• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
benrey אמר:
Daholio אמר:
אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.

זרים מפה (או ממקום אחר) לא יכולים לעבור למקום שהחלון סגור שם.
אני די משוכנע שזה ככה
שחקן שהקבוצה שלו משחררת אותו בזמן שהיא לא יכולה להחתים במקומו מחליף, זה שחקן שכנראה אין לו מקום בסגל של קבוצותו. לא יודע אם אנחנו רוצים שחקן כזה.
אנחנו לא צריכים שישחררו שחקן, לצורך העניין, אנחנו יכולים להחתים כל שחקן מכל ליגה בעולם היום
כן אבל הקבוצה שלו צריכה להסכים להצעה ( אלא אם כן מדובר בסעיף שחרור ).
איזו קבוצה תוותר על שחקן סגל שלה כשהיא לא יכולה להחתים אלטרנטיבה עבורו?
זה כנראה יהיה שחקן שהוא לא שווה סגל בקבוצה שלו, או שנציע הצעה חסרת תקדים ( לא יקרה )

benrey אמר:
Daholio אמר:
Shocking4U אמר:
אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.

כל מי שיכול להגיע כרגע זה או שחקנים חופשיים או שחקנים שהקבוצה שלהם ממש ממש לא רוצה אותם (שזה כמובן מדאיג לגבי איכות השחקן)

אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.

זרים מפה (או ממקום אחר) לא יכולים לעבור למקום שהחלון סגור שם.
אני די משוכנע שזה ככה
שחקן שהקבוצה שלו משחררת אותו בזמן שהיא לא יכולה להחתים במקומו מחליף, זה שחקן שכנראה אין לו מקום בסגל של קבוצותו. לא יודע אם אנחנו רוצים שחקן כזה.

זה יכול להיות גם שחקן חופשי שלא מצא עדיין קבוצה (ויכולים להיות אחלה שחקנים כאלה, שרי הוא דוגמה).
שחקן שהקבוצה שלו שחררה לקראת סוף החלון כי החתחמה מישהו אחר (היית מתנגד לשחקן בפרופיל של פריצה? ככה הוא הגיע לצהבת)
או שזה יכול להיות גם שחקן שנקנה בסכום נאה מקבוצה בסגנון פס ייצור כשרונות, שיותר מעניין אותה הכסף ומקסימום תעלה איזה שחקן צעיר אחר במקומו לסגל (בסגנון העסקה שבה מכרו את יובאנוביץ' לצהבת שנה שעברה, בשלב שחלון ההעברות באירופה כבר היה סגור).

כל הדוגמאות האלה הן לשחקנים מעולים, אז בהחלט היינו רוצים שחקן כזה.

טוב חאמס רודריגס בדרך לאולימפיאקוס אז הוא כבר לא יהיה המחליף של שרי

קניאס טוען בפלייאוף שקארצב לא יהיה במכבי חיפה כי לא מוכנים לשלם את הסכומים האלה. הוא גם אומר שהוא שמע שסונדגרן יקבל אזרחות בשבוע הבא ומנגד בן דור אמר שהמקורות שלו במכבי חיפה טועים שהם מקווים שזה יעשה לפני ינואר ושזה לא יקרה בחלון הזה

קניאס אומר כן ובן דור אומר לא?
מושלם, שני מקורות שתומכים בזה שדניאל יקבל אזרחות בזמן

חייבים חיזוק לקישור. ברגע שעלי לא באמת היה כשיר להיכנס לא היה לבכר אף קשר מחליף להכניס מהספסל שהוא לא מאור לוי (פחח) וזה לא רציני

צריך לשים עין על השחקנים הצעירים בהפועל תל אביב לקראת ינואר.
רק משם ואולי אשדוד אני רואה חיזוק ישראלי פוטנציאלי.

למה צריך את עפולה אם אפילו זה לא מסתכלים על שחקנים כאלה בתור מי שיכול לעזור לקבוצה הבוגרת?

עכשיו יגידו שאין כסף לחיזוק כי הכל הולך לקנסות על האבוקות

NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:
עכשיו יגידו שאין כסף לחיזוק כי הכל הולך לקנסות על האבוקות

את העיתונאים הוא יכול למרוח לא את ברק.
בינתיים שחר מורח אותו יפה. הגיע למשחק מול פריז שהמחליף היחיד הכשיר בספסל זה מאור לוי

פשוט עצוב שבכר הבין שאין לו מי להעלות מהספסל. לראות את ניקיטה, דין דוד וסאן מנחם מתחממים זה לא מחזה נעים.

יש לנו ספסל קצר ובלי איכות
ברק מחמם את השחקנים, אבל יודע שאף אחד מהם לא יכול לעלות ולשנות את המשחק.
חבל פשוט שלא עשו את החיזוק הנחוץ

כנראה שנועדנו להמשיך עם מאור לוי חילוף ראשון בקישור

סיכוי גבוה שגם נטע וגם אבו פאני יקבלו הצעות כבר בינואר, אם שניהם ילכו בינואר זו תהיה מכה אנושה להמשך העונה .

Daniel123 אמר:
סיכוי גבוה שגם נטע וגם אבו פאני יקבלו הצעות כבר בינואר, אם שניהם ילכו בינואר זו תהיה מכה אנושה להמשך העונה .

לא יתנו לשניהם לעזוב בינואר, אבל לדעתי נטע בונה על לעזוב כשחקן חופשי בסוף השנה

עוד יום שבו לא הגיע קשר ומאור לוי מחליף ראשון בקישור במכבי חיפה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה