• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אין פה כמעט שחקנים שמתאימים לאירופה, דהן כרגע לא מתאים להיות שחקן הרכב אצלנו בליגה אז אתה מדבר על אירופה? גולדברג שתי רמות מעליו.

איזה שטויות. גולדברג ורודריגז השאירו אותנו העניינים מבחינת יכולת כבר שלושה חודשים. אני מסכים שזה שבכר נותן לרמי לשחק לפניי דהן זה הזוי ממש, אבל שון? מדהים.

Nirgreen אמר:
גולדברג לא מתאים לאירופה
זה היה ניסיון נחמד הצליח מינואר אבל זה לא זה

תתחיל להבין שזה כבר לא ניסיון נחמד ולא פלסטר. שון זה זה! השחקן הכי טוב ויציב שלנו. תתחילו להפנים ששון זה הבלם הפותח שלנו והוא מצוין. זה הכל.

בלי קשר שגם אם גולדברג לא שחקן מצויין אלא רק טוב, בעמדת המגן הימני והשמאלי יש לנו כרגע שחקנים חלשים.
שיתחזקו שם יותר חשוב.

shayhagai אמר:
בלי קשר שגם אם גולדברג לא שחקן מצויין אלא רק טוב, בעמדת המגן הימני והשמאלי יש לנו כרגע שחקנים חלשים.
שיתחזקו שם יותר חשוב.

סלייק

רונן22 אמר:
השופר אומר שיגיע בלם זר. הלוואי. אנחנו צריכים בלם עם משחק ראש ומיקום ברחבה. כזה שישלים את גולדברג ופלאניץ'. מבחינתי גולדברג הוא באנקר. אם יגיע בלם, הוא צריך להתחרות עם פלאניץ' על מקום בהרכב.
אתה לא חושב שקריטי יותר מבחינת הסגל להביא מגן שמאלי זר ולהישאר עם פלאניץ' וגולדברג כבלמים פותחים מאשר להישאר עם סאן בשמאל?

אגב, דעה סופר לא פופולרית אבל הייתי מביא את טיבי לספסל (לא יקרה בחיים).

הזין הזה קבוע מצוין במשחקים מולנו

KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:
השופר אומר שיגיע בלם זר. הלוואי. אנחנו צריכים בלם עם משחק ראש ומיקום ברחבה. כזה שישלים את גולדברג ופלאניץ'. מבחינתי גולדברג הוא באנקר. אם יגיע בלם, הוא צריך להתחרות עם פלאניץ' על מקום בהרכב.
אתה לא חושב שקריטי יותר מבחינת הסגל להביא מגן שמאלי זר ולהישאר עם פלאניץ' וגולדברג כבלמים פותחים מאשר להישאר עם סאן בשמאל?

אגב, דעה סופר לא פופולרית אבל הייתי מביא את טיבי לספסל (לא יקרה בחיים).

הזין הזה קבוע מצוין במשחקים מולנו

וואלה כן אני איתך בעניין.

שארד יעשה מחנה טוב, צריך לתת לו לשחק בגביע הטוטו ולשלב אותו קצת יותר ככל הניתן ואיכשהו להחזיר אותו לעניינים.
מגנים אצלנו זו קטסטרופה.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
עד שלא אראה שהוא באמת סגור פה אני לא מרגיש צורך להגיב על זה בכלל
וואלה אם זה שם אחד זה עוד מילא אבל כל השמות שמועלים כמועמדים זה פאקינג איתמר ניצן שזה שוער שאוהדי בית״ר אומרים שכמעט הוריד אותם ליגה, אריק ינקו שזה דני עמוס פחות טוב וינון אליהו שזה שחקן ספסל במכבי פתח תקווה שירדה ליגה. במקום שהמועדון יכוון לשדרג את הסגל הם מחפשים להביא כל שחקן ישראלי בינוני מינוס שזה בדיוק מה שגמר את ב״ש של בכר. כשהם התחילו להביא את קבהא, שיימן, שמיר וכו׳

אפשר לבדוק את זה לאורך ההיסטוריה.
בכל פעם כאשר התעורר "שריף" חזק יותר מיענקלה והתחיל להשתולל, מכבי חיפה הורידה מהלך, הלכה אחורה, וכאילו הרימה מראש דגל לבן.
כך היה בתקופה של ארקדי גיידמק, ג'ורדי, איביץ', ואלונה בשנים 2015-18 שרכשה כל מה שזז.

