KevinDurant
נשיא המועדון
1. קשה לי להאמין שדסה יחזור בכלל לארץShocking4U אמר:עזוב לגבי זהבי אני לא מסכים איתך. אם הוא יחזור זה רק לצהובים גם מבחינה כלכלית וגם כי הוא מזוהה איתם ורוצה לסיים שם את הקריירה. לדעתי הרבה יותר צריך לשאול למה שלא נתחרה איתם על אלי דסה במידה והוא מוכן לחזור לישראל כי הוא באמת שחקן שאין לו איזה זיהוי מטורף איתם ולא ידרוש סכומים הזויים כמו זהבייום-טוב שוקרון אמר:Shocking4U אמר:הישראלים הגדולים שיש בשוק הם בתכלס שחקנים שיכולים להגיע רק לצהבת. שחקנים כמו דסה/זהבי/יונתן כהן ודור פרץ. החיזוק המשמעותי שאנחנו צריכים לעשות בעונה הבאה זה בזרים וזה כולל השקעה כלכלית לא קטנה. צריך להביא לפה חלוץ איכותי ולא שחקן ב250 אלף דולר שהוא זר שישי כמו דוניו, צריך מגן שמאלי ברמה של סאבוריט או במינימום הלדר לופס.
אז אני מצפה ממועדון גדול כמו מכבי חיפה שישנה פאזה, וימצא את המודל שמאפשר להגדיל את התקציב בצורה משמעותית, כדי שנוכל להחתים גם לגיונרים בכירים.
אחרת אין לנו מה לחפש בעונה הבאה.
למה לכולם ברור שאם זהבי חוזר לישראל, זה רק למכבי ת"א???
הוא הרי לא גדל שם, בניגוד לדור פרץ ויונתן כהן נניח...
2. מאמין שאם יחזור נתחרה עליו
ברור לי שכבר עובדים על עונה הבאה (גם בכר אמר את זה בפיו) וזה שלקחנו אליפות בשלב הזה יכול לעזור מאוד במו''מ עם שחקנים כרגע כדי להגיד להם בוודאות יש ליגת אלופות.
בנוסף גם על פי הדיווחים יש את העניין שהעפלנו שלב נוסף באירופה בגלל כל העניין עם הרוסיות שייתן עוד מרווח נשימה ויותר זמן הכנה.