ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:זה לא רק המשחק היום שחקן בינוני שנופח במכונת יח״צ של נתניהGreenGlory אמר:כן כי משחק נבחרת אחד מעיד על דעה של אנשים לעומת שנה שלמה.Hulk אמר:אגב קארצב שהרבה כאן רוצים במשחק מחפיר
אוברייטד
ראינו איזה אינדקציה קיבלנו על טוואטחה בנבחרת ומה יצא ממנו כשחזר אלינו
לא מסוגל לסיים משחק בלי צהוב/אדום
KevinDurant אמר:מסכים אתך.shayhagai אמר:זה אין בעיה, אבל אם סן מנחם יהיה פחות טוב והוא יהיה פחות טוב כי אנחנו יודעים מי זה סן מנחם, מי בדיוק ישחק במקומו?רונן22 אמר:אם פלאניץ יהיה פחות טוב מבלמים אחרים הוא יירד לספסל, כן, למה לא? מה זו הקבוצה של אבא שלו? בכר רוצה 3 בלמים בכירים בסגל
מה שאני טוען זה שעדיף שני בלמים בכירים ומגן שמאלי בכיר מאשר 3 בלמים בכירים ומגן שמאלי רע
אין ספק שצריך 3 בלמים איכותיים וטובים בסגל (וארד בכושרו הנוכחי לא שם) א ל כרגע המגן השמאלי שלך חרפה ונקודת תורפה ענקית בכל משחק.
מה גם שלדעתי אם יבוא בלם זר הוא יהיה כמו זר שישי בעלות נמוכה יחסית ולא בלם בשיעור קומה. סוג של דוניו כזה
MHFC4EVER אמר:בעונה שאנחנו מתחילים מוקדם בגלל אירופה צריך להביא שחקנים מוקדם, כלומר - שחקנים שלא צפוי שיהיה להן אופציות מליגות יותר בכירות / בכסף יותר גדול )כמו פיירו
תאמינו לי שמי שעושה סקאוטינג כל השנה ולא מחכה רק לסוף העונה יכול למצוא מספיק שמות כאלה.
בשביל פיירו לא צריך מחלקת סקאוטינג - כל אוהד שני פה יכל לאתר אותו בקלות
אתה יכול לתת משכורות פי 2 מהפועל ת"א ופי 3 מחדרהApoc אמר:MHFC4EVER אמר:בעונה שאנחנו מתחילים מוקדם בגלל אירופה צריך להביא שחקנים מוקדם, כלומר - שחקנים שלא צפוי שיהיה להן אופציות מליגות יותר בכירות / בכסף יותר גדול )כמו פיירו
תאמינו לי שמי שעושה סקאוטינג כל השנה ולא מחכה רק לסוף העונה יכול למצוא מספיק שמות כאלה.
בשביל פיירו לא צריך מחלקת סקאוטינג - כל אוהד שני פה יכל לאתר אותו בקלות
שחקנים שמגיעים דרך סקאוטינג זה כל מיני אלמונים שחושבים במחלקת הסקאוטינג שהם יוכלו לפרוץ פה כמו דוניו וסטריין וכאלה.
אני מעדיף שיביאו כמה שפחות כאלה וכמה שיותר שחקנים בקליבר של פיירו שהם שחקנים שיש להם ביקוש אבל אפשרי להביא אותם לפה.
התקרה של הרמה של המועדון תהיה ככה הרבה יותר גבוהה.
עם דוניו וסטריין אתה בעצם מכוון לשחקנים שכל חדרה או הפועל ת"א יכלו להביא. איפה היתרון שלנו כמועדון עם יכולת כלכלית הרבה יותר טובה משלהם מתבטא ככה?
MHFC4EVER אמר:אתה יכול לתת משכורות פי 2 מהפועל ת"א ופי 3 מחדרה
כנ"ל לגבי דמי העברה
וגם המחלקת סקאוטינג שלך אמורה לפחות להיות גדולה יותר
כמה הציעו לו להישאר?Apoc אמר:בוגל לדעתי לא ריאלי עבורנו, זה כבר רמה אחת מעל, שחקן שויקטוריה פלזן הייתה מתה להשאיר אצלה
MHFC4EVER אמר:אגב למה לא לתת צ'אנס לסטריין?
הוא גם ככה בחוזה לעוד שנתיים ולפי אלברמן הוא שחקן שעקבו אחריו המון זמן
להזכירכם גם מיגל ויטור בהתחלה נפצע בב"ש כל שני וחמישי אבל לא חתכו אותו והנה בסוף הרוויחו בגדול
וכמו שהוא היה חסר מזל עונה שעברה כל שחקן יכול להיות... לא חושב שהוא שחקן שמועד לפציעות אחרת לא היו מביאים אותו מלכתחילה (ככה אני רוצה לחשוב לפחות)
אגב עוד יתרון בסטריין - הוא לא צריך התאקלמות בקבוצה ובארץ.
ואם יהיה טוב לפחות נרוויח עליו גם כמה לירות בעתיד (לשחקנים אנגלים יש שוק חזק באנגליה. גם בצ'מפיונצ'יפ משלמים מעל לממוצע עבור אנגלים)
בזבוז מוחלט של זרNirgreen אמר:אם יביאו בלם זה הם ילכו לדעתי כל סטקוביץ(לא ידיעה או משהו)