• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
אין סיכוי. זה חלוץ שפירק את הליגה השנייה בהולנד עם מעורבות של 40 שערים. אמנם סה"כ ליגה שנייה בהולנד אבל הוא רק בן 21. מדברים עליו בהקשר של הנבחרת הבוגרת שם בהולנד.

סתם זורקים שמות
עקבנו אחרי אמבפה אבל הוא ירד מהפרק כי החליט להישאר בפריז

בלטקסה עדיף אבל אנחנו לא מציעים לו משהו שמכבי ת"א ששם הוא מסיים חוזה לא מציעה לו. יהיה באותו המעמד גם אצלנו. מלקט דקות בשמאל, מלקט דקות כבלם.

Smurk אמר:
בלטקסה עדיף אבל אנחנו לא מציעים לו משהו שמכבי ת"א ששם הוא מסיים חוזה לא מציעה לו. יהיה באותו המעמד גם אצלנו. מלקט דקות בשמאל, מלקט דקות כבלם.

קיבל הצעה 360 אלף יורו לעונה ודחה מהם.

Undertheknife אמר:
לפי מה שנאמר לי אחד החלוצים שאחריהם בוצע מעקב הוא טייס דלינגה מאקסלסיור ההולנדית.
מספרים בליגה השנייה בטח ההולנדית זה לא מרשים במיוחד. זוכרים את קרמר שהיה חלוץ עם מספרים מוכחים בליגה הראשונה בהולנד? גם וינסנט יאנסן שהיה נחשב להבטחה גדולה נכשל טוטאלית מחוץ להולנד.

Nirgreen אמר:
Smurk אמר:

רק מחזק את מה שאמרתי. לא יהיה כאן. מבחינת רצון של השחקן יהיה הרבה יותר קל לסכם עם חאתם שמכיר את בכר ורוצה לחזור לגור בצפון אבל יש אלונה באמצע שלא תשחרר לנו אותו.

ריאלי או לא ריאלי זו שאלה אחרת. מה שבטוח השחקן היה במעקב ובנוסף אליו עוד חלוץ הולנדי ( אין לי את השם) שחתום בסוכנות השחקנים SEG איתה למאור בורג׳ יש קשרים טובים מאוד.

מה אין איזה החתמה של זר מרגש באופק אלברמן מנמנם

David אמר:
מה אין איזה החתמה של זר מרגש באופק אלברמן מנמנם

חכה, תן להתאושש מהאופוריה אחרי ההחתמה של ינון אליהו.

Undertheknife אמר:
ריאלי או לא ריאלי זו שאלה אחרת. מה שבטוח השחקן היה במעקב ובנוסף אליו עוד חלוץ הולנדי ( אין לי את השם) שחתום בסוכנות השחקנים SEG איתה למאור בורג׳ יש קשרים טובים מאוד.

ברגע שאמרת מאור בורג התחלתי לדאוג

:D
Liberman אמר:
Undertheknife אמר:

ברגע שאמרת מאור בורג התחלתי לדאוג

Nirgreen אמר:
Smurk אמר:

חח. 360 אלף ש''ח אולי.

אבי נמני אמר בתוכנית טרנספרמרקט שדסה כנראה הולך לחתום שם. פספוס ענק שלנו במידה וכן

בקטנה. הבאנו אליהו, ונביא את סייף וניקי. יהיה טוב. וברצינות, אם הם מחתימים את איביץ, ומביאים 2 לגיונרים בכירים, הם פייבוריטים. שימשיכו אצלנו להחתים עגלות

אנחנו לא תלויים בעצמנו, זה מה שעצוב. אם תל אביב יהיו טובים, הם יהיו פייבוריטים. ממכבי חיפה אתה יודע מה תקבל, התקרה לא גבוהה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה