• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה אפילו לא כתבה, אומרים שזה הודעה בטוויטר.

אם זה הודעה בטוויטר אז בכלל אכלנו אותה, יאללה לקפל

הטרלות ברשת על ינוזאי שסיים חוזה בסוסיאדד. נירגרין זה סתם סתלבט נכון? אם המועדון אשכרה מגשש שם זה ניתוק מטורף.

ינוזאי הרוויח 4 מיליון אירו לעונה בסוסיאדד, רק בריאות

GKagelmacher אמר:
הטרלות ברשת על ינוזאי שסיים חוזה בסוסיאדד. נירגרין זה סתם סתלבט נכון? אם המועדון אשכרה מגשש שם זה ניתוק מטורף.

ראיתי את זה גם, סתם אידיוט בפייסבוק/אינסטגרם, משעמם לאוהדים

גם גארת' בייל, איסקו ומרסלו סיימו חוזה. שיגששו גם שם

כמות ההנפצות שיצאו היום מכל הקבוצות פייסבוק והטוויטר זה באמת חולני

ינזוני חחח תפסיקו להאמין לחרטות

יש מגן ימני שסיכם בשכר גבוהה לאחר שאלברמח ובכר עברו על הרשימה

Shocking4U אמר:

איזה פיד יש לכם? אין לי בטוויטר אף הנפצה עלינו.

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

יש איזה יוזר שכל הזמן מוציא זיוני שכל סטייל וואי וואי לא מבינים מה אלברמן הכין לכם בסופ״ש, צריך לבנות פסל לאלברמן מחוץ לאיצטדיון. ואז יש יוזרית שהייתה כמה פעמים האנליסטים עם קבסה שצייצה על רפאלוב ובעבר גם צייצה על קני סייף והיו עוד כמה טמבלים שהריצו את הקטע על רפאלוב.

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

יש איזה יוזר שכל הזמן מוציא זיוני שכל סטייל וואי וואי לא מבינים מה אלברמן הכין לכם בסופ״ש, צריך לבנות פסל לאלברמן מחוץ לאיצטדיון. ואז יש יוזרית שהייתה כמה פעמים האנליסטים עם קבסה שצייצה על רפאלוב ובעבר גם צייצה על קני סייף והיו עוד כמה טמבלים שהריצו את הקטע על רפאלוב.

מסקנה: לא להתקרב למכללה של קבסה בטוויטר ובכלל בחיים.

שוב חלון העברות, ושוב האוהדים של מכבי חיפה מוכיחים שהם האוהדים שהכי אוהבים להתלונן.
כאילו לא הסתיימה העונה לפני שבוע, וכאילו יש שחקנים שמחכים בתור לשחק במכבי, וברגע שהם שומעים שיש הצעה, הם מבטלים את כל ההצעות שלהם.

אשכרה אנחנו בקושי בתחילת יוני ואנשים כבר בונים תסריט שלא הולכים להתחזק, ואז גם בוכים על זה.

כנראה שיש דברים שלא משתנים גם אחרי 2 אליפויות ברציפות.

כולם יודעים כבר שנתיים שליידנר שחקן, כמו גם שאין סיכוי ששחר ישלם את המיליארד ארבע מאות אלף שידרשו עליו, אותו דבר תקף לקארצב

מי זה כולם? אף אחד פה לא הסכים איתי כשאמרתי שהוא שחקן. התלהבו אז מדוידה העגל.

גם דוידה וגם ליידנר וגם קארצב וגם גאנדלמן וגם כנעאן זה השחקנים עם הפוטנציאל הכי גדול בליגה וכולם יודעים את זה כבר הרבה הרבה הרבה זמן

ליידנר מבחינת נתונים וסטטיסטיקה נחשב אחד השחקנים הכי מבטיחים בליגה. עלתה היום כתבה בוואלה שהפועל רוצים מיליון יורו על חצי כרטיס. אם זה נכון אני משלם את זה אתמול

רשמו יותר ממיליון יורו
בפועל 2 מיליון וצפונה בוודאות

חח דוידה זה אחמד עאבד 0.2, אחד לאחד. אין לך מושג. ואתה לא ידעת כלום על כנעאן ולא על ליידנר. רק ליברמן ואני דיברנו פה על ליידנר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה