• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
על שניהם דיברתי לפניך, על כנעאן ב2019 ועל ליידנר עוד כשעלה לבוגרים ושיחק נגדנו בפלייאוף במשחק שהפסדנו 2-1 לפני שנתיים. אבל יש לך זיכרון של בן 97 ביום טוב ואתה אוהב להגיד שאמרת דברים וחי בסרט שאתה ניאו מהמטריקס אז נזרום.

כולם יודעים וידעו שהם שחקנים, שחרר.

פאני צריך להירגע אחרת הוא עוד באמת יקבל הצעה מקבוצה טובה באירופה

ברור ברור. שרלטן וחרטטן. עונה שלמה השפרצת ניטים על אחמד עאבד הבא

Undertheknife אמר:
מאוחר מידי,
יש הצעה רשמית על אבו פאני.

תמורת 2 מיליון יורו ומעלה הייתי מוכר כי אי אפשר לעצור שחקנים כל הזמן מלהתקדם. אם היו חכמים היו שמים את זה על קארצב.

כולם ידעו על זה שדורון ליידנר כישרוני וברור שעדיף על סן מנחם הפיגוע ההגנתי אבל עם כול הכבוד ליידנר עוד לא קרע זוג שרוכים שיהיה שווה סכומים כאלה מופרכים

Undertheknife אמר:
מאוחר מידי,

מבחינת אופי הוא מסוג השחקן שיכול לעשות שביתה איטלקית כדי שימכרו אותו

מה זה סכומים כאלה? על דוד הבינוני שילמנו 1.1. ליינדר לא יעלה יותר מ1.2, כנ''ל קארצב. עזוב אתכם מספינים של הפועל תל אביב ונתניה, הם נותנים במה לצעירים בעיקר כדי למכור אותם
אין שחקן שהם לא ישחררו תמורת 1.2 מיליון יורו. אם ליידנר לא יהיה אצלנו, הוא יהיה במכבי תל אביב

רונן22 אמר:
מה זה סכומים כאלה? על דוד הבינוני שילמנו 1.1. ליינדר לא יעלה יותר מ1.2, כנ''ל קארצב. עזוב אתכם מספינים של הפועל תל אביב ונתניה, הם נותנים במה לצעירים בעיקר כדי למכור אותם
אין שחקן שהם לא ישחררו תמורת 1.2 מיליון יורו. אם ליידנר לא יהיה אצלנו, הוא יהיה במכבי תל אביב
לגבי הפועל אני עוד מסכים איתך. לגבי נתניה לא. אייל סגל דורש מחירים מגוכחים על שחקנים שלו. תראה מה הוציא מהצהבת על קניקובסקי שהיה בשנת חוזה! על קארצב הוא ידרוש משהו כמו 2.5 מיליון כדי למכור אותו בתוך ישראל.

Nirgreen אמר:
Undertheknife אמר:
מאוחר מידי,

שיביאו 2 מיליון יורו.

מזה 2 מליון יורו עם הם רוצים אותו 4 מליון יורו ומעלה רק בישראל שחקנים עולים לנו 2 מליון יורו

Nirgreen אמר:
Undertheknife אמר:
מאוחר מידי,

שיביאו 2 מיליון יורו.
אתה יודע מה הבעיה? כשקבוצות אחרות מכניסות סכומים כאלה ממכירת שחקנים אתה גם מאמין שהכסף הזה יושקע בחזרה לתוך הקבוצה. אצלנו גם אם ימכרו אותו ב4 מיליון זה לא אומר שאפילו חצי מהסכום הזה יושקע בהבאת שחקנים מחליפים ברמה. אז מה אכפת לי אם זה 2/3/4 או אפילו יותר כל עוד אני לא יודע אם זה יושקע בחזרה לתוך הקבוצה שלי? איזה מחליף ברמה של אבו פאני אני יכול לקנות עם 2 מיליון יורו שיענקלה גם יהיה מוכן לשלם את זה עליו?

רונן22 אמר:

על דין דוד לא באמת שילמת תסכום הזה הבאת להם את גיא דהן ובטוח זה הוריד תסכום פשוט התקשורת לא מציינת את זה

תפסיקו לאכול סרטים. אף שחקן עם מוח לא עוזב עד שהקמפיין האירופי נגמר. זב אומר שעד אוגוסט כולם פה.

קודם שישקיעו את הכסף שהכניסו מהקונפרנס בחזרה לקבוצה. נוכלים.

הוא מכניס כדורים שטוחים נהדרים. הוא סופר מוכשר התקפית. עדיין מעדיפים מגן שמאלי זר?

רונן22 אמר:
הוא מכניס כדורים שטוחים נהדרים. הוא סופר מוכשר התקפית. עדיין מעדיפים מגן שמאלי זר?

יותר טוב מסן מנחם בשלוש דרגות.
במידה ולא מסתדר להביא מגן שמאלי זר, מחתים את ליידנר מיידי.
הפועל ת"א זה לא אייל סגל, אפשר לעשות איתם ביזנס

אגב קראתי שאלונה רוצה מהם 3 שחקנים.
ליידנר, דוידה ועוד אחד ששכחתי.
מה זה רוצים להפוך אותם לקבוצת בת???

רונן22 אמר:
יש לו ליקויים הגנתיים אבל לא משהו שבכר לא יכול לפתור.

בכל מקרה לדעתי לא מתוכנן להגיע מגן שמאלי זר אלא רק מגן ימני זר

יום-טוב שוקרון אמר:
רונן22 אמר:

יותר טוב מסן מנחם בשלוש דרגות.
במידה ולא מסתדר להביא מגן שמאלי זר, מחתים את ליידנר מיידי.
הפועל ת"א זה לא אייל סגל, אפשר לעשות איתם ביזנס

אגב קראתי שאלונה רוצה מהם 3 שחקנים.
ליידנר, דוידה ועוד אחד ששכחתי.
מה זה רוצים להפוך אותם לקבוצת בת???

בשביל מה להביא 2 מגנים זרים? תביא את ליידנר ומגן ימני זר, ויהיה לך זר נוסף לעמדה יותר משמעותית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה