Nirgreen אמר:Smurk אמר:אמר גם שיש שני מגנים ימניים סגורים שברק צריך לחתוך ולקבוע לגבי אחד מהם
מעל 450אלף יורו לעונה.
מגניים ברמה גבוהה
ברמה של הצ'כי ?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:Smurk אמר:אמר גם שיש שני מגנים ימניים סגורים שברק צריך לחתוך ולקבוע לגבי אחד מהם
מעל 450אלף יורו לעונה.
מגניים ברמה גבוהה
Shocking4U אמר:וויס אומר שבמועדון רוצים שנחמני יהיה חלוץ שלישי ובכר רוצה את ניקיטה
מעל 450אלף יורו לעונה.
מגניים ברמה גבוהה
Kaka אמר:אתם מקשיבים יותר מדי לתקשורת שכל היום מערבבת אותכם.
Smurk אמר:Kaka אמר:אתם מקשיבים יותר מדי לתקשורת שכל היום מערבבת אותכם.
אז ספר לנו דברים שהתקשורת לא יודעת
David אמר:בקטע של החלוץ אני נוטה להסכים עם המעודון לגבי שעדיף את סתיו נחמני כחלוץ שלישי יותר זול ופחות בעיות כחלוץ שלישי זה כמו השמועות על רפאלוב אני מעדיף את נורהאי יפרח יש עמדות שבכר צריך ויכול להתגמש בהם כדי לחסוך להם שכר מיותר כי אני לא רואה את רואקביצה נותן תמורה כזאת גדולה כחלוץ שלישי וגם בנוסף בן שהר וטאלב עוד תקועים בגרון של ההנהלה לפי דעתי חובה שסתיו נחמני יהיה חלוץ שלישי
omribenjamin אמר:כל חלון העברות במועדון הזה רק נהיה מעיק יותר ויותר משנה לשנה, ברור שזה מוקדם עדיין ואנחנו רק בתחילת יוני אבל כששומעים שיענקלה ועוזי לא מחפשים להשקיע הרבה כסף או שדודו מארגן ספין על בכר לליאז' ופתאום מגלים שלצוות שלו אין חוזים כרגע, או סחבת בנושא ג'וש.
המועדון הזה נהיה פשוט מעיק, במקום למנף את ההצלחות ואת הכסף מהקהל ואירופה השנה כדי לבנות בסיס להמשכיות של ההצלחות אנחנו נלך אחורה, אכזבה.
כל ההלך רוח מסביב למועדון משדר בלאגן וחוסר סדר, הם לא מקציבים מראש כסף להעברות/משכורות במועדון הזה? שכונה
מבין שרפאלוב זה סקסי מעדיף את נורהאי יפרח ואפילו את עידו אלמשלי מאשר פנסיונר שרק יביא לי פה בעיות ויקח חוזה עתק ואפס תרומהSmurk אמר:David אמר:בקטע של החלוץ אני נוטה להסכים עם המעודון לגבי שעדיף את סתיו נחמני כחלוץ שלישי יותר זול ופחות בעיות כחלוץ שלישי זה כמו השמועות על רפאלוב אני מעדיף את נורהאי יפרח יש עמדות שבכר צריך ויכול להתגמש בהם כדי לחסוך להם שכר מיותר כי אני לא רואה את רואקביצה נותן תמורה כזאת גדולה כחלוץ שלישי וגם בנוסף בן שהר וטאלב עוד תקועים בגרון של ההנהלה לפי דעתי חובה שסתיו נחמני יהיה חלוץ שלישי
גם אמא של נהוראי יפרח לא מעדיפה אותו על רפאלוב