• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא ברור לאן הולך התקציב לרכש אם מכוונים לשחקנים בשכר נמוך-בינוני ללא חוזה.

בזבזו הרבה כסף על אוויר ב-2 החלונות הקודמים: שהר, דהן, צ'יבוטה, סטריין, אלשיך. אנחנו כעת משלמים על זה.

רונן22 אמר:
בזבזו הרבה כסף על אוויר ב-2 החלונות הקודמים: שהר, דהן, צ'יבוטה, סטריין, אלשיך. אנחנו כעת משלמים על זה.

לגבי צ׳יבוטה, דהן ואלשיך לא הייתי מספיד מוקדם מידי

מה שחקן בליגה היוונית בקבוצת צמרת הרוויח סכומים נמוכים כאלה מוזר לי

רונן22 אמר:

אין קשר, דווקא לא הייתה חריגה מהתקציב בחלונות הקודמים וזה לא משליך על החלון הנוכחי
אנחנו אמורים להיות דווקא בפלוס וזה אמור להיות התקציב הכי גבוה של השנים האחרונות

David אמר:
מה שחקן בליגה היוונית בקבוצת צמרת הרוויח סכומים נמוכים כאלה מוזר לי

הם לא קבוצת צמרת, לכן זה הגיוני
ביוון רק אולימפיאקוס זה ליגה אחרת (ברמת הטורקיה/מקסיקו/סעודיה)
אנחנו משלמים פה המון

Apoc אמר:
רונן22 אמר:

אין קשר, דווקא לא הייתה חריגה מהתקציב בחלונות הקודמים וזה לא משליך על החלון הנוכחי
אנחנו אמורים להיות דווקא בפלוס וזה אמור להיות התקציב הכי גבוה של השנים האחרונות

התקציב גם של שנה שעברה לא רלוונטי לתקציב של השנה. כל שנה מתכננים תקציב לשנה הקרובה, מה שהיה שנה שעברה מת.
הדברים היחידים שיושבים על הפיירול הם המשכורות של ציבוטה, שהר, דהן.

מאמין שאת דהן ישאילו+השתתפות בשכר וכנל שהר.
אלשיך בכלל שייך לנו עדיין?

ab1729 אמר:
Smile אמר:
ab1729 אמר:
זה בדיוק ההיפך ממה שאנחנו צריכים.
המועדון צריך להיגמל מהתמכרות לבעלים שמזרים כסף למועדון ולהתקדם למודל שבו אנחנו מצליחים לממן את עצמינו ולא תלויים בחשק של בעלים כזה או אחר.

גולדהאר הוא החריג. הנפוץ הוא אלונה, כבירי ושרצקי - שיום אחד יש להם חשק ויום לא. אני כבר לא מדבר על אנשים כמו חוגג.
המשימה העיקרית של יענקלה צריכה להיות לייצב את המועדון כלכלית.
עם קבוצה תחרותית שמגיעה לשלב בתים אירופי וכמויות הקהל שיש לנו - זה בהחלט אפשרי.

זה לא בדיוק הסטטוס בשנים האחרונות?
לא חושב ששחר (או יותר נכון קבוצת מאיר) מזרים לפה כספים, וגם אם כן מדובר ב"כסף קטן".
מענקים, זכויות שידור, קהל (כרטיסים, מנויים, מרצ'נדייז) - עשרות מליוני ש"ח בשנה

העונה הקודמת הייתה עונת קורונה, ולכן פחות רלוונטית, אבל הגיוני מאוד שאת השנה סיימנו מאוזנים בזכות ההכנסות מאירופה.
אני חושב שעם המספרים של השנה, המועדון יכול להגיע לכ60 מיליון שקל הכנסות לא כולל הכנסות מאירופה. אלה סכומים מאוד יפים מצד אחד, אבל אין להם הרבה פוטנציאל לצמיחה מצד שני.

אתה צודק שיש תקרה להכנסות טבעיות שניתן לייצר.
אגב, 60 מליון זה פחות או יותר ההכנסות כרגע (בלי אירופה), רק מנויים זה לפחות 20 מליון ש"ח (17 אלף כפול מחיר ממוצע של 1200 ש"ח למנוי)
אירופה יכולה לתת לנו בוסט רציני בפן הכלכלי, במיוחד עכשיו עם מפעל הקונרפלקס החדש ששם אנחנו תחרותיים ובאמת יש סיכוי להגיע לשלבי נוקאאוט שיכניסו עוד כמה מליונים.

רונן22 אמר:
Kaka אמר:
באתר וואן העלו דו"ח מעניין על השבדי.

דו''ח חובבני. לא ציינו חסרונות

עזוב את התוכן, זה נראה כמו גוגל טרנסלייט.
מי כתב דבר כזה

זה לא קשור לכמה כסף יש או אין
אחרי נפילות כמו שהיה לנו בשנה האחרונה, הגיוני שבקיץ ישקיעו פחות. יש פחות אמון בעוסקים במלאכה. וזו גם עוד דרך להביע חוסר שביעות רצון.שרפו פה מיליונים על אוויר

gargy אמר:
רונן22 אמר:
Kaka אמר:
באתר וואן העלו דו"ח מעניין על השבדי.

דו''ח חובבני. לא ציינו חסרונות

עזוב את התוכן, זה נראה כמו גוגל טרנסלייט.
מי כתב דבר כזה

בוואן יש כתב שנקרא גידי ליפקין, הוא העורך הראשי של האתר וכל טקסט של מב״ר כיתה ח׳ שיש באתר הזה אפשר להניח מיידית שנכתב מהמקלדת שלו

אין שום היגיון בלא להשקיע. אם יש חוסר אמון, מפטרים. ככה זה עובד במקום שרוצה להתקדם. עדיף להשקיע לא טוב מאשר לא להשקיע בכלל. המועדון נמצא בתנופה בשנתיים האחרונות - אליפויות, אירופה, אצטדיונים מלאים. הכנסות שיא.
לא להשקיע עכשיו זה לירות לעצמך ברגל כבעלים. זה פשוט ניהול רע.

ירוק לבן אמר:
אין שום היגיון בלא להשקיע. אם יש חוסר אמון, מפטרים. ככה זה עובד במקום שרוצה להתקדם. עדיף להשקיע לא טוב מאשר לא להשקיע בכלל. המועדון נמצא בתנופה בשנתיים האחרונות - אליפויות, אירופה, אצטדיונים מלאים. הכנסות שיא.
לא להשקיע עכשיו זה לירות לעצמך ברגל כבעלים. זה פשוט ניהול רע.

מחזיר אותי לימים טובים ויפים עם שחרורים של רפא וחמד ובתמורה קיבלנו את שטרכמן או הבר
אלכס זוכר יותר טוב

מה עם מגן שמאלי? אני לא ישן בלילות שאני מדמיין את סאן שם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה