• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
David אמר:
Nirgreen אמר:
יפרח יפתח אימונים עם הקבוצ
לעניות דעתי אם מביאים לגלוך צאנס אז שיתנו גם לו.

לא פחות טוב מחזיזה.

מסכים איתך שיוותרו על הרעיון של עוז בילו וגם על רואקביצה ויתנו צ’אנס לנחמני וגם לנורהאי יפרח בסיטואציה שאבו פאני עוזב אני גם הייתי מביא שחקן מהנוער את באסם זערורה שיתן עומק מהספסל לעמדה במקום לחפש ישראלים בינוניים ולשפוך כסף מיותר

בכל מהלך אתה מרוויח ומפסיד משהו. אם נצרף את הצעירים, אתה לוקח הימור גדול יותר ביחס ליכולת שלהם להשתלב בקבוצת צמרת בליגת העל ובהכרח פוגע בכמות דקות המשחק שלהם. היתרון הוא כמובן לא לבזבז כסף של שחקנים שיכול להיות שבעוד עונה-שתיים כבר לא יהיו פה.

בירקי אמר:
סייף שחקן מאוד מגוון. יכול לתת לנו את הגיבוי כשמאלי בתור חמישיה. סופר טכני, מהיר, יופי של חיזוק לעומק. אבל לא נורא, יש פה כאלה שרוצים את מסי ואמבפה בספסל. מאוויס יצטרך לשחק ברצף כדיי שנבחן אותו.

מסכים לגבי סייף, אני אישית מאוד מחזיק ממנו
אבל אני בספק אם יכול לשחק מגן בקו 4, אז בכל אופן לא הייתי מוותר על מגן שמאלי זר

לגבי מאוויס - הוא לא קיצוני, הוא חלוץ

סייף שחקן טוב מאוד, אשמח אם יגיע. לדעתי הוא שיחק בחוסר חשק מאז ה6-0 שהם קיבלו מאיתנו בגלל סכסוך עם רבש. שחקן חכם, טכני וחזק פיזית. שוב, אלה יכולות שחסרות לנו, והוא יכול בהחלט לעזור לנו להפוך לקבוצה שלמה יותר.

Nirgreen אמר:
יפרח יפתח אימונים עם הקבוצ
לעניות דעתי אם מביאים לגלוך צאנס אז שיתנו גם לו.

לא פחות טוב מחזיזה.

עך הנייר אתה צודק,מעשית אתה שומע מכל עבר שלא מספיק מקצוען מחוץ למגרש בהץנהלות שלו. ( גם אךברמן רמז לכך בפודיום).

הוא עדיין ילד, בחדר הלבשה עם מאמן כמו בכר ושחקנים כמו שרי פלאניץ' נטע אבו פאני וכו' כולם מתיישרים גם אם הם רוצים וגם אם לא. רפאלוב היה פי אלף יותר בעייתי

כשאלברמן אמר שהוא לא מוכן מנטלית, אני מניח שהוא התכוון לאינטנסיביות שלו ולרצון שלו להשתתף במשחק ההגנה והלחץ.
במעט המשחקים שראיתי של עפולה הוא חזר אחורה בצורה עצלה במיוחד וחשב רק על התקפה.
יכול להיות שאם יצטרף לקבוצה הוא יעלה את את הרמה כשהוא יראה איך אחרים לידו מתנהלים. מצד שני, יכול להיות גם שהוא ייבלע ויאבד שנה חשובה להתפתחות שלו.
אם יגיע לקבוצה אחרת בליגת העל שיותר קל להתחרות בה על דקות, אבל כזו שעדיין דורשת אינטנסיביות גבוהה, הוא לדעתי יעשה קפיצה גדולה יותר באיכות.

וייס על סייף: ''אופטימיות במועדון לגבי החתמת כוכב מ.ס אשדוד''. עקפנו את מכבי תל אביב בכמות השופרות

ברק.י אמר:
כשאלברמן אמר שהוא לא מוכן מנטלית, אני מניח שהוא התכוון לאינטנסיביות שלו ולרצון שלו להשתתף במשחק ההגנה והלחץ.
יכול להיות שאם יצטרף לקבוצה הוא יעלה את את הרמה כשהוא יראה איך אחרים לידו מתנהלים. מצד שני, יכול להיות גם שהוא ייבלע ויאבד שנה חשובה להתפתחות שלו.
אם יגיע לקבוצה אחרת בליגת העל שיותר קל להתחרות בה על דקות, אבל כזו שעדיין דורשת אינטנסיביות גבוהה, הוא לדעתי יעשה קפיצה גדולה יותר באיכות.