לכן אני מציע לא לפתח ציפיות גבוהות מדי, כי חבל אחר כך להתאכזב.
מי שיגיע הקיץ זה כל מיני שחקנים ישראלים בינוניים כדוגמת השמות שהוזכרו כאן, ובגזרת הזרים יחפשו שוב מציאות, דוניו ב', וראיין סטריין ב'.

KevinDurant אמר:
אני לא מבין למה אכפת לכם מתג מחיר של שחקן שמצטרף או כמה שילמו עליו.

כמה שילמו על שרי? ועל פלאניץ'? ועל אצילי? ועל ג'וש? ועל חזיזה?

אם יביאו שחקן חופשי שסיים חוזה במשכורת גדולה שהשווי שלו הוא 2 מיליון יורו זה פחות טוב מאם יביאו שחקן ששילמו עליו מיליון יורו?

שורה תחתונה צריך לראות מי מגיע ולבחון על פי זה, שווי, כמה שילמו עליו וכל זה זה באמת באמת לא מעניין.

יש המון שחקנים בקיץ הזה שמגיעים במצב חוזה בעייתי בגלל כל נושא הקורונה והמועדון צריך לנצל את זה.

אין מה לעשות, ככה זה בכל תחום.
אני למשל פריק של קולנוע ביתי היי אנד.
אפשר להגיד שזוג רמקולים קדמיים של חברת קליפש שעולים 5000 שקל, נשמעים בדיוק כמו רמקולים של וילסון אודיו שמתומחרים במיליון שקלים
אז יגידו.

כן פעם הביאו בגרושים את יעקובו וסרגיי קנאורוב, שהפכו לסופר סטארים ענקיים, אבל כמה מקרים כאלה יש???

סבע בראיון לספורט 5 עושה קולות של שחקן שיישאר בליגה הסעודית.

הוא משחק באמירויות
גם אם היה חוזר לארץ אנחנו בטח שלא היינו משלמים לו גם חצי מהשכר שהוא היה דורש

Apoc אמר:
הוא משחק באמירויות
גם אם היה חוזר לארץ אנחנו בטח שלא היינו משלמים לו גם חצי מהשכר שהוא היה דורש

כן, לא באמת טרחתי לזכור באיזו ליגה קטנה עם כסף הוא משחק.
לגבי הגעה שלו - אין לי מושג אם יש דברים בגו או לא. יש כל כך הרבה שמועות בימים האחרונים ולא ברור כבר מה קורה מאחורי הקלעים.
מקווה שבמועדון עובדים כמו שצריך ולא נקבל גם עזיבות/ גל רכישות של שחקנים שצריך להצטדק על זה שהביאו אותם לפה.

8jcy4ss5

68GMsSrx

qzF150CG

קצת מהפורום של סלטיק.

ברק.י אמר:
מדברים עליו כמו שמדברים על שכטר.

אכן. ראיתי עשרות הודעות על זה שהוא מרכיב חשוב בחדר ההלבשה וכו.

לא הבנתי מה מצאו בסייף
לא מרשים מקצועית, פציע, וחלש מאוד מנטלית.
אההה, הוא שחקן של דודו. הבנתי

רונן22 אמר:
לא הבנתי מה מצאו בסייף
לא מרשים מקצועית, פציע, וחלש מאוד מנטלית.
אההה, הוא שחקן של דודו. הבנתי
לדעתי הם קצת בפאניקה מהסגל הקצר שהיה פה בעונה שעברה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה