• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Nirgreen אמר:
לא רגוע מאחורי הקלעים

קאקא תפרט יותר אם יש לך פרטים
יענקל’ה ועוזי יושבים בונקר על הכרטיס אשראי של בכר

יעקב מזמן צריך לפנות את המקום שלו לבעלים רעב להצלחה.
מכבי חיפה מוחזקת כבת ארובה לקבוצת מאיר ומשרתת צרכים עסקיים.

אין דבר יותר משמח מאשר לכתו של יעקב, אין שום דבר חדש, אותן קלישאות של אלברמן, אותו חרא של פערים וכו׳. זה לא משנה מה התאריך ושיש זמן לחלון, המוזיקה היא אותה מוזיקה וזה מחזיר אותי לאותה העונה שבה רפאלוב וחמד עזבו.

מישהו מקודם שאל (ביהירות משהו) מדוע אנחנו כל הזמן צריכים להסתכל על מכבי ת"א, ומדוע בכלל הם צריכים לעניין אותנו.
אז המשוואה מאוד פשוטה:
ככל שמכבי ת"א תתחזק, כך מכבי חיפה תיחלש.
הדברים האלה מבוססים על ההיסטוריה.
כל פעם שבעל בית דומיננטי התחיל להשתגע, יענקלה הוריד ראש בהכנעה, כאילו וויתר מראש על המאבק.

יריית הפתיחה עם ההחתמה של ינון אליהו, אינה מבשרת טובות
כך גם סיפורי הסבתא של אלברמן, לפיהם קשה להביא זרים איכותיים לארץ.
נראה די שקוף שהוא מכין מראש את התירוצים לכישלון, בעיקר האישי שלו...

Nirgreen אמר:
לא רגוע מאחורי הקלעים

קאקא תפרט יותר אם יש לך פרטים

אתה חייב לתת קצה חוט אתה לא יכול לזרוק תפצצה הזאת וללכת.

אני מתייחס לאהרונוביץ' כמו שאני מתייחס למה שהאחיינים הקטנים שלי אומרים(זה משעשע רוב הפעמים אבל אין למילים שלו פואנטה ומשמעות אמיתית).

אני חייב להגיד שאתם רובכם חבורה של משוגעים.. חייבים לקבל טיפול.
התאריך הוא ה-2.6, וכבר ברק עוזב כי הוא לא מקבל מה שהוא רוצה.. הוא בטוח עוזב בגלל זה.
אין כסף לא יגיעו שחקנים חדשים רק סוג ז'.
כמה בכי ונהי על כלום ושום דבר... אין פה אדם אחד שיודע מה עובר בראש של אלו שבאמת קובעים אז די עם הספינים הדבילים האלו, תמצאו משהו אחר לעשות

nivke אמר:
אני חייב להגיד שאתם רובכם חבורה של משוגעים.. חייבים לקבל טיפול.
התאריך הוא ה-2.6, וכבר ברק עוזב כי הוא לא מקבל מה שהוא רוצה.. הוא בטוח עוזב בגלל זה.
אין כסף לא יגיעו שחקנים חדשים רק סוג ז'.
כמה בכי ונהי על כלום ושום דבר... אין פה אדם אחד שיודע מה עובר בראש של אלו שבאמת קובעים אז די עם הספינים הדבילים האלו, תמצאו משהו אחר לעשות

דווקא יודעים מה עובר על מקבלי ההחלטות פערים כספיים כמו תמיד

אנחנו שנתיים אלופים ברציפות, ובמקום לנצל את המומנטום, למנף את ההצלחות, להשתפר עוד יותר, אנחנו במקרה הטוב עומדים במקום
לא רוצים פה להתקדם. לא רוצים לממש את הפוטנציאל הגדול שיש לנו. ברור לכולם כבר מה יהיה בקיץ הזה, אנחנו שומעים וקוראים את השופרות. אין מה לחיות באשליות

לגבי ה''חכו לזרים''

יש לך את ליידנר על המדף ( כל שחקן בהפועל תל אביב על המדף), תביא אותו ויהיה לך מקום לעוד זר איכותי בעמדה יותר משמעותית. תן לי 2 חלוצים זרים איכותיים ואני חי בשלום עם ליידנר ומנחם בעמדת המגן השמאלי. אבל לא, בוא נחפש מגן שמאלי זר עם כרטיס ביד