הוא צריך מאמן רציני יותר שידע לעבוד איתו ולעשות אותו קודם כל עובד של המערכת
אני מקווה שבעונה הבאה הוא כבר ירשום דקות משמעותיות בליגת העל

לפי השמועות יש לפיירו מס' הצעות, אני מניח שלפחות אחת מהן היא מליגה בסדר גודל של בלגיה, טורקיה נניח ועוד אחת מליגה צרפתית ראשונה.

לא נכנס מקצועית לאיכותו והתאמתו למכבי חיפה, אבל אם הוא יגיע לקבוצה מהליגה הראשונה בצרפת אז הוא יותר ראוי מאשר ליגה שנייה בצרפת?

הרי ברור לכל מי שמתלונן עליו שאם הוא נניח יגיע לבלגיה/טורקיה/צרפתית ראשונה וכו' ויתן עונה סבירה (משהו באזור ה7-8 שערים בעונה אפילו בכל המסגרות) זה כבר שחקן שלא רלוונטי למכבי חיפה גם ב2 מיליון יורו ו600 אלף יורו שכר?

Apoc אמר:
ברק.י אמר:

המאמן היחיד שנחת בישראל והצליח לעשות את מה שאתה מתאר זה רק איביץ, אין כיום מאמן בישראל או שהיה בישראל (מלבד איביץ) שלקח שחקנים עצלנים בדברים האלה וגרם להם לעשות את הדברים האלה באופן תמידי תוך כדי שהעלה את האינטנסיביות שלהם.
בכר מאמן טוב, אבל הוא מאמן של טקטיקה בעיקר וסדר משמעתי, לגרום לשחקנים לתת אקסטרה ממה שהם צריכים זה בכר פחות עושה.

רונן22 אמר:
וייס על סייף: ''אופטימיות במועדון לגבי החתמת כוכב מ.ס אשדוד''. עקפנו את מכבי תל אביב בכמות השופרות

הוא כוכב אבל

לפי מה שאני יודע עוז בילו בכלל לא בתכניות.
היחידי שבתכניות מאשדוד זה כנעאן שאגב גם הוא שייך לדהאן וסייף כמובן שהוא שחקן חופשי ולמעשה סיכם את תנאיו ונשארה רק חתימה.

אנחנו צריכים מחליף לעמדה 10 אין שאלה על זה בכלל...
נראה לי הרבה תקוע גם כי לא יודעים מי יעזוב אצלנו

Apoc אמר:
ברק.י אמר:

מסכים. אני גם חושב שכמו בנוער, כשקל לו להביא מספרים, אז יותר קל להתרכז בהתקפה כדי להעלות את המניות שלו. על הנייר, זה משתלם גם לקבוצה וגם לו כשהוא מביא יותר מספרים.
אם אתה מגיע לקבוצה שבה יש לך תחרות רצינית (קבוצה בליגת העל לצורך העניין), אתה תאלץ לעשות הגנה אם תרצה או לא. אחרת, אתה לא תהיה תחרותי מספיק ולא תקבל דקות.

ab1729 אמר:
Ohad אמר:
ערב טוב .
הייתי מאוד רוצה להגיב למספר הודעות פה בצורה פרטנית אבל הזמן פחות מאפשר לי .
בסופו של דבר המקורב שלי שעובד במועדון ,יש דעה נחרצת מאוד לגבי מספר דברים .
נתחיל במרקו ,קודם כל מדובר במאמן שמוערך מאוד שעשה את שלו ולא הצליח מעל המצופה ולכן נפרדו דרכם אבל אל תתפלאו אם נראה אותו שוב .
בנושא הרכש .
כבר כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב .
בכר הוא חלק ממערכת ,זה שהוא מבקש/דורש שחקן איקס לא בהכרח הוא תמיד מקבל את אותו שחקן ,עניין כלכלי מובהק .
המועדון תמיד מכין תוכניות לאופציות נוספות ,לצערי money talks .
בנושא הסקאוטינג ,אנחנו מנסים להיות אירופה ,שולחים את הצוותים להשתלמויות ולמידה ,בפועל אנחנו לא באמת מתקרבים לאירופה .
הצוותים לא יוצאים מספיק לראות טורנירים על מנת לצוד כשרונות ולראות שחקנים .
היום מסתמכים על סרטוני תדמית וסוכנים ופחות על ישיבה ממושכת ביציע וכתיבת רשמים .
אין לנו ז'ורדי קרויף שרק השם פותח דלתות ואין לנו בוס שמוכן לקחת סיכון ולשלם מעל 2.5 מיליון ומעלה ושכר מטורף ולכן כל רכש שלנו נעשה בחשיבה ארוכה ובתקווה שנקלע בול .
נושא אחרון נושא התשקורת .
הרבה מודלף מסוכנים, אינטרסים כאלה ואחרים .
חלק ניכר שמפורסם מפרשנים שחושבים שהם יודעים .
הרבה פייק והרבה שטויות .
גילוי נאות ,אני אוהד את חיפה מעל 30 שנה וזכיתי לראות את חיפה בגיל צעיר מאוד עם אבא שלי שיבלא .
ברשותי מספר מנויים ובכנות התנהלות המועדון גרמה לי לשקול לא לחדש את המנויים שברשותי .

