• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יום-טוב שוקרון אמר:
איך השבדי מבחינה התקפית?
עושה עבודה טובה בהגנה זה כמובן חשוב, אבל גם רז מאיר בסדר הגנתית.

כאשר מביאים מגן זר, הצפייה (שלי לפחות) שהוא יהיה מושלם הגנתית וגם התקפית.
כמו מגיני עבר ענקים שלנו, כדוגמת אבישי ג'אנו, קייסי, מסיללה

התקפית הוא בוודאות יותר טוב מאלפונס ומאיר
אין לו איזה דריבל או יכולת לעבור שחקנים באחד על אחד, אבל יש לו ראיית משחק טובה וקבלת החלטות טובה והוא מדייק במסירות

Kaka אמר:
Apoc אמר:
Kaka אמר:
עם סייף סגרו כבר בינואר, אבל העסקה לא תצא לפועל עד שלא יהיה ברור מה עם רודריגז.

למה, מה קשור סייף לרודריגז?
בונים עליו כמגן שמאלי רחמנא ליצלן?

כן. אם רודריגז לא יישאר ילכו על בלם זר. סייף יתחרה עם סאן על האגף השמאלי.

לא מבין איך זה הגיוני
זה שלוש טעויות בערך במהלך אחד

יום-טוב שוקרון אמר:
Daniel123 אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
איך המגן השבדי הזה, מישהו מכיר?
יותר טוב מאלי דסה? :lol:

אלי דסה לא ישחק בארץ אין לו סיבה לשחק בליגת העל .
אגב, אני בדקתי לעומק על המגן השוודי הזה דווקא עושה רושם טוב.
לא יודע להגיד אם הוא רמה מעל הליגה אבל בטוח שלא מדובר במגן סטייל אלפונס/סטריין .
כמובן שהייתי רוצה לראות שחקן ברמה עוד יותר גבוהה שנוכל לעשות משהו גדול באירופה, אבל הוא לא נראה פלופ וגם יש לו רזומה לא רע.
חבל ששחר לא רוצה להוציא קצת יותר על זרים גם אם זה אומר לשלם משכורות של 600/700 אלף יורו לעונה .
מקווה שיביאו מגן ימני וחלוץ ברמה קצת יותר גבוהה.
במיוחד חלוץ .

אי אפשר לדעת מה יהיה עם אלי דסה, מקווה שהשבדי יהיה לפחות ברמה שלו.
כנראה שהתכוונת יביאו מגן שמאלי.
לפי מה שהבנתי השבדי הוא ימני, לא?

כן התכוונתי לשמאלי

Jerry אמר:
מה הקשר של סייף האסטרונאוט הזה לעמדת המגן השמאלי, שיחקו איתו באשדוד כמגן שמאלי כמו שחזיזה מגן שמאלי, רק בכאילו. את הסגירות שלו הוא עשה בחצי של הקבוצה השנייה, אין לו מושג מה זה סגירה אלכסונית ואיך מגן צריך לעמוד, שינוי עמדה כזה לא עושים בגיל 28

מתפלל שלא יגיע לפה אחרת נסבול כל העונה .
הזוי שאשכרה חושבים על האפס הזה .

Apoc אמר:
Kaka אמר:
Apoc אמר:
למה, מה קשור סייף לרודריגז?
בונים עליו כמגן שמאלי רחמנא ליצלן?

כן. אם רודריגז לא יישאר ילכו על בלם זר. סייף יתחרה עם סאן על האגף השמאלי.

לא מבין איך זה הגיוני
זה שלוש טעויות בערך במהלך אחד

אני גם לא אוהב את המהלך הזה אבל זה מה שאמרו לי.

לא יודע כמה סייף גרוע כמו שאתם עושים ממנו, אבל לא ראיתי ממנו מספיק. מה שכן, אני חושב שהרצון להחתים אותו זהה לרצון בהחתמת טווטחה בזמנו. לא להחליף בהכרח את סאן, אבל לספק לו תחרות שתעלה את הרמה בעמדה.

ברק.י אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
Kaka אמר:
חלוץ יהיה, לגבי מגן שמאלי אני כבר לא בטוח.
לגבי הרמה שלהם, מקווה שיהיו טובים.

לא טוב
אז כנראה שכפי שחשדתי יביאו את קני סייף או בינוני אחר, שיתחרה עם סן על העמדה השמאלית.

מסכים, אבל...
סאן במעמד כזה שבעייתי להנחית לו שחקן זר על הראש, גם אם זה המהלך הנכון. אם יפסיד את מקומו בהרכב לשחקן ישראלי החתמה של זר תעבור חלק יותר בתוך המועדון.

השאלה היא לאיזו עמדה אחרת יביאו זר ועם או בלי קשר לעזיבה אפשרית של פאני.

שאלתי את כבר כמה פעמים, כנראה אף לא יודע.
למה במנהלת לא פועלים מול אופ"א לבטל את מכסת הזרים?
למיטב ידיעתי ההגבלה הזו קיימת רק בישראל, ואולי בעוד כמה ליגות זניחות.

אם מסירים את ההגבלה, או לפחות מגדילים אותה בשניים, יהיו פחות כאבי ראש למאמן, ויותר אפשרויות ליצר סגל חזק ובריא...

ברק.י אמר:
לא יודע כמה סייף גרוע כמו שאתם עושים ממנו, אבל לא ראיתי ממנו מספיק. מה שכן, אני חושב שהרצון להחתים אותו זהה לרצון בהחתמת טווטחה בזמנו. לא להחליף בהכרח את סאן, אבל לספק לו תחרות שתעלה את הרמה בעמדה.

ב6-0 שהם הפסידו לנו היה אפשרי לראות עד כמה הוא גרוע בעיקר עם תשחק איתו מגן שמאלי בתור שחקן כנף הוא עוד יכול לעבור בגרון מבחינת מגן דמנו בראשנו

Jerry אמר:
מה הקשר של סייף האסטרונאוט הזה לעמדת המגן השמאלי, שיחקו איתו באשדוד כמגן שמאלי כמו שחזיזה מגן שמאלי, רק בכאילו. את הסגירות שלו הוא עשה בחצי של הקבוצה השנייה, אין לו מושג מה זה סגירה אלכסונית ואיך מגן צריך לעמוד, שינוי עמדה כזה לא עושים בגיל 28

הוא אמר בראיון לפני כמה ימים שהוא רוצה לשחק מגן

מהאזנה לראיון של בלטקסה אצל רון שושן ובר טימור הוא לא יהיה כאן. זה או חוזה חדש בצהבת או אירופה

כובע קש אמר:
Jerry אמר:

הוא אמר בראיון לפני כמה ימים שהוא רוצה לשחק מגן

ואו אז מזל שלא אמר שהוא רוצה לשחק בריאל מדריד

Shocking4U אמר:
מהאזנה לראיון של בלטקסה אצל רון שושן ובר טימור הוא לא יהיה כאן. זה או חוזה חדש בצהבת או אירופה

אובדן עצום לחלוצי היריבות שלנו

סייף כבר לא יכול לשחק כשחקן כנף התקפי. הפציעות שלו גמרו אותו ונראה שהוא גם העמיס יותר מדי מסת שריר ואיבד את המהירות שלו

יום-טוב שוקרון אמר:
ברק.י אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
לא טוב
אז כנראה שכפי שחשדתי יביאו את קני סייף או בינוני אחר, שיתחרה עם סן על העמדה השמאלית.

מסכים, אבל...
סאן במעמד כזה שבעייתי להנחית לו שחקן זר על הראש, גם אם זה המהלך הנכון. אם יפסיד את מקומו בהרכב לשחקן ישראלי החתמה של זר תעבור חלק יותר בתוך המועדון.

השאלה היא לאיזו עמדה אחרת יביאו זר ועם או בלי קשר לעזיבה אפשרית של פאני.

שאלתי את כבר כמה פעמים, כנראה אף לא יודע.
למה במנהלת לא פועלים מול אופ"א לבטל את מכסת הזרים?
למיטב ידיעתי ההגבלה הזו קיימת רק בישראל, ואולי בעוד כמה ליגות זניחות.

אם מסירים את ההגבלה, או לפחות מגדילים אותה בשניים, יהיו פחות כאבי ראש למאמן, ויותר אפשרויות ליצר סגל חזק ובריא...

מאמין שלדעתם הגבלת הזרים מאפשרת ליותר שחקנים ישראלים להצליח בזירה המקומית ולצמצם את פער היכולות הכלכליות של קבוצות בליגה. בפועל, אני מאמין שעם יותר זרים יהיה קל יותר לקדם את הכדורגל ולייצר דור ישראלי תחרותי וברמה גבוהה שיכול יהיה לעשות משהו בנבחרת ולקבוצות הקטנות יפתחו אפשרויות כלכליות חדשות (אנחנו רואים איך יש קבוצות קטנות שמצליחית להרים את הרמה בזכות הזרים שלהן).

David אמר:
ברק.י אמר:

ב6-0 שהם הפסידו לנו היה אפשרי לראות עד כמה הוא גרוע בעיקר עם תשחק איתו מגן שמאלי בתור שחקן כנף הוא עוד יכול לעבור בגרון מבחינת מגן דמנו בראשנו

עזוב, זו לא חוכמה לשפוט אף שחקן באשדוד במשחק שבו הם היו מולנו ב-10 שחקנים מדקה 5 כשאנחנו באנו לוהטים. השאלה היא איך הוא היה בשאר המשחקים שלו העונה. לא ראיתי אותו מספיק וקשה להבין איך שחקן שפתח כל כך חזק פשוט נעלם בחצי השני של העונה. זה מעלה תהיות אם ההתחלה הייתה התלהבות שדעכה והחזירה אותו לרמה האמיתית שלו או שהוא פתח ברמה האמיתית שלו ויש משהו חיצוני שהוציא אותו לחלוטין מפוקוס (לדוגמא, המו״מ מולנו).

אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.

Shocking4U אמר:
אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
קו חשיבה מפגר

David אמר:
Shocking4U אמר:
קו חשיבה מפגר
סאן שחקן מאוד חזק במועדון יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב. הייתי אומר שמבחינת מנהיגות וכוח בחדר הלבשה הוא אולי מספר 2 במועדון אחרי נטע. הסוכן שלו ג׳קי מאוד מקורב ליענקלה ודי ידוע שסאן זה סוג של בייבי של יענקל’ה וההנהלה כולל ההתעקשות מול בלבול בזמנו שישחק על פני רז מאיר כמגן שמאלי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה