• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Margheriti אמר:
אולי זה אומר שייקח לרז מאיר המון זמן לחזור אחרת אין סיבה שיביאו אותו

לפי הטענות שלהם רז לא חוזר לפניי ינואר.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
עד שלא אראה שהוא באמת סגור פה אני לא מרגיש צורך להגיב על זה בכלל
וואלה אם זה שם אחד זה עוד מילא אבל כל השמות שמועלים כמועמדים זה פאקינג איתמר ניצן שזה שוער שאוהדי בית״ר אומרים שכמעט הוריד אותם ליגה, אריק ינקו שזה דני עמוס פחות טוב וינון אליהו שזה שחקן ספסל במכבי פתח תקווה שירדה ליגה. במקום שהמועדון יכוון לשדרג את הסגל הם מחפשים להביא כל שחקן ישראלי בינוני מינוס שזה בדיוק מה שגמר את ב״ש של בכר. כשהם התחילו להביא את קבהא, שיימן, שמיר וכו׳

בינתיים אף אחד מהשמות האלה לא באמת מקבל כתבות של "מתקרב לחתימה" ב3 האתרים או "על סף סגירה" ושאר הכתבות הרגילות שמעידות שנעולים על שחקן, אז אני אחכה עם הביקורת

רונן22 אמר:
לא שאני מחזיק מרועי אלימלך, אבל בטוח שאליהו הזה יותר טוב ממנו?

לטעמי בפער עדיף על אלימלך. ינון אליהו סופסל העונה המון נטו בגלל ענייני החוזה. לדעתי אין מה להשוות בינו לבין שחקן נוער שלא נתן יותר מהופעה אחת בליגת העל. בתור מגן 2/3 מתחת לזר זה סבבה לגמרי. הוא בא נטו כי רז פצוע.

ינון אליהו? WTF?
מי זה? לא ידעתי שיש שחקן כזה בכלל.

בינתיים עלו הרבה כתבות והרבה פוסטים שמדברים על רכש ישראלי שיוצג בקרוב. עלו כבר השמות של ניקיטה, מלמד, אליהו וסייף. לא ברור באמת במי מדובר ואם זה רק אחד מהם. כל השמות האלו הם כמובן של שחקנים לעיבוי הסגל ולא אופתע עם הרכישות הקרובות יהיו של החתמות ישראליות ״קלות״.
השאלה מי יהיו שחקני הרכש הרציניים שיבואו ואם אחד מהם יהיה ישראלי (בינתיים, נשמע שלא).

נירגרין יש לך יותר פרטים על המסרים שאתה מקבל? עמדה או משהו?

Liberman אמר:
benrey אמר:
Liberman אמר:
לא איכפת לי כמה הוא עולה, אין סיכוי שבשלב כזה של העונה ינחיתו פה שחקן ברמה גבוהה.
למה?

כי זה מכבי חיפה ?
בנוסף,
חלון עוד לא נפתח באירופה למה שיגיעו לפה שחקנים טובים ?
אז מה אם החלון לא נפתח…
היו כבר הרבה סיכומים בין קבוצות לשחקנים ברחבי אירופה.

benrey אמר:
Liberman אמר:
benrey אמר:

כי זה מכבי חיפה ?
בנוסף,
חלון עוד לא נפתח באירופה למה שיגיעו לפה שחקנים טובים ?
אז מה אם החלון לא נפתח…
היו כבר הרבה סיכומים בין קבוצות לשחקנים ברחבי אירופה.

בסדר, תכף תקבלו את ינון אליהו או וואטאבר שקר כלשהו חינמי זול ולא נחוץ

מה הקטע בלהביא שחקנים כאלה? עדיף שיקדמו את הנוער!

מקור מאוד אמין אמר לי שאליהו סגור. ושניקיטה גם בדרך אבל שעדיין לא סגורים עליו ב100 אחוז עם כל הפציעות ובודקים עוד כיוונים ישראליים במקומו (חמד/מלמד או גיא דהן ששלנו).

רז מאיר די גמר את הקריירה למרבה הצער…
אם יבוא מגן ימני זר, ינון אלוהי זה מצוין לספסל.

בואו נירגע עם לשפוט מוקדם מדי שחקנים.
יש פה נטייה להלל שחקנים אחרי משחק אחד וללכת עם זה שנים קדימה ולסירוגין לקטול שחקן עוד לפני שראה דשא וללכת עם זה שנים קדימה.
גם שון גולדברג קיבל תגובות מאוד דומות ואנחנו רואים איך זה הסתיים.

שחררו, נשפוט במגרש.

השמות שמסתובבים פה לא עושים לי טוב. השוק הישראלי די מת ולמעט ליגיונרים אני לא רואה שום דבר
שיכול לשדרג אותנו. הלוואי ואני טועה.

hezildo אמר:
השמות שמסתובבים פה לא עושים לי טוב. השוק הישראלי די מת ולמעט ליגיונרים אני לא רואה שום דבר
שיכול לשדרג אותנו. הלוואי ואני טועה.

השוק הישראלי מת כבר שנים וזה מביא לעליית מחירים מטורפת של השחקנים שכן היינו רוצים מאד לראות פה. אפשר להילחם על השמות החמים כמו כנעאן, גנדלמן וכו׳, אבל לא בטוח שזה ישתלם בסוף קוסט-אפקטיבית.

לפחות מכל השמועות נשמע שרוצים להמשיך עם הבסיס הקיים כשהזרים שיבואו יהיו יקרים והישראלים יהיו משלימים וזולים.

ברשימת הלא ריאליים ניתן למצוא את ערן זהבי ודיא סבע.
מקווה שגם ניר ביטון יצטרך לשם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה