ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:כבר חודשיים אומרים ששלושתם שם וזה לא קורה.
זהבי בצהבת 98 אחוז. כל הדיווחים על ברזיל זה שטויות.Daniel123 אמר:דסה צריך להיות ממש מטומטם בשביל לחזור עכשיו לארץ .
זה לא נשמע הגיוני .
אם אני לא טועה הוא גם עבר לסוכנות אחרת לא מזמן שמייצגת המון שחקנים מהרמות הכי גבוהות בכדי עבור לליגה אטרקטיבית יותר .
זהבי בכלל מפרסמים שהוא קרוב לסגור בברזיל .
Shocking4U אמר:זהבי בצהבת 98 אחוז. כל הדיווחים על ברזיל זה שטויות.Daniel123 אמר:דסה צריך להיות ממש מטומטם בשביל לחזור עכשיו לארץ .
זה לא נשמע הגיוני .
אם אני לא טועה הוא גם עבר לסוכנות אחרת לא מזמן שמייצגת המון שחקנים מהרמות הכי גבוהות בכדי עבור לליגה אטרקטיבית יותר .
דסה יותר סימן שאלה.
מה שבטוח זה שאם איביץ דסה וזהבי שם הם פייבוריטים ברורים. מקווה שאצלנו יתחיל קצת להתעורר דחוף
nivke אמר:Kaka אמר:כבר חודשיים אומרים ששלושתם שם וזה לא קורה.
לא הייתי מהמר על מילים של אבי נימני.
כי הוא לא ילך לברזיל זה סתם צומי של ״היה לי הצעות ביותר כסף ובחרתי ללכת עם הלב״Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:זהבי בצהבת 98 אחוז. כל הדיווחים על ברזיל זה שטויות.Daniel123 אמר:דסה צריך להיות ממש מטומטם בשביל לחזור עכשיו לארץ .
זה לא נשמע הגיוני .
דסה יותר סימן שאלה.
מה שבטוח זה שאם איביץ דסה וזהבי שם הם פייבוריטים ברורים. מקווה שאצלנו יתחיל קצת להתעורר דחוף
למה שטויות ? בכלל לא נשמע שטויות, יש לו גם הצעה מה MLS
דסה לא ממשיך בהולנד ועבר לסוכנות אחרת בשביל לחזור ולשחק בישראל ? נשמע הזוי מאוד
שמע אם אתה רואה את איך הפרסום הזה עלה זה בכלל הזוי. קטן זרק את זה לבן דור בתוכנית שלו ובן דור בכלל לא הבין על מה הוא מדבר ואמר שבכר לא יעזוב והוא לא שמע על דבר כזה. חצי שעה אחרי זה הוא מוציא את זה בוואחד כידיעה שלו. הזייהרונן22 אמר:עכשיו זה ברור עוד יותר שהפרסום שלו על מועמדתו של בכר לליאז' זה ספין. בכר מביע חוסר שביעות רצון מההתנהלות של המועדון
אנחנו משלמים ביוקר על זה שאלא אם כן הבעלים והבן שלו חרמנים על שחקן כי איזה יועץ מכר להם עליו סיפורים (ראה ערך שועה) לא מוכנים לתת לזרים יותר מ350 אלף יורו אבל מוכרים לאוהדים שיביאו זרים יותר טובים מיובאנוביץרונן22 אמר:אנחנו משלמים ביוקר על הנפילות הגדולות ברכש ב2 החלונות הקודמים.