• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רונן22 אמר:
אתה צריך בלם עם איכויות שונות משל גולדברג ופלאניץ'. ובלי קשר לסגנון, אתה צריך בלם שיהווה להם תחרות, בעיקר לפלאניץ'.
גם אם שניהם בלמים טובים ומשלימים אחד את השני כמו שאתה טוען, עדיין 2 בלמים זה לא מספיק. על ארד אין מה לבנות, הוא מסוג הבלמים שצריכים לשחק בקביעות כדי להיכנס לכושר סביר
אתה צודק, אבל צריך למצוא פתרון ישראלי. אי אפשר להביא בלם זר לספסל כשיש לך את סאן מנחם בהרכב

Apoc אמר:
השאלה אם יחתימו את אלחמיד בתור תחרות לבלמים או בתור מגן
גם וגם לדעתי, בגלל זה גם עסקת סייף על הולד, אם איכשהו אלונה תשחרר אלינו את אלחמיד והוא אופציה למגן שמאלי אז בכר יעדיף שיהיה לו שחקן מגוון שיכול לשחק מגן שמאלי ובלם ולא מגן שמאלי וקיצוני שמאלי, כי בקיצוני שמאלי יש לו את ציבוטה וחזיזה.

רונן22 אמר:
גולדברג נתן עונה אדירה, יכולת, יציבות, התעלה כשכולם סביבו היו חלשים. לדעתי הוא באנקר בעמדת הבלם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני עדיין לא מבין איך שחקנים כמו ג׳וש כהן ואצילי לא חתמו על חוזים חדשים. מילא פלאניץ שתגידו לא נמצא בארץ אבל שניהם כאן ויכלו לחתום.

העמדה הכי חשובה לחיזוק זה עמדת המגן השמאלי וקני סייף זה לא שידרוג לעמדה וליידנר לא ריאלי חייבים להביא לעמדה הזאת מגן שמאלי זר עם הבלמים עוד נשרוד אבל עם מנחם אנחנו בבעיה קשה בשמאל

Shocking4U אמר:
אני עדיין לא מבין איך שחקנים כמו ג׳וש כהן ואצילי לא חתמו על חוזים חדשים. מילא פלאניץ שתגידו לא נמצא בארץ אבל שניהם כאן ויכלו לחתום.

כבר אמרנו עשרות פעמים, ג׳וש כהן סיכם את כל התנאים ויחתום. אצילי תחת חוזה, אם ירצו לשדרג (מגיע לו) זה יקרה. כרגע זה לא דחוף.

David אמר:
העמדה הכי חשובה לחיזוק זה עמדת המגן השמאלי וקני סייף זה לא שידרוג לעמדה וליידנר לא ריאלי חייבים להביא לעמדה הזאת מגן שמאלי זר עם הבלמים עוד נשרוד אבל עם מנחם אנחנו בבעיה קשה בשמאל

למה ליידנר לא ריאלי? ריאל מדריד רודפת אחריו?

המנהל המקצועי של הפועל ת"א (בוקסנבוים) אמר היום בהצגה שלו במסיבת עיתונאים שדוידה וליידנר לא יעברו לקבוצה אחרת בארץ

אלברמן אמר שמתמקדים בחלוץ ומגן ימני זרים ולגבי הזר השישי עדיין לא החליטו מה עושים עם העמדה הזאת (בלם/מגן שמאלי/רודריגס)

Apoc אמר:
המנהל המקצועי של הפועל ת"א (בוקסנבוים) אמר היום בהצגה שלו במסיבת עיתונאים שדוידה וליידנר לא יעברו לקבוצה אחרת בארץ
בסדר. אם ישימו לו מיליון יורו על ליידנר או יותר מזה הוא עוטף אותו בסרט

Ganjot אמר:
David אמר:

למה ליידנר לא ריאלי? ריאל מדריד רודפת אחריו?
בגלל שהמנהל המקצועי שלהם אמר שלא ישחרר לאף קבוצה בארץ וגם בלי קשר לא רואה את יענקלה משקיע סכום נכבד על חצי כרטיס

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
בסדר. אם ישימו לו מיליון יורו על ליידנר או יותר מזה הוא עוטף אותו בסרט

לא יודע, בכל זאת בליגה שלנו לא בדיוק ריאלים עם מחירים

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=344223

Ohad אמר:
חזיזוש אמר:
Adi81 אמר:
כמה כללים בנוגע למועמדים זרים במכבי חיפה:
1 שחקן שעולה כמה מליוני יורו עם ביקוש בליגות חזקות? לא יגיע
2 שחקן שמפמפמים את השם שלו בלי הפסקה ויש עלי המלצות טובות בפורום? לא יגיע
3 כנ''ל אבל עם המלצות לא מפרגנות? יגיע ויהיה בלוף
4 שחקן שמדברים עליו ימים בודדים והוא מגיע? שחקן טוב
5 שחקן שמגיע 5 דקות לפני סגירת החלון? בלוף

תמיד שמח לעזור

אוקיי רשימה חלקית
5- שרי ופריי
2- פלאניץ׳, קאיו, דרינצ׳יץ׳
3- רודריגז
4- אינספור בלופים
1- כלל ברזל

לא יודע כמה החוקיות הזאת נכונה
5.כמה אפשר לשמוע את השם הזה קרים פריי .
לא ריאלי , לחלום זה בסדר פשוט הזמן להתעורר מהחלום שזה יקרה .
2.קאיו מלך השווארמה ,מהרגע שנחת פה הבנתי שהוא עושה קופה ,אוכל טוב ומתגלגל חזרה למטוס .
את ניקולה דרינצ'יץ ניתן עוד תאורטית להחתים לליגת הקטרגל של המרקנה .
הוא בן 37 העתיד עוד לפניו .
ועכשיו ברצינות ,אתה יותר בלחץ מבכר .

מה אחי? נראה לי שלא קראת נכון
אני מנסה להבין איך הגעת לתגובה הזאת

חזיזוש אמר:
Ohad אמר:
חזיזוש אמר:
אוקיי רשימה חלקית
5- שרי ופריי
3- רודריגז
4- אינספור בלופים
1- כלל ברזל

2.קאיו מלך השווארמה ,מהרגע שנחת פה הבנתי שהוא עושה קופה ,אוכל טוב ומתגלגל חזרה למטוס .

ערב טוב כנראה שלא הבנתי נכון .
עמך הסליחה.

Ohad אמר:
חזיזוש אמר:
Ohad אמר:

ערב טוב כנראה שלא הבנתי נכון .
עמך הסליחה.
ערב טוב איש יקר. התייחסתי לנקודות שהוא כתב. לצורך העניין- שרי ופריי הגיעו 5 דק לפני סוף החלון אבל לא היו בלוף

דרך אגב,
שרי היה הצעה של סוכן ולא סקאוטינג

אם הדיבורים על עזיבה של פאני נכונים מקווה שיקחו את הכסף וישקיעו אותו על הישראלים שבליגה (ליידנר וכנאען). הייתי עושה מחטף לגרמנים על הקשר היהודי שרצינו והם גנבו לנו. שחקן הרכב קבוע כבר 4-5 עונות בליגה הולנדית. נותן בממוצע 2-3 שערים/בישולים בעונה.

מתי בדיוק קרה שיענקלה עשה אקזיט ממכירה של כוכב לאירופה (ברקוביץ, רביבו, בניון, יעקובו, קנדאורוב, רפאלוב), והשתמש בכסף כדי להביא מחליף ראוי?
זכור לי אולי מקרה "כמעט" כזה, כאשר אלון מזרחי יצא לניס.

מכבי חיפה הייתה אז בעיצומו של מאבק על האליפות מול הפועל חיפה, וגם בזירה האירופית היינו עדייו בפנים.
כתחליף לאווירון הגיע רונן חרזי.
אלא שזה היה כבר חרזי מבוגר, כבד, ובעיקר עמוס פציעות.
לא הזכיר בכלום את החלוץ הנהדר שקרע רשתות בביתר...

כמעט ולא קרה לכן הדאגה ממכירת שחקני מפתח צריכה להיות אמיתית. במיוחד כי אם תקבל אפילו 2 מיליון יורו ותרצה לבוא לקנות שחקן כמו כנעאן, ידעו שאתה נואש ויש לך כסף לשלם וידרשו מחירים מופרכים.

השוק הישראלי נוראי, אי אפשר להביא שחקנים ישראלים מתוך הליגה בלי לשלם הרבה מעבר לערך של השחקן עצמו ובגלל מגבלת הזרים כל ישראלי בכיר שווה פה כמו זהב. לא צריך לוותר על שחקנים כאלה אלא אם כן הם מתעקשים בטירוף לעזוב.

חזיזוש אמר:
Adi81 אמר:
כמה כללים בנוגע למועמדים זרים במכבי חיפה:
1 שחקן שעולה כמה מליוני יורו עם ביקוש בליגות חזקות? לא יגיע
2 שחקן שמפמפמים את השם שלו בלי הפסקה ויש עלי המלצות טובות בפורום? לא יגיע
3 כנ''ל אבל עם המלצות לא מפרגנות? יגיע ויהיה בלוף
4 שחקן שמדברים עליו ימים בודדים והוא מגיע? שחקן טוב
5 שחקן שמגיע 5 דקות לפני סגירת החלון? בלוף

תמיד שמח לעזור

אוקיי רשימה חלקית
5- שרי ופריי
3- רודריגז
4- אינספור בלופים
1- כלל ברזל

5. שרי הגיע חודש לפני ב 12.8.19 החלון נסגר בספטמבר. גם בכל שנה כמעט מגיע שחקן שניה לפני סיום החלון וכולם יודעים שהוא יהיה בלוף

2. פלאניץ אני זוכר ביקורת טובות עליו בפורום. השניים האחרים לא היו עליהם ביקורת טובות, לפחות חלוקות. הם יותר סעיף 3

3. אולי, לא זוכר

4. אי אפשר להתחייב על כל שחקן, רובם גם הגיעו לקראת סיום החלון

1. ברור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה