהוא לא רלוונטי עבורנו לפחות עד ינואר אני משאיל אותו לקבוצה בליגת העל שיצבור דקות משחק ויתחיל להבקיע במקום לבזבז זמן בנוער.
אין לי ספק שיהיה לו ביקוש בחצי ליגה.
Shocking4U אמר:הבוסני זה נראה לי סתם שחקן רכש לליגת אלופות לנוער כדי שהמועדון יוכל להתגאות בעוד כמה ניצחונות כמו מול בנפיקה.
Shocking4U אמר:לא יודע לא מתלהב מזרים שמגיעים לנוער. בינתיים נכשלנו בשנים האחרונות באופן נחרץ עם זרים בנוער. נקווה שהוא יהיה היוצא מן הכלל
Nadav אמר:אם הוא היה פוטנציאל רציני לא היו משחררים לנו אותו תהיו בטוחים.
Nadav אמר:אם הוא היה פוטנציאל רציני לא היו משחררים לנו אותו תהיו בטוחים.
greenguy אמר:הסתכלתי עכשיו על הדרבי של ירושלים לראות את זרגרי ונאור.
זרגרי שחקן בלי ביטחון רואים שיש לו איכויות אבל הוא חלש להחריד.
נאור שחקן נחמד לא עילוי אבל יכול להיות אחלה פלסטר
lemmacantor אמר:חמד שיחק בקבוצות נוראיות במהלך הקריירה ובסוף בכל זאת פרץ. מה יצא מהצעירים שלא פרצו לצד קריאף ודגני אצלינו?
Judokan אמר:Nadav אמר:אם הוא היה פוטנציאל רציני לא היו משחררים לנו אותו תהיו בטוחים.
אם הוא בשנת חוזה, אז זו התשובה שלך. כנראה הוא רוצה ללכת. הם העדיפו להרוויח משהו עכשיו מלהישאר עם כלום עוד שנה.
ברק.י אמר:lemmacantor אמר:חמד שיחק בקבוצות נוראיות במהלך הקריירה ובסוף בכל זאת פרץ. מה יצא מהצעירים שלא פרצו לצד קריאף ודגני אצלינו?
חמד זה שחקן אחד מבין רבים שכשלו. הלוואי שנחמני יצליח, אבל יהיה לו מאד קשה לקבל כדורים בקבוצה כזו. המושאלים שלנו צריכים להגיע לקבוצות מתפקדות.
Judokan אמר:לגבי נאור - אולי לא פלאשי ואולי לא מהיר, אבל הוא כל הזמן בתנועה בהגנה כדי לחפש את הסגירה.
הוא חכם מאוד בפעולות האלה, יש לו קריאת משחק מצוינת וחוכמת משחק. מאוד אוהב את התכונות באלה לקשר אחורי.
Judokan אמר:לגבי נאור - אולי לא פלאשי ואולי לא מהיר, אבל הוא כל הזמן בתנועה בהגנה כדי לחפש את הסגירה.
הוא חכם מאוד בפעולות האלה, יש לו קריאת משחק מצוינת וחוכמת משחק. מאוד אוהב את התכונות באלה לקשר אחורי.
Apoc אמר:Judokan אמר:לגבי נאור - אולי לא פלאשי ואולי לא מהיר, אבל הוא כל הזמן בתנועה בהגנה כדי לחפש את הסגירה.
שווה את ה2.5 מיליון שקל?