• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חשוב מאד לעבור את הסיבוב השני בצמפיונס כדי להבטיח שלב בתים.
עם קצת מזל אפשר להגיע לבתים בליגה האירופית, אם כי אני לא בטוח ש"כדאי" מבחינת איכות היריבות בשלב הבתים.
בשני המפעלים אנחנו במסלול של אלופות כך שלא נוגרל מול קבוצות מהליגות הבכירות, אם כי גם כך רוב הקבוצות חזקות מאיתנו.

להפרד מדוניו, אלפונס וגם רודריגז (יותר מדי "סותם חורים" ופחות מדי שחקן מוביל)
חייבים להתחזק בבסיס היכן שאנחנו חלשים מאד מאד- 2 מגינים וחלוץ מוביל.
חייבים לעבות את הסגל בשחקני ספסל שיכולים לתרום משהו - אתמול כשהיה צריך מישהו שיתן 20 דק' היה לנו רק את אבו פאני שהיה חולה כל השבוע וזהו.
מקווה שזועבי יגיע לצהבת ואז אולי אפשר יהיה לעשות מחטף על פריצה - חלוץ טוב, התאקלם בליגה ויוסיף לנו מימד שחסר לנו של נוכחות פיזית ברחבה.
ניר ביטון דווקא כן יכול להתאים - צעיר יחסית, יכול לשחק גם בלם וגם קשר, יכולת מסירה לא רעה- תיתכן בעייה של שכר וגם אם יחשוב ויתנהג כאילו בא "להציל את הקבוצה".
לא הייתי נוגע בבררות כמו דוידזאדה - יתן אשליה של "התחזקנו" בסוף מקבלים סאן 2.0

חלוץ טוב פריצה, אבל לא יודע אם זה הסגנון שאנחנו צריכים .
אתם צריכים להבין שאין לנו מהירות בהתקפה, ההתקפה של מכבי חיפה איטית עם שחקנים מבוגרים כמו שרי ואצילי .
רוצים אירופה ? צריך חלוץ מהיר .
הסיבה שלא הבקענו שער אחד בשלב הבתים עם אלישע לוי זה כי היה לנו חלוץ כמו דבאלשווילי שהיה בקצב של צב .

כל תירוץ שיביאו אחרי החודשיים הקרובים למה לא עשו רכש נכון וחיזקו את הקבוצה איפה שצריך, בעיקר אחרי הסיום העגום של העונה שהציף החוצה את כל הבעיות, לא יתקבל בשום צורה. יש לנו את הפריבילגיה הזאת להתחיל מסיבוב המוקדמות השני ולהיות רגל וחצי בשלב בתים כלשהו וחייבים לנצל אותה

Daniel123 אמר:
חלוץ טוב פריצה, אבל לא יודע אם זה הסגנון שאנחנו צריכים .
אתם צריכים להבין שאין לנו מהירות בהתקפה, ההתקפה של מכבי חיפה איטית עם שחקנים מבוגרים כמו שרי ואצילי .
רוצים אירופה ? צריך חלוץ מהיר .
הסיבה שלא הבקענו שער אחד בשלב הבתים עם אלישע לוי זה כי היה לנו חלוץ כמו דבאלשווילי שהיה בקצב של צב .
סטייל יובאנוביץ' יותר קרוב למה שאנחנו צריכים... לא הייתי מבזבז מקום של זר על פריצה

לא נוגע בדוידזאדה במקל, חייב להביא מגן שמאלי זר, די עם השטויות האלה.

כמה משחקים גדולים סאן יעלה לנו עד שיבינו את זה? אני עדיין לא מבין איך בכר העלה אותו אתמול בהרכב

KevinDurant אמר:

כמה משחקים גדולים סאן יעלה לנו עד שיבינו את זה? אני עדיין לא מבין איך בכר העלה אותו אתמול בהרכב

ככה זה כשהשמיכה קצרה- רודריגז בשמאל טוב הגנתית אבל נכה ומסרס את האגף ואלפונס זה לא כזה שוס.
ניסה ללכת על העמדות הנוחות יותר לשחקנים

Kaka אמר:
למה שהם יתנו לנו את פריצה?

אם זועבי יגיע הם ישחררו אותו.
לא יחזיקו 3 חלוצים מובילים.
חוץ מזה אני באמת מחכה לפסטיבל זועבי - רעש וצלצולים, בלאגנים בחדר ההלבשה ואח"כ משחקים בסכנין ובי"א - תענוג...

dyarok אמר:
KevinDurant אמר:

ככה זה כשהשמיכה קצרה- רודריגז בשמאל טוב הגנתית אבל נכה ומסרס את האגף ואלפונס זה לא כזה שוס.
ניסה ללכת על העמדות הנוחות יותר לשחקנים
המאצ' אפ של אלפונס מול ב''ש יותר נוח, הוא שחקן יותר פיזי ואתלטי להתמודד מול אנסה ואספרייה וכל אלה.

שוב, ברור שזה נבלה וזה טרפה ולכן אני אומר, חייב להנחית פה מגן שמאלי זר, לא סאן ומגן ישראלי כלשהו, מגן שמאלי זר להרכב עם סאן כגיבוי.

dyarok אמר:
Kaka אמר:

חוץ מזה אני באמת מחכה לפסטיבל זועבי - רעש וצלצולים, בלאגנים בחדר ההלבשה ואח"כ משחקים בסכנין ובי"א - תענוג...

סביר להניח שיוותרו עליו, אבל בטח לא ליריבה שלך לתואר.

Kaka אמר:
dyarok אמר:
Kaka אמר:

יש לו סעיף בחוזה שאומר שהוא לא יכול לשחק בקבוצה אחרת בארץ ?

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
dyarok אמר:

לא אבל יש לו חוזה במכבי ת"א, למה שימכרו אותו דווקא למכבי חיפה?

נראה לי זהבי סתם מטריל, הוא לא יחזור ופריצה ישאר אצלהם.

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
Kaka אמר:

אין לו חוזה לעונה הבאה, יש עליו אופציה שהמועדון יכול לממש.

לא בקיא יותר מדי בעניין החוזה, אבל אם נניח עד ה30.6 הם לא ממשים עליו את האופציה הוא שחקן חופשי, שלא תלוי בהם

אופציה זה משהו תחום בזמן, נגמר הזמן (30.6 מניח) אז נגמר החוזה ואין אופציה והוא חופשי לגמרי ולא שלהם

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
Kaka אמר:

אם הם לא רוצים אותו, והוא ירצה לשחק פה הוא לא צריך לשאול אותם בכלל הוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה .
אבל זה לא רלוונטי לדעתי זהבי לא יגיע לשם .

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

לא בקיא יותר מדי בעניין החוזה, אבל אם נניח עד ה30.6 הם לא ממשים עליו את האופציה הוא שחקן חופשי, שלא תלוי בהם
הם מימשו את האופציה לפני חודשיים.

Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

לא מומשה עליו שום אופציה, רק הבשילו התנאים למימוש האופציה (כלומר הוא שיחק מספיק משחקים בשביל שיוכלו לממש)

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
KevinDurant אמר:

לא מומשה עליו שום אופציה, רק הבשילו התנאים למימוש האופציה (כלומר הוא שיחק מספיק משחקים בשביל שיוכלו לממש)

יכול להיות, אבל ממה שפירסמו האופציה מומשה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה