• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מעדיף מגן צעיר יותר מהשוודי ככה שלא אבכה אם תתפוצץ העסקה.
אפשר בסכומים שהמועדון משלם לאתר מגן יותר טוב גם אם זה אומר לחכות ולא להחתים את הראשון שמסכים לתנאים.
יכולים לדבר פה עד מחר כמה דחוף להחתים היום מגן ימני ובעולם אידאלי זה נכון, אבל לדעתי עדיף לחכות כדי לקבל שחקן איכותי יותר שנפל בין הכיסאות.
בסופו של דבר צריך להבין שישראל זה לא היעד הכי אטרקטיבי שיש וכדי להחתים שחקן כמו שרי למשל צריך לחכות לסוף החלון כי ביוני הוא לא היה חותם פה.

אין מצב זה פראן נבארו של גיל ויסנטה הפורטוגלית ?

Kaka אמר:
הוא עדיין מנסה לנחש מי החלוץ

כי אמרו לי ספרדי והסלב אמר שזה מהשמות שהוא הביא מהפינת סוכן סמוי אז זה מסתדר לי שזה החלוץ

אומרים שאנחנו מחפשים בלם למה לא לנסות להגיש הצעה על אמאדור יודעים מה הוא שווה הוא הימור בטוח חוזה שמן לעונה אחת

David אמר:
אומרים שאנחנו מחפשים בלם למה לא לנסות להגיש הצעה על אמאדור יודעים מה הוא שווה הוא הימור בטוח חוזה שמן לעונה אחת

למה למחזר שחקנים? ומי אמר שהוא הימור בטוח בלם בן 33 שהתכונה הכי בולטת שלו זה מהירות.
צריך לכוון לבלם מהליגה הפורטוגלית, הם מאוד מתאימים לכדורגל בארץ וכמעט אין נפילות.

לז׳איר הוארך אוטומטית החוזה בקבוצה שלו משמע זה גם דמי העברה הוא לא חופשי כמו שחשבתי.

אמאדור לא רוצה לשחק בישראל ובגלל זה הוא גם עזב במקור. המשפחה שלו לא רוצה להיות כאן. בכל מקרה הוא גם לא ריאלי מבחינת שכר הוא הרוויח משהו כמו 600 אלף יורו בצהבת.

אם זה חלוץ ספרדי מהליגה הפולנית, למה לא לואיס פרננדז מויסלה קראקוב?
הוא גם סיים חוזה.

Hulk אמר:
David אמר:

למה למחזר שחקנים? ומי אמר שהוא הימור בטוח בלם בן 33 שהתכונה הכי בולטת שלו זה מהירות.
צריך לכוון לבלם מהליגה הפורטוגלית, הם מאוד מתאימים לכדורגל בארץ וכמעט אין נפילות.

הוא הימור בטוח מאוד עמוד התווך של הבלוק ההגנתי של איביץ תשאל כול אוהד שלנו כולל המאמן היה אורז אותו ומטיס אותו לפה אבל הוא לא ריאלי

David אמר:

אם הוא יחזור זה רק למכבי תל אביב

הפועל חייבים למכור שחקנים כדי להביא שחקנים. זה הזמן לעשות מהלך על דוידה/ליידנר

ערב טוב .
צריך להגביל פה את רמת הלחץ .
אני יודע ממקור ראשון שעובדים .
על כל עמדה יש מספר שחקנים שבוחנים .
אני יכול לזרוק שמות מפה ועד הודעה חדשה ,אני לא רואה טעם כל עוד הכל בגדר שמועות וכתבים זולים שמשתוקקים לידיעה באתר כזה או אחר .
כבר אמרתי ואני אכתוב שוב .
את הבוס מעניין דבר אחד ,ליגת העל .
אפשר לדון על זה ימים אבל זאת עובדה מוגמרת ולא שמועה .

אני בחלון הזה במתח רק מדבר אחד - אם גרשון מאריך חוזה או לא.

Ohad אמר:
ערב טוב .
אני יכול לזרוק שמות מפה ועד הודעה חדשה ,אני לא רואה טעם כל עוד הכל בגדר שמועות וכתבים זולים שמשתוקקים לידיעה באתר כזה או אחר .
מצחיק ששנים דיברו פה על זה שהמטרה זה קודם כל לסיים במקום שמגיע לאירופה וכמה שחשוב שהמועדון יהיה באירופה ואז חוץ משנה שעברה כל פעם שהגענו למוקדמות באירופה היינו עם סגל טלאים כי הם לא הכינו את הקבוצה בזמן ואמרו שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה.

פותחים עם דוס סנטוס אצל מרקו מול שטרסבורג. כל זה כדי שנה הבאה להיאבק על להגיע למקום שממנו מגיעים לאירופה, לא להיות מוכנים לאירופה ולהגיד שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה וחוזר חלילה.

lemmacantor אמר:
אני בחלון הזה במתח רק מדבר אחד - אם גרשון מאריך חוזה או לא.
לשאלך ,צפוי להמשיך ,בחוזה מופחת .
אני יכול לספר לך שמאוד מעריכים את השחקן הנ"ל ברמה מקצועית ומבחינת מרקם חברתי (התאקלמות ).
נכון שיש לנו פה בפורום הסתייגות ,אני חושב ורוצה להאמין שאין לנו יכולת להשפיע .
ולכן אתה יכול לשחרר את המתח .

Ohad אמר:
ערב טוב .
וואלה בדיחה אם זה ככה.
כמו ששחר ידע שבלבול לא מספיק כדי לקחת אליפות וכדי לעלות עוד מקום צריך לשדרג לבכר זה תקף גם אליו.
אתה לא מוכן לעלות מדרגה בהשקעה אז שחרר יהיו מספיק קופצים

כול אלה שטוענים שבלבול לא יכול לקחת אליפות אתם בדיחה עצובה היה לו סגל בינוני והוא חולל בו ניסים הוא בעיני בכלל לא אשם שלא לקח אליפות אלא רק יענקלך

Ohad אמר:
ערב טוב .
אז תגיד לבוס שילך הביתה, יש לנו את כל התנאים להיות אירופה.
״עובדים״
באמת קשה מאוד לאתר שחקנים חופשיים באינסטט לפי פרמטרים מועדפים.
אחשלי לא בקטע רע, אבל קבסה ובורג הם חלק מצוות הסקאוט שהנחית פה את דוניו, מה מכבי כבר מסוגלים להביא?

Shocking4U אמר:
Ohad אמר:
ערב טוב .
מצחיק ששנים דיברו פה על זה שהמטרה זה קודם כל לסיים במקום שמגיע לאירופה וכמה שחשוב שהמועדון יהיה באירופה ואז חוץ משנה שעברה כל פעם שהגענו למוקדמות באירופה היינו עם סגל טלאים כי הם לא הכינו את הקבוצה בזמן ואמרו שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה.

פותחים עם דוס סנטוס אצל מרקו מול שטרסבורג. כל זה כדי שנה הבאה להיאבק על להגיע למקום שממנו מגיעים לאירופה, לא להיות מוכנים לאירופה ולהגיד שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה וחוזר חלילה.

תסלח לי שאני שואל למה אתה מופתע ...?
מישהו נתן לך הבטחה עתידית ?
אני לא מצפה על מנת לא להתאכזב .
אני בהחלט מצפה לרכש הולם אבל אין לי ציפיות שיחתום פה איזה שחקן שנגיד וואו זה הצהרת כוונות .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה