• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:
מסכים עם הבוס שהדבר הכי חשוב זה הליגה.

קונה אליפות שנה אחר שנה ולא שלב בתים בליגה אירופית ודברים כאלה.

עם זאת, צריך לנצל את הפורמט החדש שהאלופה עם רגל וחצי בשלב בתים בקונפרנס ששווה הרבה כסף.

בולשיט. המועדון יכול להתקדם רק דרך אירופה.
דרך אירופה אין איך להתקדם לשום מקום, לא עם הגבלת זרים ולא בתקציבים שיש פה. ראיתי איך מכבי ת''א התקדמו

ההכנסות הגדולות הן באירופה.

https://sports.walla.co.il/item/3511412

דניאל סונדגרן צפוי להגיע לישראל בשבוע הבא ולעבור בדיקות רפואיות במכבי חיפה, כך על פי גורמים בסלוניקי המיודדים עם השחקן. לפי אותם גורמים, המגן הימני קיבל החלטה עקרונית לחתום בחיפה כאשר המגעים מדברים על חוזה לעונה אחת עם אופציה לאחת נוספת או חתימה לשתי עונות מלכתחילה.

בעקבות הפרסום הנ"ל ולבקשת וואלה! ספורט, כתבים שבדים שמסקרים את הנבחרת השבדית, שוחחו היום עם המגן והוא אישר בפניהם את הפרטים: "הרבה מועדונים התעניינו בי, אבל הקבוצה שהראתה הכי הרבה רצינות זו הקבוצה הישראלית מכבי חיפה. זה כרגע זה המועדון שאני הכי רוצה להיות בו, זה מועדון נהדר ועיר נהדרת. בקרוב נראה מה יהיה".

הכתב השוודי שדיווח לראשונה שהוא מועמד אלינו כתב שהוא יבוא לעשות בדיקות רפואיות בשבוע הבא ואם לא יקרה משהו בלתי צפוי אמור לחתום

כן זה היה ברור, אם לא היה מזומן לנבחרת בדקה ה-90 היה חותם כבר סופ"ש הזה או בתחילת שבוע הבא.
ברגע שמדווחים במדינה של אותו שחקן שזה סגור בהרבה מקרים זה דיווח נכון, בעיקר בגלל שכנראה הקרובים שלו או הסוכן שלו הדליף את זה לתקשורת המקומית.

יופי! יש עוד קיץ עמוס וסביר שיהיו דברים שיתפתחו רק בהמשך החלון, אבל כדאי לסגור מה שאפשר. גם עם ג׳וש ושני חלוצים לא כדאי להתעכב יותר מדי. השאר אני מניח תלוי בהתפתחויות שיוצרות פאזל מורכב יותר.

רק אני חושב שלא מתלהבים להחזיר את ניקיטה, אחרת כבר היה ולקאם?

lemmacantor אמר:

בהתחלה דובר על זה שגורמים במועדון רוצים את נחמני ובכר מצדו רוצה את ניקי. אחכ פורסם שיהיו שיחות עם ניקי כשיחזור מהחופשה שלו. נדע יותר טוב אם הוא יהיה פה בשבוע הבא כנראה.

משא ומתן וסגירה עם ניקיטה ועם סייף זה משהו שלא צריך לקחת יותר משעה, סכומים נמוכים ושחקנים חופשיים.
ברגע שיחליטו שרוצים אותם וברגע שהם יהיו זמינים ולא בחופשה, יפרסמו תמונה שלהם עם יענקל'ה ואלברמן.

Shocking4U אמר:
הכתב השוודי שדיווח לראשונה שהוא מועמד אלינו כתב שהוא יבוא לעשות בדיקות רפואיות בשבוע הבא ואם לא יקרה משהו בלתי צפוי אמור לחתום

סגור נו

ניקיטה בחופשה וסייף היה עסוק בחתונה. מאמין ששבוע הבא תהיה הודעה על השוודי גוש סייף ואולי ניקי.

Nirgreen אמר:
Shocking4U אמר:

סגור נו
בוא נראה שעובר את הבדיקות בהצלחה. יש לו היסטוריה של בעיות בריאה.

סכלהחיים
lemmacantor אמר:
אומרים שבהנהלה מעדיפים שנחמני יהיה חלוץ שישי ובכר רוצה את ניקיטה. בכר צודק ונחמני לא קרוב להיות בשל מספיק כדי להיות שחקן במכבי חיפה.

צריכים להביא את ליידנר. הוא פשוט כל כך מרשים ומגוון התקפית. הוא בדיוק המגן שאנחנו צריכים בצד שמאל. לא קני סייף ולא שטויות

אגב קארצב שהרבה כאן רוצים במשחק מחפיר
אוברייטד

Hulk אמר:
אוברייטד
כן כי משחק נבחרת אחד מעיד על דעה של אנשים לעומת שנה שלמה.
ראינו איזה אינדקציה קיבלנו על טוואטחה בנבחרת ומה יצא ממנו כשחזר אלינו

רונן22 אמר:
אם פלאניץ יהיה פחות טוב מבלמים אחרים הוא יירד לספסל, כן, למה לא? מה זו הקבוצה של אבא שלו? בכר רוצה 3 בלמים בכירים בסגל

זה אין בעיה, אבל אם סן מנחם יהיה פחות טוב והוא יהיה פחות טוב כי אנחנו יודעים מי זה סן מנחם, מי בדיוק ישחק במקומו?
מה שאני טוען זה שעדיף שני בלמים בכירים ומגן שמאלי בכיר מאשר 3 בלמים בכירים ומגן שמאלי רע

GreenGlory אמר:
Hulk אמר:
אוברייטד
כן כי משחק נבחרת אחד מעיד על דעה של אנשים לעומת שנה שלמה.
ראינו איזה אינדקציה קיבלנו על טוואטחה בנבחרת ומה יצא ממנו כשחזר אלינו
זה לא רק המשחק היום שחקן בינוני שנופח במכונת יח״צ של נתניה
לא מסוגל לסיים משחק בלי צהוב/אדום

shayhagai אמר:
רונן22 אמר:
אם פלאניץ יהיה פחות טוב מבלמים אחרים הוא יירד לספסל, כן, למה לא? מה זו הקבוצה של אבא שלו? בכר רוצה 3 בלמים בכירים בסגל
זה אין בעיה, אבל אם סן מנחם יהיה פחות טוב והוא יהיה פחות טוב כי אנחנו יודעים מי זה סן מנחם, מי בדיוק ישחק במקומו?
מה שאני טוען זה שעדיף שני בלמים בכירים ומגן שמאלי בכיר מאשר 3 בלמים בכירים ומגן שמאלי רע
מסכים אתך.

אין ספק שצריך 3 בלמים איכותיים וטובים בסגל (וארד בכושרו הנוכחי לא שם) א ל כרגע המגן השמאלי שלך חרפה ונקודת תורפה ענקית בכל משחק.

מה גם שלדעתי אם יבוא בלם זר הוא יהיה כמו זר שישי בעלות נמוכה יחסית ולא בלם בשיעור קומה. סוג של דוניו כזה

אם יבואו מגן שמאלי נורמלי גולדברג יראה כמו קנאברו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה