Apoc
יו״ר הבורד
Liberman אמר:אם כן אני מחרבן לעצמי על הראש
כמו משרת מאמן בק"ש גם זה משהו שדורש הרבה גמישות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:אם כן אני מחרבן לעצמי על הראש
למה?Liberman אמר:לא איכפת לי כמה הוא עולה, אין סיכוי שבשלב כזה של העונה ינחיתו פה שחקן ברמה גבוהה.
amitoima אמר:Liberman אמר:לא איכפת לי כמה הוא עולה, אין סיכוי שבשלב כזה של העונה ינחיתו פה שחקן ברמה גבוהה.
אריק ינקו לא שחקן ברמה גבוהה?
Apoc אמר:Liberman אמר:אם כן אני מחרבן לעצמי על הראש
כמו משרת מאמן בק"ש גם זה משהו שדורש הרבה גמישות
benrey אמר:למה?Liberman אמר:לא איכפת לי כמה הוא עולה, אין סיכוי שבשלב כזה של העונה ינחיתו פה שחקן ברמה גבוהה.
Margheriti אמר:שחקן ברמה גבוהה זה חמודי כנעאן
מחזיר להם את דין דוד ואת מאור לוי מתנה
יש שחקנים שמסיימים חוזה ומנהלים אתם מו''מ עוד לפני שנגמרה העונה, לא צריך לחכות עד הסוף.Liberman אמר:benrey אמר:למה?Liberman אמר:לא איכפת לי כמה הוא עולה, אין סיכוי שבשלב כזה של העונה ינחיתו פה שחקן ברמה גבוהה.
כי זה מכבי חיפה ?
בנוסף,
חלון עוד לא נפתח באירופה למה שיגיעו לפה שחקנים טובים ?
הוא וקארצב לדעתי הכי טובים שנוכל להביאLiberman אמר:Margheriti אמר:שחקן ברמה גבוהה זה חמודי כנעאן
מחזיר להם את דין דוד ואת מאור לוי מתנה
רמה גבוהה מאוד.
את דין אני לא משחרר אבל יש לנו לא מעט דרעק לעשות עליו טרייד
וואלה אם זה שם אחד זה עוד מילא אבל כל השמות שמועלים כמועמדים זה פאקינג איתמר ניצן שזה שוער שאוהדי בית״ר אומרים שכמעט הוריד אותם ליגה, אריק ינקו שזה דני עמוס פחות טוב וינון אליהו שזה שחקן ספסל במכבי פתח תקווה שירדה ליגה. במקום שהמועדון יכוון לשדרג את הסגל הם מחפשים להביא כל שחקן ישראלי בינוני מינוס שזה בדיוק מה שגמר את ב״ש של בכר. כשהם התחילו להביא את קבהא, שיימן, שמיר וכו׳Apoc אמר:עד שלא אראה שהוא באמת סגור פה אני לא מרגיש צורך להגיב על זה בכלל