זה ברור שבכר הוא חלק מהמערכת ושהכסף מדבר. למה זה מפתיע?
צ'אבי מקבל את מי שהוא רוצה? טן האח?

לגבי הסקאוטינג, זה ברור שהיכולת של מועדון בסדר הגודל של מכבי חיפה לאתר כישרונות בטורנירים בחו"ל היא יכולת מוגבלת.
עם זאת, זה לא אומר שאי אפשר לעשות עבודה רצינית על השחקנים שכן מוצעים למועדון. לא צריך לשבת בשביל זה ביציע - כל המידע והוידאו נגיש מהמחשב במשרד.
בפועל, נראה שזה מה שקורה וגם פלאניץ' וגם סטריין הם שחקנים שעקבו אחריהם זמן רב ולא הוחתנו על בסיס "סרטוני תדמית".

ממש לא ברור לי למה ההתנהלות של המועדון מאכזבת אותך. זה לא שהכל מושלם, אבל מכאן ועד להפסיק את המנוי?

מכיוון שאתה לא יושב ושומע דברים מתוך המועדון אתה שופט וזה בסדר,דברים שרואים משם לא רואים מכאן .

לגבי התנהלות של המועדון .
הבוס מעניין אותו רק דבר אחד וזאת הליגה .
התנהלות לגבי רכש מאכזבת אותי ,כשאני שומע שחלק מהרכש זה רכש ספונטני אני מבין שרק כסף מדבר.
חבל שמועדון ללא שאיפות לתקוע יתד באירופה .
מוותר לפני שהתחיל המפעל .
מגוחך להשוות מועדון כמו ברצלונה לחיפה גם בתור דוגמא .
לגבי השאלה שלך האחרונה למה אני שוקל לא לחדש מנויים שברשותי.
במשך שנים הלכתי למשחקים ,בתור ילד קטן והיום כאבא שלוקח את דור ההמשך .
כבר בסוף העונה האחרונה התחלנו להרגיש מיצוי וכמו כל דבר שעושים הרבה שנים אולי צריך לעשות הפסקה .
ההזמנות שנתנו לי לגמר מול הגמלים , תרמתי למעוטי יכולת, אוהדים של הקבוצה כמובן .
שאיפות המועדון לא נמדדות במילים אלה בהצהרת כוונות בהחתמת שחקנים .
שבת שלום חברים .

מסכים עם הבוס שהדבר הכי חשוב זה הליגה.

קונה אליפות שנה אחר שנה ולא שלב בתים בליגה אירופית ודברים כאלה.

עם זאת, צריך לנצל את הפורמט החדש שהאלופה עם רגל וחצי בשלב בתים בקונפרנס ששווה הרבה כסף.

amitoima אמר:
אנחנו צריכים מחליף לעמדה 10 אין שאלה על זה בכלל...
נראה לי הרבה תקוע גם כי לא יודעים מי יעזוב אצלנו

+1

KevinDurant אמר:
מסכים עם הבוס שהדבר הכי חשוב זה הליגה.

קונה אליפות שנה אחר שנה ולא שלב בתים בליגה אירופית ודברים כאלה.

עם זאת, צריך לנצל את הפורמט החדש שהאלופה עם רגל וחצי בשלב בתים בקונפרנס ששווה הרבה כסף.

בולשיט. המועדון יכול להתקדם רק דרך אירופה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה