• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חלאס מה רוצים את כל הקבוצה של אשדוד לאן הם הגיעו העונה הם זכו בצ'מפיונס ולא סיפרו לי? ובילו זה יפרח רק מבוגר ממנו ב4 שנים, שניהם מוכשרים בטירוף אבל לא בשלים, עדיף שבכר יביא את הדקות האלו ליפרח

אה שכחתי מסייף. אולי דודו יסתפק בהעברה של שחקן אחד שלו אלינו הקיץ. נקווה שזה ייגמר בסייף.

Nirgreen אמר:
המועדון התחיל לעבוד חזק בכמה מישורים

רוצים בלם זר במקום מגן שמאלי זר לדיתי טעות

פיירו והמגן אמורים להגיע בשבוע הבא לבדקות רפואיות
רוצים להביא את בילו לרוטציה ללא קשר לסייף

אולי מישהו מבין שדולב בדרך לעזוב ואז רוצים שמאוויס יהיה הרכב ועוז בילו מחליף? אחרת אין לי הסבר.

כן גם סייף, שכחתי ממנו, 4 גולים ו4 בישולים בקבוצה שהוא היה הכוכב שלה, זה שחקן לאלופת המדינה? למה גרמניה ובאר שבע לא רוצים אותו? מספיק עם הבינוניות הזאת, אם רוצים לחזק את קצה קצה הספסל אז שישימו שם שחקני נוער או כאלו עם זיקה למועדון

זה ג'סטות לדודו, מה לא ברור. אצל דודו אין ארוחות חינם. הוא הסוכן של המאמן שלך, מבחינתו אתה צריך לתגמל אותו בכל קיץ. ככה זה היה גם בבאר שבע.

Jerry אמר:
כן גם סייף, שכחתי ממנו, 4 גולים ו4 בישולים בקבוצה שהוא היה הכוכב שלה, זה שחקן לאלופת המדינה? למה גרמניה ובאר שבע לא רוצים אותו? מספיק עם הבינוניות הזאת, אם רוצים לחזק את קצה קצה הספסל אז שישימו שם שחקני נוער או כאלו עם זיקה למועדון

כי סייף רוצה לשחק כמגן שמאלי.
לת"א יש את סאבוריט, דודזאדה ובלטקסה.
בב"ש כל שחקן הגנה שני יכול לשחק גם כמגן שמאלי.
חוץ ממנו, אין בשוק הישראלי מגנים שמאליים במחיר סביר.
האלטרנטיבה היחידה היא ליידנר שכמו שאפשר להבין מהתקשורת (ומהיכרות עם מגבלות התקציב של מכבי חיפה), הוא לא ריאלי באמת.
אם היו רוצים מגן שמאלי זר הוא כנראה לא היה בתכניות בכלל, אבל בעייתי להביא לסאן מגן שמאלי זר על הראש.

ברק.י אמר:
Jerry אמר:

האלטרנטיבה היחידה היא ליידנר שכמו שאפשר להבין מהתקשורת (ומהיכרות עם מגבלות התקציב של מכבי חיפה), הוא לא ריאלי באמת.
אם היו רוצים מגן שמאלי זר הוא כנראה לא היה בתכניות בכלל, אבל בעייתי להביא לסאן מגן שמאלי זר על הראש.
הרצונות של סייף לא מעניינים אותי, הוא לא יכול לשחק מגן שמאלי בקבוצה גדולה לא משנה מה, ראיתי אותו הרבה העונה באשדוד הוא אסטרונאוט שמתעניין במשחק רק כשהכדור אצלו ברגל, רוב הזמן הוא עם שפת גוף של מישהו שעושה טובה סטייל עוואד. לידו מאבוקה יראה כמו נסטה. לא יודע איך אתה אומר שחוץ ממנו אין עוד מגנים סבירים כאילו הוא מגן. בן אדם קם בבוקר ורוצה להיות מגן שמאלי ומכבי חיפה צריכה להגיד אמן לבקשה שלו? אין לו תכונה אחת של מגן. צריך להביא מגן שמאלי זר, ובעמדת הבלם את אלחמיד, והנה השגת את החיזוק שהיית צריך. מה בעייתי להביא לסאן מתחרה? מי הוא בכלל?

בירקי אמר:
Nirgreen אמר:
המועדון התחיל לעבוד חזק בכמה מישורים

רוצים בלם זר במקום מגן שמאלי זר לדיתי טעות

פיירו והמגן אמורים להגיע בשבוע הבא לבדקות רפואיות
רוצים להביא את בילו לרוטציה ללא קשר לסייף

אולי מישהו מבין שדולב בדרך לעזוב ואז רוצים שמאוויס יהיה הרכב ועוז בילו מחליף? אחרת אין לי הסבר.

מניח שהרכישה של צ'יבוטה הייתה גם מתוך מחשבה על היום שאחרי חזיזה, אבל לא נראה בינתיים שהוא מביא את הרמה שמצפים ממנו. אני מקווה שלא בונים עליו להרכב בכזה ביטחון, לפחות עד שיראה שיפור מהותי בפתיחת העונה.
אם יש עניין בבילו, זה יותר בשביל שיהיה לנו 10 בספסל במקום לוי ופחות בשביל האגף. אני מניח שסייף מיועד לקבל את הדקות שלו כמגן שמאלי מחליף (תחרות לסאן) וכקיצוני שמאלי מחליף (משחק עם רק שמאל חזקה ומתאים לסגנון עם חלוץ רחבה שמחכה לכדורים מהאגפים, כמו פיירו).

הקטע המצחיק שבסוף אף אחד מהשחקנים של אשדוד לא יגיע. בילו בטוח שלא. סייף כבר תלוי באם יביאו בלם זר.

סייף שחקן מאוד מגוון. יכול לתת לנו את הגיבוי כשמאלי בתור חמישיה. סופר טכני, מהיר, יופי של חיזוק לעומק. אבל לא נורא, יש פה כאלה שרוצים את מסי ואמבפה בספסל. מאוויס יצטרך לשחק ברצף כדיי שנבחן אותו.

מה הקשר של בילו ל10? יש לו יתרון של דריבל ולפעמים מתפלקות לו בעיטות יפות, אין לו מסירה טובה או ראיית משחק מיוחדת, רוב הזמן הוא משחק עם הראש ברצפה כמו כל האשדודים. לא הוא ולא לוי מספיק טובים להחליף את שרי אם על זה בונים

Kaka אמר:
הקטע המצחיק שבסוף אף אחד מהשחקנים של אשדוד לא יגיע. בילו בטוח שלא. סייף כבר תלוי באם יביאו בלם זר.
מקווה שאתה צודק, אשדוד היו בושה העונה, לא מגיע לאף אחד מהשחקנים שלהם להתקדם חוץ מכנעאן שהוא רמה מעל כולם וזסנו שגם שיחק טוב. לא מבין איך רודפים אחרי כל השחקנים של קבוצה שנכשלה ככה ועוד מדברים על סכומים כאלו גבוהים, מקווה שאלו המצאות של סוכנים

Kaka אמר:

רק כענאן ראוי משם.

לבנות על סייף כמגן שמאלי זה בדיחה.
מגן שמאלי זר לפני הכל כי סאן חלש גם בליגה וגם באירופה

בירקי אמר:
סייף שחקן מאוד מגוון. יכול לתת לנו את הגיבוי כשמאלי בתור חמישיה. סופר טכני, מהיר, יופי של חיזוק לעומק. אבל לא נורא, יש פה כאלה שרוצים את מסי ואמבפה בספסל. מאוויס יצטרך לשחק ברצף כדיי שנבחן אותו.
מה הקשר למסי ואמבפה? ההפך, אני אומר שאם רוצים שחקנים כמו סייף ובילו אז אני מעדיף לראות את יפרח וחג'ג', מבטיח לך שהם לא פחות טובים, וכשהם יגיעו לגיל של סייף ובילו הם יהיו פי אלף יותר טובים

Jerry אמר:
מה הקשר של בילו ל10? יש לו יתרון של דריבל ולפעמים מתפלקות לו בעיטות יפות, אין לו מסירה טובה או ראיית משחק מיוחדת, רוב הזמן הוא משחק עם הראש ברצפה כמו כל האשדודים. לא הוא ולא לוי מספיק טובים להחליף את שרי אם על זה בונים

Kaka אמר:
מקווה שאתה צודק, אשדוד היו בושה העונה, לא מגיע לאף אחד מהשחקנים שלהם להתקדם חוץ מכנעאן שהוא רמה מעל כולם וזסנו שגם שיחק טוב. לא מבין איך רודפים אחרי כל השחקנים של קבוצה שנכשלה ככה ועוד מדברים על סכומים כאלו גבוהים, מקווה שאלו המצאות של סוכנים

זה שמפרסמים את זה בתקשורת זה כי העיתונאי חייב להעלות כתבה או כי הסוכן של אותו שחקן מנסה לקדם אותו ולעלות את הערך שלו.

מאוד משעשע לראות הסברים מקצועיים להחתמות של שחקנים של דודו אצלנו. נאיביות מרהיבה

יפרח יפתח אימונים עם הקבוצ
לעניות דעתי אם מביאים לגלוך צאנס אז שיתנו גם לו.

לא פחות טוב מחזיזה.

Nirgreen אמר:
יפרח יפתח אימונים עם הקבוצ
לעניות דעתי אם מביאים לגלוך צאנס אז שיתנו גם לו.

לא פחות טוב מחזיזה.

מסכים איתך שיוותרו על הרעיון של עוז בילו וגם על רואקביצה ויתנו צ’אנס לנחמני וגם לנורהאי יפרח בסיטואציה שאבו פאני עוזב אני גם הייתי מביא שחקן מהנוער את באסם זערורה שיתן עומק מהספסל לעמדה במקום לחפש ישראלים בינוניים ולשפוך כסף מיותר

Jerry אמר:
ברק.י אמר:
Jerry אמר:

הרצונות של סייף לא מעניינים אותי, הוא לא יכול לשחק מגן שמאלי בקבוצה גדולה לא משנה מה, ראיתי אותו הרבה העונה באשדוד הוא אסטרונאוט שמתעניין במשחק רק כשהכדור אצלו ברגל, רוב הזמן הוא עם שפת גוף של מישהו שעושה טובה סטייל עוואד. לידו מאבוקה יראה כמו נסטה. לא יודע איך אתה אומר שחוץ ממנו אין עוד מגנים סבירים כאילו הוא מגן. בן אדם קם בבוקר ורוצה להיות מגן שמאלי ומכבי חיפה צריכה להגיד אמן לבקשה שלו? אין לו תכונה אחת של מגן. צריך להביא מגן שמאלי זר, ובעמדת הבלם את אלחמיד, והנה השגת את החיזוק שהיית צריך. מה בעייתי להביא לסאן מתחרה? מי הוא בכלל?

מה זה הרצונות של סייף לא מעניינים? יש תיאום ציפיות. הוא מבחינתו אמר גם בתקשורת שהוא רוצה לשחק מגן שמאלי. אם זה לא מתאים למועדון שלא יביאו אותו. לא צריך להביא אותו ורק אחרי שהוא חותם להגיד לו: "אה, רצית להיות מגן שמאלי? לא, מבחינתנו את קיצוני ימני". זה בטוח צעד גרוע לכולם.

לגבי מגן שמאלי - אני מסכים איתך שהאידיאל הוא מגן שמאלי זר ובלם ישראלי נוסף.
בפועל, כשאתה בונה קבוצה אתה לא חושב רק טקטית אלא גם על חדר ההלבשה שלך וחלק מזה זה לשמר את השחקנים הדומיננטיים שלך, כדי שיובילו את חדר ההלבשה עם מוטיבציה.
לכן, המחשבה היא כנראה לא להביא מגן שמאלי זר על הראש של סאן כי זו אמירה ברורה מי ישחק בהרכב. האפשרות ה-"בריאה" יותר לחדר הלבשה היא להביא לסאן מתחרה ישראלי שיהווה לו תחרות, בדומה לטווטחה בזמנו. במצב כזה, סאן יצטרך להעלות את הרמה שלו כדי לשמור על חולצת ההרכב אווו... שהוא לא יצליח, יישב על הספסל ובהמשך יהיה קל יותר להביא מגן זר כי זה לא יהיה על חשבון חולצת ההרכב שלו. גם כשאצילי הגיע הזיזו את שרי לאמצע במקום להדיח אותו מההרכב ולהישאר עם שלישיית אמצע חזקה. גם כשנטע חזר מהפציעה הוא מהר מאד קיבל את הדקות על חשבון עלי. יש שחקנים שבמעמדם בקבוצה הם יקבלו עדיפות לדקות, גם אם הם לא ברמה המיטבית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה