• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יום-טוב שוקרון אמר:
Smile אמר:
רונן22 אמר:
זה לא קשור לכמה כסף יש או אין
אחרי נפילות כמו שהיה לנו בשנה האחרונה, הגיוני שבקיץ ישקיעו פחות. יש פחות אמון בעוסקים במלאכה. וזו גם עוד דרך להביע חוסר שביעות רצון.שרפו פה מיליונים על אוויר

רונן באמת שאתה מעייף.
תפסיק לחפש את הרע כל הזמן, זו גישה חרא לחיים, באחריות.

ולעניין הרכש, תמיד יש ויהיו נפילות, בכל מועדון.
עדן האזר בריאל מדריד
מסי בפסז
להמשיך?

וכמה כבר היה נפלנו בשנה האחרונה?
דהן - בלם צעיר ויש לו עוד המון זמן להוכיח ולהחזיר את ההשקעה עליו.
צ'יבוטה - עוד ישתפר.
שהר בא בחינם וזה רק חוזה שנפטרים ממנו העונה (ומי יודע אולי יחליט שבא לו לשחק כדורגל ויסכים לוותר על הכסף)

אולי במועדון, בשונה ממך, מסתכלים על הרכש בכיוון ההפוך.
פלאניץ'
עלי מוחמד
רודריגז
דוד
חזיזה
אצילי
גולדברג
שרי

נראה לי שסך ההצלחות עולה על סך הכשלונות.
אגב, מי שלא מנסה לא נכשל. אז גם מהכשלונות אני מרוצה (בתנאי שמשכילים ללמוד מהם), כי זה אומר שלפחות מנסים לעבוד ושיש שאיפות.

אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין ריאל לבין מועדון ישראלי (עזוב רגע את מכבי חיפה)
ריאל, או כל מועדון אחר בינוני-בכיר באירופה, יכול לצרף זרים בלי הגבלה
הם יכולים להחזיק סגל של 30 שחקנים, כאשר גם אלה שיושבים בקצה הספסל וממעטים לשחק, לא פותחים את הפה, כי הם שייכים למועדון גדול, וממתינים בסבלנות להזדמנות שלהם.
כך שגם אם יש אצלם פה ושם נפילות עם רכש, זה לא ממש מזיז להם.

אז לשיטתך לריאל מדריד לא מזיז 100 מליון יורו
מגבלת זרים יש גם באירופה, פשוט שם המגבלה היא תחת האיחוד האירופאי (ז"א בעל אזרחות אירופאית לא נחשב זר אבל ברזילאי למשל כן נחשב זר).
גם מכבי מועדון גדול בסדר גודל ישראלי, ככל שתהיה יותר הצלחה באירופה נוכל למשוך לפה שחקנים אטרקטיביים יותר.
אבל זו בעיה של ביצה-תרנגולת.

רונן22 אמר:
לגבי ההצלחות שלנו ברכש בעונה שעברה. אצילי וגולדברג זה הצלחה. דוד ב1.1 מיליון יורו זה לא הצלחה. מוחמד ב1.4 זה לא הצלחה.

למה דוד ב1.1 זה לא הצלחה? למה מוחמד ב1.4 זה לא הצלחה?
אגב דינדה סיפק אחלה עונת בכורה.
ומוחמד אם הוא יחשב ישראלי העונה או בעונה הבאה זה גם שחקן של 3 מליון יורו.

KevinDurant אמר:
בושה וחרפה אם לא מגיע לפה מגן שמאלי זר או ליידנר. בושה
אתה מחזיק ממאיר לא? מה הבעיה שהוא ומנחם יהיו המגנים השמאליים שלנו? מה תעשה עם מאיר אם יגיע מגן שמאלי זר? הביאו את אליהו כגיבוי למגן ימני זר. מאיר כנראה מיועד לעמדת המגן השמאלי.

רונן, אין לאף אחד באמת מושג מתי ואיך יחזור רז . בלי רודריגז זה אונר שאתה תקוע עם סאן בכל שלבי אירופה

Smile אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
Smile אמר:
רונן באמת שאתה מעייף.
תפסיק לחפש את הרע כל הזמן, זו גישה חרא לחיים, באחריות.

ולעניין הרכש, תמיד יש ויהיו נפילות, בכל מועדון.
עדן האזר בריאל מדריד
מסי בפסז
להמשיך?

וכמה כבר היה נפלנו בשנה האחרונה?
דהן - בלם צעיר ויש לו עוד המון זמן להוכיח ולהחזיר את ההשקעה עליו.
צ'יבוטה - עוד ישתפר.
שהר בא בחינם וזה רק חוזה שנפטרים ממנו העונה (ומי יודע אולי יחליט שבא לו לשחק כדורגל ויסכים לוותר על הכסף)

אולי במועדון, בשונה ממך, מסתכלים על הרכש בכיוון ההפוך.
פלאניץ'
עלי מוחמד
רודריגז
דוד
חזיזה
אצילי
גולדברג
שרי

נראה לי שסך ההצלחות עולה על סך הכשלונות.
אגב, מי שלא מנסה לא נכשל. אז גם מהכשלונות אני מרוצה (בתנאי שמשכילים ללמוד מהם), כי זה אומר שלפחות מנסים לעבוד ושיש שאיפות.

הם יכולים להחזיק סגל של 30 שחקנים, כאשר גם אלה שיושבים בקצה הספסל וממעטים לשחק, לא פותחים את הפה, כי הם שייכים למועדון גדול, וממתינים בסבלנות להזדמנות שלהם.

מגבלת זרים יש גם באירופה, פשוט שם המגבלה היא תחת האיחוד האירופאי (ז"א בעל אזרחות אירופאית לא נחשב זר אבל ברזילאי למשל כן נחשב זר).
גם מכבי מועדון גדול בסדר גודל ישראלי, ככל שתהיה יותר הצלחה באירופה נוכל למשוך לפה שחקנים אטרקטיביים יותר.

רונן22 אמר:
לגבי ההצלחות שלנו ברכש בעונה שעברה. אצילי וגולדברג זה הצלחה. דוד ב1.1 מיליון יורו זה לא הצלחה. מוחמד ב1.4 זה לא הצלחה.

דוד כבש 15 שערים ועדיין רוצים להביא חלוץ זר להרכב על הראש שלו. ברוך השם יש מאמן שלא מסתנוור משערים. דוד ביום טוב שלו הוא שחקן בינוני. אין לו שום השפעה על המשחק שלנו מעבר לרחבת החמש של שוער היריבה. אם ניקיטה יחזור הוא ישחק יותר מדוד במידה והוא ישמור על כשירות, אני חותם על זה. זה חלוץ של 1.1 מיליון יורו?

רונן22 אמר:
Smile אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:

רונן22 אמר:

דוד כבש 15 שערים ועדיין רוצים להביא חלוץ זר להרכב על הראש שלו. ברוך השם יש מאמן שלא מסתנוור משערים. דוד ביום טוב שלו הוא שחקן בינוני. אין לו שום השפעה על המשחק שלנו מעבר לרחבת החמש של שוער היריבה. אם ניקיטה יחזור הוא ישחק יותר מדוד. זה חלוץ של 1.1 מיליון יורו?

נתחיל בלתקן אותך שדוד כבש יותר מ15 שערים בכל המסגרות.
חלוץ מביאים במקום דוניו. מה לעשות שכזר הוא לא שדרוג, אלא סתם עוד שחקן משלים לסגל.
בליגה שמוגבלת בכמות הזרים כל זר צריך להיות בינגו ודוניו לא כזה, הוא לא גרוע אבל גם אין לו ערך מוסף שאתה מצפה משחקן זר.
אם ניקיטה יהיה פה זה כחלוץ שלישי בהיררכיה.

אגב סתם מעניין אותי, איזה חלוץ ישראלי היית מביא במקום דוד במליון?

חלוץ זר אמור להגיע להרכב, משמע הוא מגיע על הראש של דוד.. ניקיטה או חלוץ אחר יגיעו על חשבון דוניו.

חלוץ זר יגיע במקומו של דוניו, אם דוד יהיה יותר טוב ממנו ואני מקווה שלא כדי שנתשתדרג אז הוא ישחק בהרכב מן הסתם

דין דוד חלוץ פרווה בחיים לא הייתי בונה עליו כחלוץ ראשון ההפסד למערב גרמניה 3-1 עם חלוץ אמיתי היה במחצית 3-0 לנו לא הגיוני שבקבוצה הכי התקפית בליגה לשחקן כנף יהיה יותר שערים מהחלוץ שלה זה אומר הרבה

החלוץ הזר מיועד להגיע להרכב. דוד היה החלוץ הבכיר שלנו בעונה שעברה, משמע החלוץ מגיע על הראש של דוד. זה מאוד פשוט

הוא מגיע במקום דוניו, הרמה של דוניו לא הייתה מספיק גבוהה כדי להתחרות כמו שצריך על ההרכב

אה מביאים חלוץ בתקווה שהוא יהווה תחרות לדוד. הבנתי. אז בשביל מה להביא זר? שיביאו איזה שבירו או מלמד.

Apoc אמר:
הוא מגיע במקום דוניו, הרמה של דוניו לא הייתה מספיק גבוהה כדי להתחרות כמו שצריך על ההרכב

דוניו מבחינת חלוץ יותר טוב מדין דוד פשוט לא הריצו אותו קבוע בהרכב עונה לפניכן שהחליף את רואקביצה נתן אחלה של תמורה בין עם הוא טוב או לא טוב אתה מרגיש בנוכחות שלו על הדשא לעומת דין דוד שהרבה פעמים אני שוכח שהוא בכלל על הדשא מרוב שהוא נעלם

Nirgreen אמר:
החלוץ הזר אמור להיות אכזר ביחס לליגה

אתה יודע שהוא רמה מעל הליגה או אתה רוצה שהוא יהיה מעל הליגה?

David אמר:
Nirgreen אמר:
David אמר:
אתה יודע שהוא רמה מעל הליגה או אתה רוצה שהוא יהיה מעל הליגה?

השמועות אומרות מעל הליגה

אני הבנתי שהחלוץ ספרדי זה נכון בכלל?

הציעו חלוץ ספרדי גם לנו וגם לגמלים. הוא לא נראה מעל הליגה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה