• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
אין שחקנים ראויים בנוער, אם היו, היו משחקים.

ואל תתנו לי את הדוגמה של ג'אבר, הוא היה שחקן העונה באלופה של הליגה הלאומית לפני שהוא הגיע לפה

יש אחלה שחקנים בנוער זה שטויות תראה את אוסקר גלוך פורח אם אצלנו היו נותנים לנורהאי יפרח לשחק אצלנו הוא גם היה פורח כי כשיש שחקנים עם איכויות לידך יותר קל להביא תיכולות שלך לידי ביטוי מאשר בעפולה קבוצה שנאבקת על הישרדות בלאומית ומורידה תאיכויות שלך

יום-טוב שוקרון אמר:
האם זוהר זסנו לא איכותי יותר מאליהו?
יכול להיות שזסנו וג'אבר יותר טובים מאליהו, אבל האם הם שווים מיליון יורו? האם הם טובים מרז מאיר? לדעתי לא ולא

David אמר:
KevinDurant אמר:

ואל תתנו לי את הדוגמה של ג'אבר, הוא היה שחקן העונה באלופה של הליגה הלאומית לפני שהוא הגיע לפה

יש אחלה שחקנים בנוער זה שטויות תראה את אוסקר גלוך פורח אם אצלנו היו נותנים לנורהאי יפרח לשחק אצלנו הוא גם היה פורח כי כשיש שחקנים עם איכויות לידך יותר קל להביא תיכולות שלך לידי ביטוי מאשר בעפולה קבוצה שנאבקת על הישרדות בלאומית ומורידה תאיכויות שלך
יפרח בליגה הלאומית לא היה שחקן בולט מדי, אז הוא פה יכל להיות שחקן משמעותי לדעתך?

בינתיים מחרבשים פה שמות, אבל אף אחד עוד לא חתם.
יורדים על סייף... הלוואי ויחתום (לא כי הוא כוכב גדול, אלא כי אין בשוק ישראלים ריאלים בחלק הקדמי שיבואו).

אתם מסיטים את הדיון
הנוער לא מעניין. אלברמן מביא יותר מדי זבל. תתמקדו בזה

רונן22 אמר:
אתם מסיטים את הדיון
הנוער לא מעניין. אלברמן מביא יותר מדי זבל. תתמקדו בזה
השאלה מה כן עושים, לא מה לא עושים. יש לך דף נקי עכשיו, 31.5, מה אתה עושה?

אני דווקא מאוד התרשמתי מזסנו, חושב שהוא יכול גם להיות השקעה לעתיד
המחיר לא זול, אבל ראינו מה קורה שמחפשים מציאות (אלפונס)

כן אפשר גם ליפול עם זסנו, אין מניות בטוחות בכדורגל...

יום-טוב שוקרון אמר:

אלפונס הגיע להיות מגן ראשון, אליהו לא. הכסף יושקע במגן זר ולא באקזיט של ג'קי

את הכאפה אנחנו נקבל כשהיריבות יהיו טובות
בינתיים אלברמן ובכר מנצלים את החולשה של תל אביב ובאר שבע
אלברמן לא הביא שום בשורה

זסנו מגן בינוני מאוד, יכול להיות שהוא פוטנציאל ועוד כמה שנים יהיה מגן ראוי אבל הוא לא שווה מיליון יורו בשום מצב

החלון ישפט לפי הזרים שיגיעו לעמדות המגינים והחלוץ.
זה החשוב, שם דרושה איכות ללא פשרות (לא פלסטרים, ולא כלבויניקים- קודם כל איכות בעמדה הראשית) ושם תימדד קפיצת המדרגה של הקבוצה.
להוציא אנרגיה וכסף על פרוייקטים כמו זסנו או ג'אבר יסיט את הדיון והמאמצים מהעיקר.

מזסנו אני מחזיק כפרוספקט טוב אבל הוא לא מספיק טוב כדי להיות שחקן הרכב. ואתה לא מביא מגן מחליף במיליון יורו.

Nirgreen אמר:
וולאקם ראשון עד 8 בערב

עבר בדיקות.

תביא את קני סייף. מכל הדיבורים על שחקני ליגה זו האופציה הכי מעניינת

רז מאיר שחקן יותר טוב מזסנו וכארם ג'אבר והוא המגן הימני הכי טוב בליגה.

Smurk אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:

ברור, כולנו מקווים שיגיע ימני זר תותח.
אבל למדנו על בשרנו שבגלל כורח הנסיבות, מגן מחליף עלול למצוא את עצמו כשחקן הרכב פתוח.
ולכן, בהנחה שרז מאיר חייב עוד לעבור תקופת שיקום ארוכה, אני מעדיף את זסנו או כארם ג'אבר על פני אליהו.
זו דעתי.

יום-טוב שוקרון אמר:
Smurk אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:

ברור, כולנו מקווים שיגיע ימני זר תותח.
אבל למדנו על בשרנו שבגלל כורח הנסיבות, מגן מחליף עלול למצוא את עצמו כשחקן הרכב פתוח.
ולכן, בהנחה שרז מאיר חייב עוד לעבור תקופת שיקום ארוכה, אני מעדיף את זסנו או כארם ג'אבר על פני אליהו.
זו דעתי.
אתה רוצה מגן מחליף במיליון יורו? אנחנו לא פ.ס.ז

KevinDurant אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
האם זוהר זסנו לא איכותי יותר מאליהו?
יכול להיות שזסנו וג'אבר יותר טובים מאליהו, אבל האם הם שווים מיליון יורו? האם הם טובים מרז מאיר? לדעתי לא ולא

David אמר:
KevinDurant אמר:

יפרח בליגה הלאומית לא היה שחקן בולט מדי, אז הוא פה יכל להיות שחקן משמעותי לדעתך?
חד משמעית כן בקבוצה ששולטת בכדור ומייצרת לו תבידודים שהוא צריך באגף בהחלט מין הסתם שבעפולה הוא לא יראה טוב אותו דבר לגבי באסם זערורה אלה שני שחקנים שהייתי שומר אותם בסגל שלנו כי אני צופה בעתיד פריצה לשניהם ואולי גם לרוני לאופר אבל השאלות לליגה הלאומית לקבוצה נסוגה לא יתרמו להם כלום אתה צריך להשאיל אותם לקבוצה סטייל נתניה קבוצה שיותר יוזמת התקפית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה