Liberman אמר:Shocking4U אמר:אלברמן התראיין לפודקאסט של בן דור
אולי זה מה שהוא עבד עליו כל בסופ״ש
מה אמר ?
35 דק מתוך הפרק - לא אמר כלום במישור הזה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:Shocking4U אמר:אלברמן התראיין לפודקאסט של בן דור
אולי זה מה שהוא עבד עליו כל בסופ״ש
מה אמר ?
Shocking4U אמר:לפי מה שאלברמן אמר אני אפילו לא שולל שאלפונס עוד ימשיך כאן. אמר שהאופציה עליו נגמרת מחר אבל במקרים כשיש קשר טוב בין שחקן למועדון כמו במקרה הזה זה לא נדיר שהמועדון מסכם מחדש עם השחקן תחת תנאים חדשים
אני הבנתי שהוא דיבר דווקא על אלפונס כי זה היה אחרי שדיברו ספיציפית עליו. על רודריגס זה לא קשור כי המועדון ויתר על האופציה עליו לפני חודש ומשהו. על אלפונס הוא אמר שהאופציה נגמרת מחר ושאלו אם זה אומר שהוא לא ממשיך ואז הוא ענה שלא בהכרחברק.י אמר:Shocking4U אמר:לפי מה שאלברמן אמר אני אפילו לא שולל שאלפונס עוד ימשיך כאן. אמר שהאופציה עליו נגמרת מחר אבל במקרים כשיש קשר טוב בין שחקן למועדון כמו במקרה הזה זה לא נדיר שהמועדון מסכם מחדש עם השחקן תחת תנאים חדשים
הוא כיוון לרודריגס, אבל זו אמירה ריקה. היא נותרה להשאיר את כל האופציות פתוחות. אותו דבר בנוגע לאמירות על רכש, על עזיבות ועל צעירים.
רונן22 אמר:אז אני מעדיף סגל לא מספיק עמוק.
Shocking4U אמר:אני הבנתי שהוא דיבר דווקא על אלפונס כי זה היה אחרי שדיברו ספיציפית עליו. על רודריגס זה לא קשור כי המועדון ויתר על האופציה עליו לפני חודש ומשהו. על אלפונס הוא אמר שהאופציה נגמרת מחר ושאלו אם זה אומר שהוא לא ממשיך ואז הוא ענה שלא בהכרחברק.י אמר:Shocking4U אמר:לפי מה שאלברמן אמר אני אפילו לא שולל שאלפונס עוד ימשיך כאן. אמר שהאופציה עליו נגמרת מחר אבל במקרים כשיש קשר טוב בין שחקן למועדון כמו במקרה הזה זה לא נדיר שהמועדון מסכם מחדש עם השחקן תחת תנאים חדשים
הוא כיוון לרודריגס, אבל זו אמירה ריקה. היא נותרה להשאיר את כל האופציות פתוחות. אותו דבר בנוגע לאמירות על רכש, על עזיבות ועל צעירים.
Shocking4U אמר:לפי מה שאלברמן אמר אני אפילו לא שולל שאלפונס עוד ימשיך כאן. אמר שהאופציה עליו נגמרת מחר אבל במקרים כשיש קשר טוב בין שחקן למועדון כמו במקרה הזה זה לא נדיר שהמועדון מסכם מחדש עם השחקן תחת תנאים חדשים
lemmacantor אמר:אולי המועדון מחכה שתנעל כדי להודיע על עזיבה.
רונן22 אמר:תביא שחקנים טובים או על תביא בכלל. הזבל שיש בליגה לא יותר טוב מהזבל שלנו