מערבבים אותנו

לא מבין איך אחרי כל ההכנסות של עונה שעברה שחר עדיין מוציא את המיץ .
רוצים צ'מפיונס ראבק, תקרע את השוק תביא לפה זרים ברמה גבוהה שיגרמו לך ולקהל להנות , תמנף את ההצלחה של המועדון תרים אותו עוד גבוה .
אי אפשר להמשיך במדיניות הזאת, שימכור את הקבוצה לאיזה שייח מהאמירויות חלאס .
מרגיש כאילו מכבי חיפה מועדון שיכול להגיע לרמות שלא היו בארץ ושחר מונע זאת .

רונן22 אמר:
לגבי ה''חכו לזרים''

יש לך את ליידנר על המדף ( כל שחקן בהפועל תל אביב על המדף), תביא אותו ויהיה לך מקום לעוד זר איכותי בעמדה יותר משמעותית. תן לי 2 חלוצים זרים איכותיים ואני חי בשלום עם ליידנר ומנחם בעמדת המגן השמאלי. אבל לא, בוא נחפש מגן שמאלי זר עם כרטיס ביד

מערבבים אותנו

אני חושב שעמדת המגן היא קריטית עבורנו, בשני הצדדים. מה שגרם לנו ללכת אחורה בחצי השני של השנה זה חוסר היכולת לשבור לחץ גבוה - קבוצות הבינו שאם הן שומרות אישית את שחקני הקישור, ומפעילים לחץ על הבלמים, מכבי חיפה מנוטרלת. המגנים לא היו מספיק טכניים כדי לעזור בהנעת הכדור ולשבור את קו ההגנה הראשון. אם אנחנו לא נטפל בבעיה הזאת - יהיה לנו קשה מאוד להצליח.
אני אישית לא מקבל התפשרות על המגנים.

עמדת המגן היא העמדה הכי פחות חשובה בכדורגל, עמדה אוברייטד
מגן זר איכותי ו-3 ישראלים סבירים זה מספיק לשני הצדדים, שמאל וימין. לחשוב גם שיביאו 2 זרים איכותיים לעמדות המגנים זו אשליה, במקרה הטוב תקבל זר אחד איכותי

Daniel123 אמר:
לא מבין איך אחרי כל ההכנסות של עונה שעברה שחר עדיין מוציא את המיץ .
רוצים צ'מפיונס ראבק, תקרע את השוק תביא לפה זרים ברמה גבוהה שיגרמו לך ולקהל להנות , תמנף את ההצלחה של המועדון תרים אותו עוד גבוה .
אי אפשר להמשיך במדיניות הזאת, שימכור את הקבוצה לאיזה שייח מהאמירויות חלאס .
מרגיש כאילו מכבי חיפה מועדון שיכול להגיע לרמות שלא היו בארץ ושחר מונע זאת .

מאיפה אתם יודעים מי מוציא את המיץ וכ"ו.

ירוק לבן אמר:
רונן22 אמר:
לגבי ה''חכו לזרים''

מערבבים אותנו

אני חושב שעמדת המגן היא קריטית עבורנו, בשני הצדדים. מה שגרם לנו ללכת אחורה בחצי השני של השנה זה חוסר היכולת לשבור לחץ גבוה - קבוצות הבינו שאם הן שומרות אישית את שחקני הקישור, ומפעילים לחץ על הבלמים, מכבי חיפה מנוטרלת. המגנים לא היו מספיק טכניים כדי לעזור בהנעת הכדור ולשבור את קו ההגנה הראשון. אם אנחנו לא נטפל בבעיה הזאת - יהיה לנו קשה מאוד להצליח.
אני אישית לא מקבל התפשרות על המגנים.

חד משמעית עמדות המגנים אלה העמדות שהכי יכולות לשדרג לנו את הסגל
אחר כך החלוץ ואז בפער כל אופציה אחרת

לפי בן דור אפילו האנשי צוות של בכר לא חתומים עדיין על חוזים חדשים במועדון

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה